person_outline
search
hrendeitpt
EU narodima iza leđa formira se EU Super država sa zajedničkom vojskom i policijom koja će štititi lopovsku elitu od probuđenog europskog naroda!

EU narodima iza leđa formira se EU Super država sa zajedničkom vojskom i policijom koja će štititi lopovsku elitu od probuđenog europskog naroda!

''Izbjeglice treba shvatiti jer su im uništeni domovi'', kaže židovska licemjerka Angela Merkel koja ih je pozvala kako bi s njima dovukla Isil-ovce koji imaju zadatak terorizirati njemačke žene, a sve sa ciljem da se uvede izvanredno stanje - radi zaštite žena!? Akcija-Reakcija-Rješenje... poznata cionistička agenda koju koriste u svim porobljenim zemljama.

EU super država

Je pravi razlog sastanka njemačke kancelarke Angele Merkel, bivšeg francuskog predsjednika Francoisa Hollandea i talijanskog premijera Mattea  Renzija na talijanskom otoku Ventotene. Nakon toga, mediji otkrivaju kako je 'ruska prijetnja' natjerala EU, prije svega Njemačku, da ojača svoju obranu i provjeri mogućnost uporabe 2000 bunkera preostalih iz vremena Hladnog rata, dok NATO jača aktivnosti oko dovršetka sporazuma sa Švedskom i Finskom, zemlje koje želi uvući u svoju orbitu i tako se ''lakše se suprotstaviti agresivnim namjerama Putina''.'

Paul C. Roberts, američki ekonomist i bivši pomoćnik Reaganovog ministra financija, čovjek koji je pokrivao važne funkcije u bivšim američkim administracijama, stalne navode o ''ruskoj prijetnji' smatra uvredom zdravom razumu''. 

''Nije moguće da je bilo koji europski političar toliki idiot da vjeruje da je Rusija napala Ukrajinu i da Rusija u bilo kojem trenutku može napasti Poljsku i baltičke države, ili da je Putin ''novi Hitler'' koji planira obnovu sovjetskog carstva. Ove apsurdne optužbe nisu ništa drugo nego propaganda Washingtona. Sve je tako očito. Ni jedan idiot u to ne može povjerovati, ali ipak, Europska unija ide ruku pod ruku s tom propagandom, baš kao i NATO", rekao je u jednom od nedavnih članaka Paul Craig Roberts. 

''Europa mora bolje osigurati svoju obranu, a također mora biti praktična. Moramo bolje zaštititi europske granice i dijeliti obavještajne podatke. Želimo više koordinacije u obrambenom sektoru'', govorio je bivši francuski predsjednik, danas, omraženi Hollande

''EU treba učiniti više za vlastitu unutarnju i vanjsku sigurnost", kazala je Angela Merkel, a hrvatski 'Večernji list' i druga režimska glasila podgrijavali su ovu histeriju napisima poput članaka ''Strah od Rusije'', ''Putin podigao čitavu vojsku na razinu pune ratne spremnosti''. 

20171221 182148

Rothschildova instalirana kancelarka Angela Merkel uništila je njemačko gospodarstvo i njemački narod

''Izbjeglice treba shvatiti jer su im uništeni domovi'', kaže židovska licemjerka Angela Merkel koja ih je pozvala kako bi s njima dovukla Isil-ovce koji imaju zadatak terorizirati njemačke žene, a sve sa ciljem da se uvede izvanredno stanje - radi zaštite žena!? Akcija - Reakcija - Rješenje... poznata cionistička agenda koju koriste u svim porobljenim zemljama.

o20170808 224126

Soroševe i Merkeline jadne izbjeglice

Plansko dovođenje Soroševih migranata koji nakon dolaska postaju teroristi povod je za stvaranje zajedničke EU vojske i policije koja će štititi narode od tih istih migranata - koje je doveo i financira Soroš! Nevjerojatno!

Nakon pune dvije godine nizozemski ministar vanjskih poslovao priznao je da je sve lagao vezano za Putin i Rusiju. Iz moralnih razloga dao je otkaz. Međutim, sve ovo se ne čini bez posebnog razloga i dio je strategije koja traje već dugi niz godina. Strah od krize i neimaštine, sada strah od Rusije i strah od terorizma su nužni za dovršetak stvaranje EU Super države.

Nakon ekonomske i financijske krize, koje su više nego stvarne, nadalje, stvarne terorističke prijetnje koju sa sobom nosi islamski ekstremizam, ''ruska prijetnja'' je fatamorgana, ali lijeka ima. Postoje 'dobri stručnjaci' u zagrebačkom "Vrapču" ili bolnici "Dr. Ivan Barbot" u Popovači koji mogu pomoći onima koji je još uvijek 'vide', a takvi su sve brojniji među zagovornicima europske federacije.

Bolivijski predsjednik Evo Morales rekao je da, ako jedna nacija ima oružane snage podređene imperijalizmu, 'onda je to kolonizirano selo, a ne zemlja sa suverenitetom', dok je u 19. stoljeću hrvatski političar, pravnik i pisac Eugen Kvaternik, ubijen 1871. u Rakovičkom ustanku, pisao ''kako je nemoguće govoriti o suverenitetu Hrvatske, ako nema i ekonomskog suvereniteta hrvatskog naroda''.

Unatoč svemu, danas su sve ustrajniji pozivi za stvaranjem ''europskih središnjih vlasti i institucija sposobnih za upravljanje krizom''. Među glasnogovornicima ove ideje je 2010. bio neizbježni George Soros, koji je za The New York Times napisao kako treba stvoriti nadnacionalno tijelo koje će imati ovlasti 'izdavati vrijednosne papire država i nametnuti ekonomske sankcije zemljama koje odstupe od linije', a tada se počelo govoriti o 'Sjedinjenim Europskim Državama', termin kojeg su koristili sve manje europski, a više bivši britanski premijer David Cameron, kao i bivši predsjednik Europskog vijeća Herman Van Rompuy.

Ideja da vlasti nacionalnih država, koje ionako ne predstavljaju volju naroda, zamijeni centralizirana europska superdržava, koja bi bila još udaljenija od građana, ali bliska moćnicima iz banaka, multinacionalnih korporacija, a sada i vrha vojnih i obavještajnih struktura, evocira duh tehnokratskog i autokratskog modela koji će izbrisati sve tragove demokracije.

Naime, ovakva nadnacionalna tijela, koja bi činila kičmu europske superdržave, ne bi imala nikakve veze s izbornim procesom, koji je utkan u same temelje demokracije i služi da građani mogu utjecati na odluke svojih zastupnika.

Strahovi sve više jačaju posljednjih nekoliko godina, posebno nakon što su na vrlo nedemokratski način eurobirokrati od svih država članica mogli tražiti da ratificiraju Lisabonski sporazum iz 2007. godine, koji je u praksi osnivačka povelja za buduće 'United States of Europe'. Jedan od njegovih tvoraca, Giuliano Amato, iskreno je priznao u intervjuu za EU Observer 'kako je odlučeno da dokument treba biti nečitljiv, te da se sakriju njegove ustavne vrijednosti'.

Prijenos ovlasti u sektoru financija, ekonomije, obrane i sigurnosti je već dosegao kritičnu razinu i nerazumljiva je šutnja europske javnosti na ovakve inicijative i manipulacije stvarnim, proizvedenim i izmišljenim krizama, koje, između ostalog, služe i za jačanje središnjih tehnokratskih i birokratskih institucija u Bruxellesu. 

Nacionalni suverenitet je nešto što europski narodi trebaju sačuvati. Europski demos ne postoji, on je fikcija i kao takav ne može biti opravdanje za koncentriranje stvarne moći u centru koji ni na koji način neće biti povezan s građanima, niti će odražavati volju naroda.

Izvor: altermainstreaminfo.com

AGENDA 21 ide po planu, Soros kaže da će biti kako on kaže. I, uistinu, izbjeglice stižu. 5-7 milijuna izbjeglica će naseliti četiri republike bivše države: Hrvatsku, Srbiju, BiH i Crnu Goru, četiri na isti način opljačkane države! A pljačkašku elitu će trebati itekako čuvati i zaštititi od EU naroda kada se probudi!

Zato treba stvoriti još jednu tvorevinu - EU Super državu! 

NAPOMENA: Stalno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Donirajte

Amount: