person_outline
search
hrendeitpt
dr. med. Antun Lisec, dr. med. Antun Lisec,
  • Posted
  • Read 3804 times

Farmaceuti, raznorazne Veljače, prestanite ubijati nerođenu djecu!

Juda je za šaku srebrnjaka izdao Isusa Krista. Sličnih izdajica ima i među farmaceutima i raznoraznim Veljačama. Ne vjerujem da je itko od njih postao sretan s novcem ili nečim drugim što je dobio za izvođenje grijeha.

U svijetu i kod nas sve je više farmaceuta koji odbijaju sudjelovati u proizvodnji, naručivanju i distribuciji kontracepcijskih i abortivnih sredstava, kao i sredstava za pripremu oplodnje u epruveti.

Ne ubojstvu!

Ubojicama su postali i oni farmaceuti koji su, možda uz osmjeh i tihu glazbu apoteke, okruženi cvijećem i drugim ukrasima, dodavali sredstvo koje ubija djevojčice i dječake koji su još tako nježni i maleni da se nisu rodili. Leš ubijenog djeteta koje je prije implantacije bilo veličine točkice nisu niti vidjeli. Ubili su tom malom djetetu tijelo ali duša mu je i dalje živa i čeka Sudnji dan.

Do ovulacije i do začeća često dođe uz sve vrste antibaby pilula, ali dijete tada najčešće umire od gladi jer se ne uspijeva usaditi u sluznicu maternice koja je zbog pilula osušena i stanjena. Uz svaku vrstu spirale do začeća dođe prosječno nekoliko puta godišnje, ali mu spirala sprečava implantaciju, pa najčešće pogine. Ubojstveno djeluju i sva hormonska i anti-hormonska postkoitalna sredstva.

U nekim vrstama prezervativa, a i u raznim drugim sredstvima, nalazi se spermicid nonoxinol-9. Ehman i Kruse su objavili podatke da, ako jajnu stanicu oplodi spermatozoid kojemu je nonoxinol-9 samo oštetio kromozome ali ga nije ubio, dijete bude tako bolesno već od trenutka začeća da umire dok žena možda još i ne primijeti da je bila trudna.

Farmaceuti ubijaju i većinu djece začete u epruveti!?

U početku trudnoće žena još na sebi ne primjećuje znakove da pod njenim srcem već živi sin ili kćerkica. Pogotovo je to slučaj u periodu od začeća pa do izostanka menstruacije. Ipak, moramo čuvati živote i zdravlje i one djece koja su još "skrivena".

Pokvarenoj rulji koja je pred Pilatom tražila Isusovo razapinjanje, pridružili su se i oni koji ubijaju djecu. Naime, Isus je rekao: "Zaista, kažem vam, meni ste učinili koliko ste učinili jednome od ove moje najmanje braće." (Mt, 25,40). A naš najmanji brat ili sestra je ono malo, tek začeto dijete, u bilo kojoj situaciji, bez obzira na način kako je začeto, bez obzira da li se radi o zdravlju ili o bolesti, bez obzira na uvjete u okolini. Ne smije se ubijati niti najmanju djecu! Treba spašavati i njihove živote!

Juda je za šaku srebrnjaka izdao Isusa Krista. Sličnih izdajica ima i među farmaceutima i raznoraznim Veljačama. A pridružila im se i Kolinda pokazujuči srednji prst Skori.  Ne vjerujem da je itko od njih postao sretan s novcem ili nečim drugim što je dobio za izvođenje grijeha. O detaljima kako su iz Katoličke Crkve izopćeni oni koji su ubili nerođeno dijete, može se naći u Zakoniku kanonskog prava (kan. 1389).

O zabrani ubijanja, sve od začeća pa nadalje, pa makar se radilo o bolesnom djetetu, pa makar netko ubojstvom htio drugoga liječiti govori se još i u Katekizmu Katoličke Crkve, te u Enciklikama "Humanae Vitae" i "Evangelium Vitae". U t. 73. ove posljednje, Sv. Otac Papa Ivan Pavao II poručuje: "... Već u Starom zavjetu, baš glede prijetnje životu, nalazimo jedan značajan primjer otpora nepravednoj zapovijedi autoriteta. Faraonu, koji je naredio da se pogubi svako muško novorođenče, hebrejske su se babice usprotivile. One "nisu učinile kako im je naredio egipatski kralj, nego su ostavile na životu mušku djecu" (Izl.1,17).

Ali potrebno je istaknuti duboki razlog takvog njihova ponašanja: "Babice su se bojale Boga" (Izl.1). Baš iz pokornosti Bogu-kojega se jedino treba bojati, a to je priznavanje njegove apsolutne vlasti - stječe se snaga i hrabrost da se odupre nepravednim ljudskim zakonima. To je snaga i hrabrost onoga tko je spreman ići i u zatvor ili biti mačem ubijen, u čvrstom uvjerenju da "je u tom postojanost i vjera svetih" (Otk 13,10).

Nedopuštenost kontracepcije i sterilizacije

Oni koji reklamiraju i raspačavaju prezervativ, odgovorni su ne samo za pomoć u izvođenju smrtnih grijeha bludnosti, preljuba i kontracepcije i sl., nego i za pružanje lažne sigurnosti da neće doći do zaraze. Naime, dokazano je da se preko prezervativa ipak prenose humani papiloma virus - uzročnik raka maternice, Chlamidia Trachomatis zbog koje dijete nekada umire prije poroda, a često izazove i neplodnost, herpes genitalis, sifilis, AIDS i razne druge bolesti.

Postoji bitna razlika između prirodne metode koja otkriva plodne i neplodne dane žene, u odnosu prema kontracepciji i sterilizaciji gdje se radi o nedopuštenosti i grješnosti. Naime, kontracepcija i sterilizacija razdvajaju povezanost koju je dragi Bog predvidio između specifičnog bračnog čina i začeća. Kod prirodne metode ta se povezanost ne razdvaja, s obzirom da uopće nemaju bračni odnos u plodno vrijeme. A bračni odnos se ne mora imati ako je opravdan razlog da ga se nema. Naravno da se seksualni život uopće ne smije provoditi prije niti izvan braka kojega blagoslovi dragi Bog i koji je za cijeli život.

Govoreći talijanskom udruženju katoličkih farmaceuta 1994. god. Sv. Otac Papa je, naglasivši plemenitu vještinu i tradiciju farmacije, podsjetio na svoj kao i na govore svojih prethodnika - Pija XII i Pavla VI koji se odnose na moralni vid te struke i rekao: "Ne može se prihvatiti sudjelovanje u napadima protiv života ili integriteta pojedinca, protiv prokreacije ili moralnog i mentalnog zdravlja čovječanstva... Niti se može u savjesti tražiti korist od izdavanja proizvoda koji ponižavaju čovjeka" (Medicina e Morale 4, 1994, str. 762). Upravo su kontracepcija i sterilizacija metode protiv prokreacije a one imaju štetne posljedice ne samo za dušu, nego i za tijelo i zajednicu.

Nedopuštenost umjetnih oplodnji!

U dokumentu "Donum Vitae" Zbora za nauk vjere kojega je potpisao sadašnji Sv. Otac Papa, detaljno se objašnjava zbog čega su nedopustive i grešne umjetne oplodnje poput inseminacije i oplodnje u epruveti: između ostalog, na nemoralan način uzimaju spermatozoide, a do začeća dolazi bez specifičnog čina bračne ljubavi. Osim toga, čuje se da se rodi manje od 5% djece začete u epruveti, dok ostalu pobiju, ili ih drže žive, smrznute po frižiderima.

Za sada iz dokumenta "Donum Vitae" samo kratki citat: "Stoga dijete ima pravo, kao što je spomenuto, biti plod specifičnog čina bračne ljubavi svojih roditelja, a ima također pravo biti poštivano kao osoba od časa svoga začeća." (str. 44)
Dakle, ne smije se naručivati niti izdavati sredstvo za stimulaciju ovulacije koje upotrebljavaju kao pripremu za oplodnju u epruveti.

Zaključak

Farmaceut niti bilo koji drugi čovjek se ne smije ponašati kao "robot" koji ispunjava nemoralne zahtjeve, bez obzira od koga stizali, bez obzira da li stizali na usmeni, pismeni ili neki drugi način. Svatko od nas će odgovarati za svoje postupke. Imamo dušu koju treba spasiti.

Narodna poslovica kaže da je lopov ne samo onaj koji krade, nego i onaj tko mu drži ljestve. Dakle, griješi i onaj koji nekome daje sredstvo za izvođenje grijeha.

Sve to znači da treba odmah sada:

- prestati u proizvodnji, reklami i distribuciji sredstava za izvođenje grijeha.
- pokušati ispraviti posljedice dosadašnjih grijeha.
- shvatiti svoje zablude i odreći ih se.
- odreći se sotone  kojemu služe raznorazne Veljače sa vulgarnim porukama: ostavite se moje pi*ke.
- distancirati se od svega što je protivno Božjem zakonu pa makar to dolazilo i od onih koji se nalaze na strateški važnim položajima ili imaju vrlo zvučne titule.
- prihvatiti Isusa Krista koji je naš jedini Spasitelj i Otkupitelj, Put, Istina i Život.
- pokajati se i pristupiti Sakramentu Sv. Ispovijedi. Katolički i pravoslavni svećenici imaju vlast otpuštati grijehe raskajanom grješniku u Božje ime.

Velika je stvar kada čovjek prizna da nešto što je ranije u životu činio nije bilo dobro i sada odluči da nikada više neće griješiti. Isus Krist je zato i došao na zemlju da čovjeka izvuče iz blata grijeha, da ga spasi i pruži mu sreću u ovozemaljskom i vječnom životu.

Onome tko želi kupiti test na trudnoću, recite neka ne učini abortus! Ako primijetite da je neka osoba u napasti da ubije nerođeno dijete ili da upotrijebi grješni postupak, posavjetujte ju neka se javi na razgovor katoličkom svećeniku da bi od toga odustala. Katolička Crkva je razvila načine pružanja duhovne, savjetodavne i materijalne pomoći.

Autor teksta: dr. med. Antun Lisec, Vinogradska 32

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(7 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: