person_outline
search
hrendeitpt
James Stone: Kristalno je jasno tko su nam neprijatelji! /video/
James Stone James Stone

James Stone: Kristalno je jasno tko su nam neprijatelji! /video/

Neprijatelji nisu na dalekim ratištima, ONI su ovdje među nama. Sebe su jasno identificirali. Oni su vlasnici Facebooka, Googla, Microsofta. Glavnih TV i štampanih medija. Oni su u školskim odborima i na čelu većine najboljih koledža. Oni vode sve knjižnice. Oni posjeduju Hollywood.

Oni su u svim strukturama moći vezanim za posjedovanje novca, i društvene kontrola nad tokovima novca. Oni su vlasnici većine telefonskih kompanija. Većina njih ima dvojno državljanstvo.Da, neprijatelji hodaju po tankom ledu, jer ONI se sada mogu identificirati, a žive u zemlji koja je naoružana kao nijedna druga. 

ONI žive u uskim malim enklavama sa posebnim prodavaonicama, gdje su dobili nesmetan pristup hrani koja nije otrovna u svojim ,,košer trgovinama''. Žive u ekskluzivnim zajednicama koje nisu "integrirane", baš kao što ni Izrael nije bio ,,integriran ". Njih nije briga za gladne, djecu koja 'bude' svoje mrtve majke. Njih nije briga za nikoga. Oni nisu ljudi. 

A upravo ove "enklave" moraju biti u korijenu svih napora za provođenje zakona, moraju biti dostupne za primjenu zakona. Ako one ostanu ,,sigurnosne zone'', svi napori da se sprovede zakon biti će beskorisni.

Ja sada govorim, jer je jasno i očigledno da neće biti pravih američkih izbora, da će biti ukradeni otvoreno, ali ovaj put ljudi će znati. Kriminalci iz tih uskih malih enklava će biti na svim biračkim mjestima i namještati glasanje, kao što su radili decenijama.

Pravi Amerikanci moraju poduzeti korake da se ovo ludilo konačno zaustavi.

James Stone, nezavisni novinar

To kaže Stone, a pridružiti ćemo mu se i mi 'darujući' Amerikancima hit spot njihova najdražeg i omiljenog predsjednika Vladimira Putina.

Donirajte

Amount: