person_outline
search
hrendeitpt
Prodali su nas! Dok nas prave budalama sa koronavirusom Sorošev milijunski kontingent, mahom poraženih isilovih migranata, u tišini pristiže!
Dok nam pažnju zaokupljaju sa "strašnim" virusom Soroševi migranti pristižu
  • Posted
  • Read 163337 times

Prodali su nas! Dok nas prave budalama sa koronavirusom Sorošev milijunski kontingent, mahom poraženih isilovih migranata, u tišini pristiže!

Dok nas mediji i krizni stožer blesiraju sa korona virusom Soroš - Erdoganovi migranti, u medijskoj tišini, pristižu. I biti će zaštićeni da mogu raditi što ih je volja; krasti,  silovati, ubijati..., a da za to neće snositi nikakve posljedice. Da nam uistinu pristižu, a to odavno tvrdimo,  nesvjesno je potvrdio  gremijev član kriznog stožera Krunoslav Capak najavivši trajanje koronavirusa  do 1.lipnja. Valjda je toliko vremena potrebno da ih se smjesti po lijepoj našoj

Hrvatska će postati hot-spot   jer je i "naša" vlada uzela novce za migrante.

 Na svako spominjanje Soroševih migranata, LGBTQ tvorevina ili njegovih medija (Jutarnji, Index, T-portal...) u negativnom konteksu, reagiraju facebookovi dežurni štakori na način da nam skidaju objave na našoj facebook stranici - Zbog govora mržnje!!??

ppoifacebook 1544115901401

llkifacebook 1544115885300

Pogledajte znak Antifaschistsche aktion... jasno da je ovo Soroševa koljačka vojska koja bez dokumenata stiže i u Lijepu našu! 

46132846 1951089701671853 5535959239610073088 n

 

oiScreenshot 8

I ovo se dogodilo. Udomljavanje djece istospolnim partnerima, a Soroševi faktografovci kažu da je i ovo govor mržnje!

Pitanje povećanog broja migranata koji žele u Europu preko 'zapadnobalkanske' rute jedno je od najvažnijih pitanja EU-a, i država u regiji. Balkan mora preuzeti odgovornost za izbjeglice, k'o papagaji ponavljaju EU-Soros plaćenici, jer je zapadnobalkanska ruta postala glavna u nastojanju sve većeg broja migranata da dođu u Europu. Potpuno je jasno da sve ide po planu i programa iluminata Komiteta 300 i glavnog organizatora migrantskog putešestvija Georgia Sorosa koji je u ovu isplaniranu migrantsku krizu uložio milijardu dolara. Zato ne treba čuditi kada kaže: 'Mi smo ti koji odlučujemo'!

Na koje zemlje misli Soros?

Slovenija, Austrija i Mađarska su se ogradile žicom i u svakom trenutku mogu zatvoriti granicu. Gdje će izbjeglice kada se zatvore žicom granice? Naravno, ostati će u Hrvatskoj, Srbiji i BiH i Crnoj Gori, državama koje su na isti shemu ekonomski potpuno razvaljene i opljačkane.

Sukladno s Dublinskim ugovorom, migranti koji su prvi put prijavljeni na teritoriju Europske unije u Hrvatskoj, a odbijen im je azil u zemljama koje su im bile željena destinacija, morat će se vratiti u našu zemlju. A stižu nam i novi Erdoganovi migranti.

Od svibnja 2015. preko milijun i 800 tisuća Muslimana bez dokumenata, šeta po Europi bez ikakvih provjera. Samo u Njemačkoj 400. 000 muslimaskih migranata “nestalo” je iz njemačkog sustava u roku od mjesec dana. Među njima najmanje 50.000 ISIL-ovih koji osnivaju svoje ćelije, raspoređeno je po europskim državama u kojima su na vlasti također Židovi cionisti.

Zadatak im je da siluju, pljačkaju, pale, upadaju u domove i ubijaju. Jednom rječju da stvaraju paniku i strah kod domicilnog stanovništva, sve sa krajnjm ciljem uvođenja izvanrednog stanja po uhodanom ključu. AKCIJA - REAKCIJA - RJEŠENJE! 

Prisjetimo se: izbjeglice koje su 2015-te dolazile u Grčku imale su 'priručnik za migrante' prepun savjeta, mapa, telefonskih brojeva i savjeta o preuzimanju širom Europe. Sky News je otkrio kopiju jedinstvenog turističkog vodiča koji se oprao na plaži na grčkom otoku Lesbos. Bio je napisan na arapskom jeziku i sadržavao je telefonske brojeve organizacija za pomoć izbjeglicama na putu, poput Crvenog križa i UNHCR-a, među njima i organizacije nazvane WatchTheMed-Alarmphone i w2eu, što znači "Dobrodošli u Europu".

Vodič Sky News pronašao je i 24-satni telefonski broj za migrante. Što je potvrda da je sve bilo organizirano. Da su nekome trebali migranti, kao radna snaga, lako bi te države organizirale prijevoz brodovima, vlakovima, avionima…

Novi scenarij, stari igrači

Odavno se govorilo da će Erdogan propustiti izbjeglice, a gotovo ih je 4 milijuna. I dogodilo se. Ovaj igrokaz u Grčkoj samo je predstava za Europu. Zašto bi se tukli s njima kad ih je lakše, uz malo štete koju će EU nadoknaditi, propustiti. Isto će napraviti i Bugarska. A Makedonija ne odlučuje o ničemu.

I gdje će oni "zaglaviti"? Naravno, u četiri države koje su na isti način i od istih likova opljačkane: Hrvatsku, Srbiju, BiH, i Crnu Goru. Ili kako već mnogi govore: novu inačicu Jugoslavije - Croslaviju! Jer su se Mađarska i Slovenija ogradile!

 Sorosevi migranti i teroristi dolaze zajedno, a za takve tvrdnje postoji 10. razloga:

1) U Europu se tajno isporučuje oružje za naoružavanje 'migranata' koji će u jednom trenutku počiniti genocide. Do sada su otkrivena najmanje nekoliko slučaja takvih isporuka.
2) Pametni telefoni se migrantima isporučuju od strane tajnih obavještajnih službi u suradnji s europskim telefonskim kompanijama koje vode ljudi koji će organizirati genocide.
3) Migranti dobivaju detaljne upute putem telefona o tome gdje se nalaze mreže potpore i koga kontaktirati kada stignu na odredište. Sve poruke im se šalju na arapskom uz prevode fraza.
4) Mnogi migranti sa sobom nose ogromne sume novca što baš i nema mnogo smisla s obzirom na to da su izbjeglice u pitanju.
5) Mnogi migranti nose veliki broj različitih lažnih putovnica i krivotvorenih dokumenata. To je mogla da im omogući samo neka tajna obavještajna služba koja podržava tu invaziju poput izraelskog Mosada koji je poznat po krivotvorenju putovnica. Treba napomenuti da izbjeglice dolaze iz ratom razorenih država i da ne bi trebali imati pristup tako skupim dokumentima.
6) Europska “mekana” politika i odbijanje policije da istražuje zločine koji migranti čine je dokaz da nešto nije u redu. Nasilni silovatelji ne bi smjeli dobiju pravo na jamčevinu.
7) Policija koordinirano djeluje da umanji otpor i protivljenje invaziji. Policija može brzo djelovati kada poželi ali to ne čini kada su u pitanju migranti.
8) Agresija nedavno pristiglih migranata nema smisla osim u slučaju da im je naređeno da sprovedu invaziju. Oni se uopće ne ponašaju kao da im je potrebna pomoć već otvoreno govore da dolaze pljačkati i krasti.
9) Ono o čemu mnogi mainstream mediji ne izvještavaju jeste činjenica da brojni migranti nestaju čim stignu na odredište. To prije djeluje kao da se priključuju nekoj tajnoj vojsci.
10) Ovi migranti će se nakon 10 godina vjerojatno svi pojaviti i formirati oružane terorističke skupine koje će ubijati nenaoružane Europljane u suradnji s obavještajnim službama.

Zato nemaju nikakve dokumente kod sebe!

Oni imaju tri glavna cilja:

A) Da izvrše genocid nad bijelim Europljanima
B) Da opravdaju formiranje policijske države u Europi (Francuska je već to odradila)
C) Da se poveća mržnja prema muslimanima i islamu

pp99S

 

 čpenshot 20

Potpuno je jasno i zašto u 28 godina nismo definirali ni jednu granicu sa susjedima!

Zemlje sa otvorenim granicama postati će u jednom momentu hot spot izbjeglicama jer neće ima ti gdje (drugi se zatvaraju). Zemlju sa otvorenim granicama može se slobodno trovati chemtrailsom i GMO hranom. Zemlja sa otvorenim granicama je slobodan koridor švercerima djece za potrebe pedofilima, ljudskih organa, oružja, droge….

Za budući hrvatski hot-spot zaslužan je HDZ i lažna oporba SDP, svi predsjednici i premijeri Hrvatske, protuustavno pretvorene u privatnu korporaciju Republika Hrvatska d.o.o. i tzv. hrvatski zastupnici koji se prave blesavi jer uredno po mandatu ''zarade'' i do 2 milijuna kuna, a nisu obvezni (osim kod glasovanja protuhrvatskih zakona) ni dolaziti na posao! 

Nova "hrvatska" HDZSDP vlada zatvoriti će veleizdajnički ciklus, a to znači da će, prije nego se na prostorima Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore trajno naseli 5-7 milijuna izbjeglica, prodati i preostale resurse Šume, Vode, Putne koridore, HEP, ostatak Podravke, jedinu hrvatsku banku HPB…

facebook 1540707623261

Novi HDZ-ovi birači nakon što su razotkriveni jugoslavenski birači (odbjegli 90-ih), a koji se i danas u APIS-u vode kao hrvatski birači

Dokaz je da se sa Srbijom već krenulo. Izvori nam govore da ih je već stiglo oko 700 tisuća. U Subotici su viđeni, za vrijeme policijskog sata, nepregledni konvoji turskih tablica kako  kreću, uz NATO pratnju, na jug po migrante. Uskoro ćemo imati policijski sat i u Hrvatskoj, što je Božinović nesvjesno i najavio!

 .ččl

Neki izvori tvrde da su izdajničke vlade uzele 160 milijardi dolara za prihvat Sorosevih migranata! 

Zašto ne ustanemo i rastjeramo političku oligarhiju koja nas je opljačkala, uništila, lihvari, truje GMO-om i chemtrailsom, a sada će nam, nakon potpisivanja paklenog ugovora u Marrakechu (Marakešu), dovesti Soroševe teroriste u našu Hrvatsku i u naše domove!

Otvorite ove linkove i pogledaje video - na što liči Macronova Francuska! Rothschildov korisni napušeni idiot još i prijeti: https://tribun.hr/macron-europske-zemlje-biti-ce-financijski-kaznjene-ako-ne-prihvate-imigrante/fbclid=IwAR3jVE2U8iYBy3LJ5ccLROd3QNjofKcD3IGB-puqiUXUPYU2K97yJS7AEfU

https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/imigranti-vraceni-u-hrvatsku-razlog-tog-zataskavanja-je-tiha-zamjena-stanovnistva-koju-europska-unija-upravo-provodi-u-hrvatskoj-1049082/

https://www.logicno.com/vijesti/talijanska-vlada-slozna-rim-nece-puniti-proracun-eu-bez-novog-zakona-o-migracijama.html

http://ebosna.com/danasnji-migranti-su-tek-pocetak-novih-seoba-polovina-afrike-ce-se-morati-iseliti-u-evropu-i-na-na-balkan/

http://istinomprotivlazi.com/crna-kronika/2550-sorosev-migrant-u-offenburgu-njemacka-usao-u-lijecnicku-ordinaciju-i-nozem-usmrtio-lijecnika-a-ranio-asistenta

http://rijecanin.rtl.hr/kaos-na-risnjaku-migranti-provaljuju-u-objekte-i-opskrbne-sanduke-nacionalnog-parka-policija-nemocna/

NAPOMENA: Stalno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

 

 

(137 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: