person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 52451 times

Na vrijeme ih je upozorio/ Dr. sc. Srećko Sladoljev: Političari i ostale neznalice, Corona je uobičajeni "influenza-like" ili gripi-sličan virus!

Hrvati brzo pamte, a još brže zaboravljaju pa ih podsjećamo: 'Zahvaljujući Coroni, službena medicina konačno je iskoračila iz sivila svoje, te pokazala darovitost u drugoj struci - režiranju horora', rekao je na početku ove lažne pandemije dr. Sladoljev

Ovo što slušamo i gledamo nadmašilo je i Hollywood i Disneyland skupa. Dokaz da su uspjeli su svakodnevna pojava: "Zvrnd. Zvrnd" "Halo?" "Doktore Sladoljev, da li je opasno, što nam slijedi, jučer je netko kašljao u kafiću, da li ću umrijeti itd..."

Draga struko, redarstvenici, ministri, političari i ostale neznalice, Corona je uobičajeni "influenza-like" ili gripi-sličan virus kakvi su Homo glupensa u zadnjih 70-tak godina godina posjetili dvjestotinjak puta. Prvo je SVE bila "gripa" (dijagnosticirala se "odokativno"), zatim semikvalitativno testom za gripu (ili jest ili nije gripa, dakle "gripi slična").

A sada je takva "gripi-slična" Corona dobila svoj "OIB" te je se može pratiti kvalitativnim testom. Unatoč neslušljivom i negledljivom ponašanju struke koja iskače baš iz svake "paštete", unatoč blokadi škola, kafića, prometnica, kazališta, sportskih borilišta, stavljanja u karantenu cijelih kontinenata i minucioznom praćenju zaliha papirnatnih maski (koje su samo vizualni dojam, a nikako fizička zaštita od virusa!!!), jasno je da se radi uobičajeno neopasnoj epidemiji "gripi-sličnog" virusa kojeg uz blage simptome preboli 85% ljudi.

Virus je izrazito prijemčiv jer uz sve mjere opreza "šverca" posvuda, dolazi "niotkud". To je laiku možda zastrašujuće, ali inteligentnom liječniku sugerira nešto drugo. Uopće ne bi čudilo kada bi se serološkim testovima nakon svega ustanovilo da je na jednog zaraženog (sa izraženim simptomima!), dolazilo i deset (možda stotinu!) zaraženih bez simptoma! To su ti "niotkuda" po kruzerima koji u zatvorenom sustavu zaraze tek 10% putnika. Kao i kod famozne "svinjske gripe".

Scenarij je sada znatno, znatno bolji. Kod "svinjske gripe" pogriješili su kada su prebrzo istrčali sa cjepivom (napravili su ga prije nego je i izbila epidemija!), a sada su se istrčali sa specifičnom dijagnostikom za Corona virus. Coronu su dijagnosticirali na prvom oboljelom i to u Kini! Kada se epidemija i histerija zaustave, kada se 1,5 milijarde dolara koje je iz američkog proračuna ztražio predsjednik Trump realizira u cjepivima (za što su u 2019. g. ishođena patentna prava!), tada će se moći serološki dokazati da li sam bio u pravu ili ne.

Na kraju, da li znate da je u razdoblju u kojem je "od Corone" umrlo 1000 ljudi, od malarije umrlo 50 PUTA više? Mirno spavajte. A "neovisni kontrolori" neka rade svoj posao!

‘Ispali su smiješni i nakon „svinjskog“ kaosa kada je ministar zdravstva „post festum“ javno prozvao mnoge zdravstvene djelatnike zbog neodgovornog ponašanja tijekom lažne pandemije i forsiranja opasnog cjepiva. Mogu zaključiti da se na globalnom planu iz ničega uspjelo dovesti svijet do ludila. Slično je „uspjelo“ 1938. g. Orsonu Walesu kada je preko radijske postaje CBS započeo emitirati dramu ‘Rat svjetova’ o napadu vanzemaljaca. COVID-19 ima, naime, 6 – 7 puta blaže i simptome i posljedice od bilo koje „obične“ gripe’, ističe dr. sc. Srećko Sladoljev, ugledni imunolog, u razgovoru za Promise.hr....

Otvorite link i pročitajte ostalo:

http://promise.hr/corona-iz-nicega-su-doveli-svijet-do-ludila-sumnjam-da-ce-me-itko-demantirati-ispali-bi-smijesni/

Uz napomenu: Nije zabilježen ni jedan slučaj gripe koja postoji od pamtivjeka, Pojela corona gripu kao vuk baku i crvenkapicu. Narode, skidajte brnjice, ne šaljite djecu u školu s brnjicama, zaobilazite sotonsko cjepivo... ako vam je život mio!

Svjedoci smo svakodnevnog umiranja od bolesti IZNENADA...umiranja mladih ljudi, sportaša...a sve se počelo događati nakon uvođenja spasonosnog, 100% sigurnog, Covid -19 'cjepiva'.

Pametnome dosta i previše...

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.
NAPOMENA: Počeli su nam ponovno upadati u računalo, mijenjati slike na objavama, blokirati linkove, videozapise, usporavati otvaranje...

 


 

(34 votes)

Donirajte

Amount: