person_outline
search
hrendeitpt
Masoni su makli i Hasanbegovića bojeći se prekopavanja Jasenovca!

Masoni su makli i Hasanbegovića bojeći se prekopavanja Jasenovca!

Wiesenthal i Zuroff naredili su micanje Hasenbegovića bojeći se prekopavanja Jasenovca u kojem bi se našle kosti Hrvata, a nikakvih Židova. To je njima na pameti, spriječiti nikad obavljeno forenzičko istraživanje radnih logora i istinu o njihovim lažima.


Direktor Centra Simon Wiesenthal Efraim Zuroff tada je za židovski Jutarnji list rekao: "Režim koji je počinio genocid nad Srbima, Židovima i Romima nije osuđen na pravi način. Balkan je juha koja ključa i nikada ne znate kada će provrjeti. Ako provri i prolije se, bit će velikih nevolja. Dio problema je ekonomski, jer što manje ekonomskog napretka imate, više političkih problema dolazi, a samim tim su veće šanse za okretanje desničarskim skupinama i strankama, čija je ideja korištenje sile da bi se riješili problemi".

Jasno, za njega su Hrvati desničari, ustaše i oni su sami sebe likvidirali na Bleiburgu i živi se zakopavali u jame.

Kada se oglasi ovaj lovac na duhove naciste (najmlađi nacista ima samo 90 i nešto kusur godina) sjetim se njegova sunarodnjaka cijenjenog i nagrađivanog profesorara Noela Ignatieva koji javno, bez ikakve medijske osude, govori da konstrukt ' bjelaštvo' treba uništiti i pri tom ne birati sredstva.

Kako prepoznati glasača HDZ-a koji nešto i razumije, ali ih j… kognitivna disonanca da vide da se vlade rotiraju, druga lica, scena ista, a nikako da shvate da ne mogu nadigrati Židove kroz njihov sustav. Koliko izbora treba proći, koliko vaših bližnjih treba skončati da bi vi napokon shvatiti?

Koliko godina treba proći da shvatite ovu istinu koju vam ovdje predstavljamo? Te glasače prepoznajete po njihovom šizavanju i luđenju po fejsbuku i čuđenju 'kao pali s marsa' na postavu Plenkovićeve vlade. Karamarkova postava bila je bolja i počelo se rasvjetljavati židokomunističke zločine. Stoga mu je smještena afera nakon čega je dao ostavku ( čitaj bio prisiljen).

Dotakni se židovlja i na najniži mogući način poput najfinijeg pera ptičice i za tebe je politika završena. Niti je Karamarko anđeo, niti bi Hasanbegović mogao više od ukidanja financiranja određenih antihrvatskih udruga, pa ipak i to malo je rezultiralo ovime čime je rezultiralo.

Nažalost otišlo je jako, jako po zlu od kada nama i dobrim dijelom svijeta upravljaju hazarski Židovi. S monopolom nad medijima i svjetskom emisijom novca ( pljačkaju cijeli svijet tiskanjem, odnosno ukucavanjem novca bez pokrića) kontroliraju i sve ostale važne sektore.

Židov Zuroff i Wiesenthal centar naredili su Hasanbegoviću smjenu. Smeta im ministar i svi koji bi mogli razotkriti njihove laži o holokaustu i fakte da su Židovi paraziti i agresori, a ne žrtve. Protjerani kroz povijest 110 puta, mora da su svi njihovi domaćini bili bezrazložni antisemiti i mrzitelji. Ministar Hasanbegović je znao istinu zato su ga i makli!

Da se prekopa Jasenovac našle bi se kosti Hrvata, nikakvih Židova. To je njima na pameti, spriječiti nikad obavljeno forenzičko istraživanje radnih logora i istinu o njihovim lažima. Znaju da bi se ,raskrinkavanjem njihovih laži, cijela židovska narativa raspala u krhotine i svijet bi spoznao njihovo pravo lice.

Zato zabranjuju povijesni revizionizam i istraživanje holokausta u 19 država jer žele prikriti svoje laži i nastaviti sa svojom agendom za svjetsku prevlast i dominaciju. NWO=JWO.

Vrijeme je da se probudimo i istjeramo istinu na čistac. Bez istine nema Hrvatskoj budućnosti!

Autor: Monika Radočaj / Istinom protiv laži

Donirajte

Amount: