person_outline
search
hrendeitpt
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 19745 times

Plenkoviću, ako Vam je stalo do Hrvatske i hrvatskog naroda, a ne EU sluganstva, evo što morate napraviti!

Preko 100 tisuća nepotrebne administracije ždere državni proračun i nijedno gospodarstvo to ne može podnijeti. U nepotrebnu administraciju spada i hrvatski Sabor kojeg bi trebalo smanjiti na 100 zastupnika (minimalni broj po Ustavu), jer ništa ne odlučuje, nego samo potvrđuje vladine, odnosno gremijeve odluke. Plenkoviću, pošaljite 100 000 'državnih' uhljeba na Zavod uz stalnu naknadu od 3.000 KN. Godišnje ćete uštedjeti 14,4 milijarde KN. Nakon toga provesti Karinovu strategiju .

U svim razvijenim zemljama politika je časno zanimanje i velika odgovornost za svakog pojedinca i ona je u službi gospodarstva. Kod nas je obrnuto, gospodarstvenici su u službi politike. Svaki političar, od najnižih pa do najviših razina, kada dođe na vlast, prvo što radi je vraćanje dugova svojim sponzorima (kako se vraćaju dugovi najbolje je pokazala „naša“ bivša predsjednica) i uhljebljavanje svojih partijskih rođaka i prijatelja, koji su u pravilu nestručni i nesposobni, ali sigurna glasačka mašina.

Tako se u Hrvatskoj namnožila administracija koja je zagušila državni proračun. Preko 100 tisuća nepotrebne administracije ždere državni proračun i nijedno gospodarstvo to ne može podnijeti. U nepotrebnu administraciju spada i hrvatski Sabor kojeg bi trebalo smanjiti na 100 zastupnika (minimalni broj po Ustavu), jer ništa ne odlučuje, nego samo potvrđuje vladine, odnosno gremijeve odluke.

100 000 uhljeba, uz naknadu, na Zavod za zapošljavanje

Pošaljite 100 000 nepotrebnog administrativnog osoblja (uhljeba) na Zavod za zapošljavanje do oporavka gospodarstva. Uz stalnu naknadu od 3.000 KN, što nije malo. Svaki od uhljeba hrvatske porezne obveznike brutto košta oko 15.000 KN, što znači da bi u poračunu ostalo oko 12 000 KN - po svakom uhljebu.

12 000 KN pomnoženo sa 100 000 uhljeba daje iznos od 1,2 milijarde KN ili 14,4 milijarde KN godišnje!!

S ovim, vlastitim novcem, a ne skupim kreditima kojima servisiramo samo kamate, možete pokrenuti proizvodnju, odnosno, uz dokvalifikaciju, zaposliti iste, proporcionalno potrebama u svim županijama. Naravno, dio sredstava treba odvojiti za plaće u prosvjeti pa se neće događati ovo što se sada događa. A dogodit će se i još mnogo toga, na što upozoravaju mnogi. 

Smanjiti broj zastupnika na 99+1

Svaki zastupnik u prosjeku hrvatske porezne obveznike godišnje košta oko 500 tisuća kuna!

500 000 KN x 60 NEPOTREBNIH ZASTUPNIKA daje mjesečni iznos od 30 milijuna KN, ili 360 milijuna KN godišnje, odnosno milijardu i 440 milijuna KN za jedan četverogodišnji mandat.

Plenkoviću, računica je toliko prosta, samo je pitanje: služite li Vi privatnoj tvorevini, korporaciji RH d.o.o. ili hrvatskoj državi koja pripada hrvatskom narodu?

Citirati ću Benigna Aquina koji je bivšem američkom predjsedniku Obami rekao: „Ja sam predsjednik nezavisne zemlje, koja već odavno nije kolonija. Odgovaram jedino filipinskom narodu. Morate da se odnosite sa poštovanje. Kurvin sine, nazvati ću te pred svima na tom forumu“!

A kako su se do sada ponašali „naši“ odgovorni premijeri i predsjednici države i čiji su interes branili?

Mesić, Josipović, Kolinda, Milanović, Sanader, Kosor ili Šeks koji kaže da politički gremij izvan naše zemlje donosi sve odluke, a hrvatski sabor kao predstavnik naroda samo potvrđuje njihove odluke, nisu služili hrvatskom narodu. Šeksova izjava je Itekako dovoljan razlog da shvatimo da mi nismo nezavisna država Hrvatska već kolonija Hrvatska.

A u kolonijalno uređenje uveli su nas HDZ i SDP, točnije Jadranka Kosor (HDZ) i Ivo Josipović (SDP) potpisom Lisabonskog ugovora 9.12.2011. godine, bez da smo im za to dali mandat. Jer, po hrvatskom Ustavu prije potpisivanja Lisabonskog ugovora (nova verzija Rapalskog ugovora) trebalo je održati Narodni referendum sa jedinim pitanjem: ŽELIMO LI SE ODREĆI NEOVISNOSTI? 

Mesić je odradio svoju poganu dionicu, Josipović je odradio svoju poganu dionicu, Sanader je odradio svoju poganu dionicu, Kosor je odradila svoju poganu dionicu, Milanović je odradio svojiu poganu dionicu, Kolinda je idradila svoju poganu dionicu, Milanović ponovno odrađuje poganu ili slugansku dionicu.

Odrađujete li i Vi Plenkoviću svoju poganu dionicu? 

Nakon što pošaljete uhljebe na Zavod za zapošljavanje i prekvalifikacije nužno je provesti Strategiju akademika Karina Hromin Sturma:

1. Moramo vratiti Pravni suverenitet RH onome kome pripada - narodu!

'Bog je stvorio čovjeka, čovjek je stvorio državu, prema tome država mora biti u funkciji naroda. To nam kaže i Član 1. Ustava RH da vlast proizlazi i pripada narodu. Član 2.Ustava RH kaže da je suverenitet nedjeljiv i neprenosiv'.

HDZ-ova i SDP-ova vlada je donijela preko 5000 raznih zakona plus 200 tisuća stranica EU-a. Oni su potpisali i famozni Aqui communite kojim je svaki Akt EU-a i EK iznad Ustava RH što je nespojivo sa suverenitetom i Ustavom RH, jer je Ustav najviši Zakon u RH'. A sve promjene na Ustavu radili su Vladimir Šeks i Dejan Palić i oni se vode kao vlasnici i autori Ustava RH! Dakle, Ustav Republike Hrvatske ne pripada narodu već je vlasništvo Vladimira Šeksa i Dejana Palića (hrvatsko-srpska koprodukcija dužničkog porobljavanja oba naroda)! Copyright c 2010. Vladimir Šeks, Dejan Palić /sva prava pridržana/!

Kako je to moguće?

Sigurno se pitate kako je moguće da je naš ustav RH vlasništvo ova dva čovjeka! Nema šanse, niti u Americi niti u bilo kojoj drugoj državi! Ustav pripada samo narodu, a ne jednom, dvojici, desetorici, pedesetorici… Jasno da je u Hrvatskoj moguće i nemoguće, jer Hrvatsku vode mafijaši, a mafijaši kroje zakone prema sebi.

2. Moramo vratiti Financijski suverenitet - za zaduživanje nikada nije raspisan Referendum

To znači raskid ugovora sa MMF, Svjetskom Bankom i Europskom Centralnom Bankom.Neodrživo je da nas zadužuju godinama, neopravdano, nelegitimno, bez mandata ovog naroda. Prema njihovim službenim podacima zadužili su nas preko 50 milijardi eura'.

Zašto nas zadužuju?

Hrvatski Ustav članak 53. kaže da je HNB odgovorna za likvidnost u tuzemstvu i inozemstvu. Znači da je zaduživanje protuustavno i protuzakonito jer HNB mora financirati svoju državu, a ne protuustavno zaduživati svoje građane. Vračanjem izvlaštenog HNB-a poništavaju se i sva nezakonita zaduživanja zbog čega su građani ostali bez posla, upali u dužničko ropstvo i ovrhe'.

3. Moramo poništiti Pretvorbu i Privatizaciju

Cijela pretvorba i privatizacije je u 98% slučajeva protuzakonita, utvrdila je Državna revizija. Sabor je izvještaj dobio samo zastupnici ne postupaju po njemu što sve govori o suverenitetu RH'.

4. Moramo provesti Strategiju Razvoja Republike Hrvatske

To će se postići državnim intervencionizmom kako bi pokrenuli proizvodnju, likvidirali nezaposlenost i osigurali Hrvatima socijalnu sigurnost i pravo na rad i pristojnu zaradu kojom može osigurati sebi i obitelji slobodan i dostojan život, Članak 55. i 56. Ustava RH',

Podsjetimo, u Plenkovićevom inauguracijskom govoru nitko nije primijetio da novi instalirani gremijev namjesnik nije spomenuo najvažnije članke Ustava RH, prvi i drugi:

Članak 1. Ustava RH koji kaže:
Republika Hrvatska jedinstvena je i nedjeljiva demokratska i socijalna država.
U Republici Hrvatskoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu kao zajednici slobodnih i ravnopravnih državljana.
Narod ostvaruje vlast izborom svojih predstavnika i neposrednim odlučivanjem

Članak 2. Ustava RH koji kaže:
Suverenitet Republike Hrvatske neotuđiv je, nedjeljiv i neprenosiv. Suverenitet Republike Hrvatske prostire se nad njezinim kopnenim područjem, rijekama, jezerima, prokopima, unutrašnjim morskim vodama, teritorijalnim morem te zračnim prostorom iznad tih područja. Republika Hrvatska ostvaruje, u skladu s međunarodnim pravom, suverena prava i jurisdikciju u morskim područjima i u podmorju Jadranskoga mora izvan državnoga područja do granica sa susjedima. Hrvatski sabor ili narod neposredno, samostalno, u skladu s Ustavom i zakonom, odlučuje: – o uređivanju gospodarskih, pravnih i političkih odnosa u Republici Hrvatskoj; – o očuvanju prirodnog i kulturnog bogatstva i korištenju njime; – o udruživanju u saveze s drugim državama,

Što je Plenković govorio o trećem Članku ustava?

Članak 3. Ustava RH …
'Sloboda, Jednakost, Nacionalna ravnopravnost, Mirotvorstvo, Socijalna pravda, Poštivanje prava čovjeka, Očuvanje prirode i čovjekova okoliša, Vladavina prava, Demokratski i višestranački sustav, Nepovrjedivost vlasništva' treba biti temelj svake naše ( HDZ-ove) politike....Nepovrjedivost vlasništva?

Čijeg vlasništva Andrej Plenković? Opljačkanog narodnog ili gremijevog? Plenković je hladnokrvno lagao hrvatski narod. Jer nije smije izaći pred njega i reći istinu. A istina je da je Hrvatska protuustavno opljačkana i (pro)dana. Hrvatska vlada je privatna gremijeva korporacija i ne odlučuje o ničemu. Ona, kao i djeca u školi, samo rješava zadane zadatke - šalje ih zastupnicima koji ih usvajaju. A saborski zastupnici nisu hrvatski zastupnici već gremijevi plaćenici (čast iznimkama) koji imaju jedini zadatak potvrđivati već davno i na drugom mjestu donesene gremijeve odluke, što je javno izjavio Vladimir Šeks!

Odluka Ustavnog suda da su sve odluke paradržavnog stožera u skladu sa zakonom i najnovija da je 400 tisuća hrvatskih građana glupo jer traže Referendum, samo potvrđuje da Hrvatskom upravljaju pravi mafijaši. Doboka država. Zoran Milanović to zna. Jer on je direktor te mafijaške tvorevine u vlasništvu duboke države, istog imena ali ograničene odgovornosti tzv. Republika Hrvatska d.o.o.

111 hrvatskih ruku (ne gremijevih) u saboru mogu poništiti sve izglasane zakone protivne interesu hrvatskog naroda! 

Ili NARODNI VETO (prethodno sprovesti Narodni referendum na kojem će više od 50%  hrvatskih građana izabrati svog predstavnika koji će tražiti odgovore kao i odgovornost od aktualnog 'premijera' za sve sporne, posebice pravne i financijske, zakone i odluke koje se izravno tiču interesa hrvatskog naroda.

http://istinomprotivlazi.info/uz-kavicu/1674-narodni-veto-daje-nam-za-pravo-dati-otkaz-svim-politicarima-privatne-korporacije-hrvatska-republika-d-o-o

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Više čitajte alternativne, a manje korporativne (glavne) medije! Njihovi koruptivni urednici i novinari potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

 

 

(19 votes)

Donirajte

Amount: