person_outline
search
hrendeitpt
Plenkoviću, pošaljite 100 000 državnih uhljeba na Zavod uz stalnu naknadu od 3.000 KN. Godišnje ćete uštedjeti 14,4 milijarde KN!

Plenkoviću, pošaljite 100 000 državnih uhljeba na Zavod uz stalnu naknadu od 3.000 KN. Godišnje ćete uštedjeti 14,4 milijarde KN!

Preko 100 tisuća nepotrebne administracije jede državni proračun i nijedno gospodarstvo to ne može podnijeti. U nepotrebnu administraciju spada i hrvatski Sabor kojeg bi trebalo smanjiti na 100 zastupnika (minimalni broj po Ustavu), jer ništa ne odlučuje, nego samo potvrđuje vladine, odnosno gremijeve odluke.

U svim razvijenim zemljama politika je časno zanimanje i velika odgovornost za svakog pojedinca i ona je u službi gospodarstva. Kod nas je obrnuto, gospodarstvenici su u službi politike. Svaki političar, od najnižih pa do najviših razina, kada dođe na vlast, prvo što radi je vraćanje dugova svojim sponzorima (kako se vraćaju dugovi najbolje je pokazala „naša“ predsjednica) i uhljebljavanje svojih partijskih rođaka i prijatelja, koji su u pravilu nestručni i nesposobni, ali sigurna glasačka mašina.

Tako se u Hrvatskoj namnožila administracija koja je zagušila državni proračun. Preko 100 tisuća nepotrebne administracije jede državni proračun i nijedno gospodarstvo to ne može podnijeti. U nepotrebnu administraciju spada i hrvatski Sabor kojeg bi trebalo smanjiti na 100 zastupnika (minimalni broj po Ustavu), jer ništa ne odlučuje, nego samo potvrđuje vladine, odnosno gremijeve odluke.

100 000 uhljeba, uz naknadu, na Zavod za zapošljavanje

Pošaljite 100 000 nepotrebnog administrativnog osoblja (uhljeba) na Zavod za zapošljavanje do oporavka gospodarstva. Uz stalnu naknadu od 3 000 KN, što nije malo. Svaki od uhljeba hrvatske porezne obveznike košta oko 15.000 KN, što znači da bi u poračunu ostalo oko 12 000 KN - po svakom uhljebu.

12 000 KN pomnoženo sa 100 000 uhljeba daje iznos od 1,2 milijarde KN ili 14,4 milijarde KN godišnje!!

S ovim, vlastitim novcem, a ne skupim kreditima kojima servisiramo samo kamate, možete pokrenuti proizvodnju, odnosno, uz dokvalifikaciju, zaposliti iste, proporcionalno potrebama u svim županijama. Naravno, dio sredstava treba odvojiti za plaće u prosvjeti pa se neće događati ovo što se sada događa. A dogodit će se i još mnogo toga, na što upozoravaju mnogi. 

Smanjiti broj zastupnika na 99+1

Svaki zastupnik u prosjeku hrvatske porezne obveznike godišnje košta oko 500 tisuća kuna!

500 000 KN x 60 NEPOTREBNIH ZASTUPNIKA daje mjesečni iznos od 30 milijuna KN, ili 360 milijuna KN godišnje, odnosno milijardu i 440 milijuna KN za jedan četverogodišnji mandat.

Plenkoviću, računica je toliko prosta, samo je pitanje: služite li Vi privatnoj tvorevini, korporaciji HR d.o.o. ili hrvatskoj državi koja pripada hrvatskom narodu?

Citirati ću Benigna Aquina koji je bivšem američkom predjsedniku Obami rekao: „Ja sam predsjednik nezavisne zemlje, koja već odavno nije kolonija. Odgovaram jedino filipinskom narodu. Morate da se odnosite sa poštovanje. Kurvin sine, nazvati ću te pred svima na tom forumu“!

A kako su se do sada ponašali „naši“ odgovorni premijeri i predsjednici države i čiji su interes branili?

Mesić, Josipović, Kolinda, Milanović, Sanader, Kosor ili Šeks koji kaže da politički gremij izvan naše zemlje donosi sve odluke, a hrvatski sabor kao predstavnik naroda samo potvrđuje njihove odluke, nisu služili hrvatskom narodu. Šeksova izjava je Itekako dovoljan razlog da shvatimo da mi nismo nezavisna država Hrvatska već kolonija Hrvatska.

A u kolonijalno uređenje uveli su nas HDZ i SDP, točnije Jadranka Kosor (HDZ) i Ivo Josipović (SDP) potpisom Lisabonskog ugovora 9.12.2011. godine, bez da smo im za to dali mandat. Jer, po hrvatskom Ustavu prije potpisivanja Lisabonskog ugovora (nova verzija Rapalskog ugovora) trebalo je održati Narodni referendum sa jedinim pitanjem: ŽELIMO LI SE ODREĆI NEOVISNOSTI? 

Mesić je odradio svoju poganu dionicu, Josipović je odradio svoju poganu dionicu, Sanader je odradio svoju poganu dionicu, Kosor je odradila svoju poganu dionicu, Milanović je odradio svojiu poganu dionicu, Kolinda odrađuje svoju poganu dionicu.

Odrađujete li i Vi Plenkoviću svoju poganu dionicu?

Ne tražim mane već nudim rješenje. Evo, ponudio sam konkretno rješenje.

111 hrvatskih ruku (ne gremijevih) u saboru mogu poništiti sve izglasane zakone protivne interesu hrvatskog naroda!

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

Last modified on Tuesday, 26 January 2021 13:51
(18 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: