person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 80828 times

POGUBLJENI! Papa, Biden, Merkel, Macron, Erdogan, Kraljica Elizabeth, Obama, Boris Johnson, Bill Gates...pročitajte i ostala imena sotonista koji su također pogubljeni ili čekaju suđenje.

Premijeri Švedske, Nizozemske, Irske, Grčke, Walesa, Pelosi, Kamala Harris, Zuckerberg... uhićeni su i čekaju suđenje...glumci Brad Pitt, Angeline Jolie, Meryl Streep, Tom Cruise, Vin Diesel, Nicolas Cage, Nicole Kidman, Richard Geere... također su pogubljeni... pročitajte cijeli popis od 260 slavnih osoba koji su pogubljeni ili čekaju suđenje

Mnogi su se dogovorili da će surađivati na razotkrivnju trgovine bebama, pedofila, sotonistas, lociranju farmi ili klaonica djece zbog trgovine 'eliksira mladosti' adrenomroma farmom ili klaonicom kako bi izbjegli smrtnu kaznu. Tko je dobitnik Nobelove nagrade Obama odrekao Michelle, a zatim prekršio nalog, pa je dobio metak u potiljak. Michelle je odabrala smrtonosnu injekciju.

Drugi su upravo pogubljeni. Aktivirani su parovi i klonovi AI, a duboka država sada radi za Trumpa. Vidjeli smo simulaciju predsjedničke zakletve, Bidenov ured u 'Bijeloj kući', izvršne naredbe koje Savezni registar ne registrira i još mnogo toga. I još mnogo toga ćemo uskoro zaznati kako bi shvatili štoznači kad šest ljudi posjeduje sve medije svijeta. Mediji su stvorili i lažnu pandemiju koronavirus. Naravno, odgovarati će i tzv. hrvatski političari i tzv. hrvatski mediji za smrti zatoćenih i eutaniziranih umirovljenika po domovima. .

Guantanamo ili Gitmo

Izvorno zamišljen da bude "otok izvan zakona", na kojem bi osumnjičenici za terorizam mogli biti pritvoreni bez postupka i saslušavani bez ograničenja, zatvor i vojna povjerenstva u zaljevu Guantánamo bio je veliki promašaj. U Americi i širom svijeta, Guantánamo je postao simbol nepravde, zlostavljanja i zanemarivanja vladavine zakona.

Predsjednik Trump naložio je zloglasnom logoru Guantanamo Bay na Kubi da se pripremi za američke zatvorenike "visoke razine" , prema novom izvješću Vojske obrane. Izvješće MO potvrdila je zamjenica ministra obrane Generalštaba Tatiana Shevtsova nakon što je kopiju pribavio Kremlj. Ševcova je izjavila da Rusija ima "veliko povjerenje" da se Donald Trump priprema prebaciti nepoznati broj zatočenih američkih državljana "visoke razine" u američki zatvor GTMO kao pripremu za njihova suđenja pred američkim vojnim sudom.

Posljednji su put takve pripreme izvršene tijekom suđenja u Nürnbergu 1945-46, održanog radi procesuiranja njemačkih nacističkih ratnih zločinaca. 29. prosinca 2017.,predsjednik Trump naredio je cijeloj 850. bojni vojne policije da se smjesta rasporedi iz zrakoplovne baze Luke u Guantanamo Pomorska baza Bay.

Baš kao što se dogodilo 1945. godine stotine visoko obučenih i specijaliziranih vojnih policajaca američke vojske na Kubi nadirati će ovaj proces – kojeg mnogi nazivaju Nurnberg 2.

Papa, Biden, Merkel, Macron, Erdogan, Kraljica Elizabeth, Obama, Boris Johnson, Bill Gates već su pogubljeni! Pročitajte i ostala imena političara, glumaca, pjevača - operativaca dvojnika duboke države koji su također pogubljeni ili čekaju suđenje -  Premijeri Švedske, Nizozemske, Irske, Grčke, Walesa, Pelosi, Kamala Harris, Zuckerberg... uhićeni su i čekaju suđenje...glumci Brad Pitt, Angeline Jolie, Meryl Streep, Tom Cruise, Vin Diesel, Nicolas Cage, Nicole Kidman, Richard Geere... također su pogubljeni... pročitajte cijeli popis od 200 slavnih osoba.

Popis od 260 slavnih imena koji su uhićeni, osuđeni, pogubljeni ili na Tribunalu (Nurnberg 2), a neki su zatočeni u svojim domovima (Oprah, Španjolska kraljica...)

116creenshot 7

24creenshot 5

Sc33333reenshot 1

45creenshot 4

56creenshot 3

66creenshot 2

Dirljivi, šestminutni aplauz za oproštaj Angele Merkel, Bidenove izvršne naredbe, novi virus iz Engleske stigao u Sloveniju...posljednji su trzaji sotonista. Te dionice odrađuju dvojnici, a prate ih režimski mediji. Svi MSM mediji uskoro će svirati svoj posmrtni marš. A s njima i svi glavni urednici i novinari MSM medija. Naravno, neće se zaboraviti ni na raznorazne Đikiće, Sriće, Iviće i druge korumpirane liječnike i glavne medicinske sestre. Jednom svemu dođe kraj.

Jer, nisu loša vremena, loši su ljudi!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.“

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

(70 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: