person_outline
search
hrendeitpt
HDZ je stranka izdajnika, lopova, neradnika, lažova i nevjernika!
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić

HDZ je stranka izdajnika, lopova, neradnika, lažova i nevjernika!

Poganac Tihomir Orešković je prelomio, a dvojac Plenković-Marić će uvesti i provoditi Porez na nekretnine što je najobičnije zakonsko otimanje imovine.

Bivši, od nikoga izabrani, 'premijer' Tihomir Orešković prelomio je polarizaciju između HDZ-a i SDP- a vezano za uvođenje Poreza na nekretnine, izjavivši tada da će ići u dvije faze. U prvoj fazi, od 1. siječnja 2018., porez na nekretnine bit će “podebljana” komunalna naknada, a u drugoj fazi porez na nekretnine će se temeljiti na procjeni stvarne vrijednosti nekretnina.

Komentirati ili analizirati reforme Oreškovićeve, a danas Plenkovićeve, Marićeve, MMF-ove ili još bolje domoljubne HDZ DRP vlade, samo je nepotrebno trošenje energije, odnosno gubljenje vremena. Zato se nemojmo s tim opterećivati, njihove reforme su najobičnija 'zakonska' otimačina preostalih neprivatiziranih resursa, već tražimo rješenje kako nas ovi mafijaši još jednom ne bi predriblali, jer jedino to znaju.

Porez na nekretnine je najprostije rečeno, zakonsko otimanje imovine!

Porez na nekretnine se mora plaćati, ako se ne plati slijedi ovrha na primanja, ako nemate primanja slijedi ovrha na nekretninu(kuća/stan), iako u Ustavu RH, Članak 34.stoji da je dom neprovediv. Porezom na nekretnine država si daje pravo upisa kao vlasnik vaše kuće ili stana, a samo je pitanje vremena kada će to pravo i na koji način iskoristiti!

Sjećate li se Kosorićinog ovršnog zakona kojim se dozvoljavalo mafijašima da vam'zakonski' upadnu u kuću i uzmu što im se prohtije. Taj zakon nije ukinut već je samo suspendiran!

Danas ima preko 300,000 nezaposlenih (bez primanja) koji su ostali bez posla nakon nezakonite i protuustavne pretvorbe, a nakon toga neviđene pljačke. Na taj način smo ostali i bez temeljnog dohotka koji nam po rođenju (per capitta) pripada, kao što ga imaju sve druge normalne države. Svi bi zbog ovog zakona koji je u najavi mogli ostati bez krova nad glavom.

Porez na nekretnine je kao kredit kojega nikada niste podigli ali ga otplaćujete cijeli život'državi'

Što su izjavljivali HDZ-ovci kada su SDP-ovci najavili porez na nekretnine?

Ivan Šuker: 'To je dokaz promašene porezne, fiskalne ekonomske politike. Takav potez bi u ovom trenutku 'bacio hrvatske građane na koljena',

Božidar Kalmeta: 'Porez na imovinu udar je na građane koji su desetljećima štedjeli gradeći kuće i vikendice. Ljudi u mirovini u njima neće moći uživati jer će biti prisiljeni prodavati, biti će ih prisiljeni prodavati strancima i Hrvati nakon stoljeća onoga što su čuvali ovog puta to neće moći sačuvati',

Goran Soldo: 'Država i državne financije se ne mogu temeljiti isključivo na financiranju od osiromašenih građana i od iznemoglih poduzeća jer on će dovesti, uništiti i osiromašiti ne samo građane, već će nestati i sektor graditeljstva u Hrvatskoj',

Sunčica Glavak : ' Komunalna naknada će biti zamijenjena novim porezom koji će biti udar na 99 % građana, a ne na 1-2 % bogatih', a mi ćemo dodati privatizacijskih lopova koji su odavno trebali biti u Remetincu,

Josip Križanić: 'Linićev prijedlog poreza na nekretnine je veleizdaja',

Goran Marić: 'Je li se zvao porez na imovinu ili porez na nekretnine, on je na tragu nepravednosti koja se godinama provodi u Hrvatskoj… 98 posto Hrvata štedi na jedan nespecifičan način, štedi na nekretninama.
Ovo se ne može  više podnijeti. Hrvatsko društvo je prešlo nultu točku tolerancije, kome će se prodavati? Pa onima koji imaju, oduzeti onima koji nemaju i dati onima koji imaju, jer lako je onima koji imaju štednju 22o milijarda kuna (dobro su se nakrali) u bankama . Kupiti će te nekretnine u bescjenje. Pa što će onda ostati Hrvatima?Ostali su bez posla, ostati će bez nekretnina.

Sad treba oporezovati onih 98 posto Hrvata koji su inače najslabijih primanja, ostali bez posla… od čega će plaćati porez nato, ostali su bez posla, smanjenje plaće. Što će se događati? Zbog tog novog udaraca na minuli rad, jer je stjecanje nekretnina minuli rad, doći će od procesa stjecanja nekretnina do procesa rastjecanja nekretnina.

Ali zato ćemo dići svoj glas protiv nepravednih poreza i novih nameta, odnosno protiv poreza koji dovode do još dubljeg raslojavanja hrvatskog društva i do još veće nepravednosti.

Zajednički stav HDZ-a:

'HDZ smatra kako vlada namjerava oporezivati nekretnine što su ih građani mukom stekli i cijeli život otplaćivali, dok silna imovina-gotovina imućnih, depoziti, obveznice i dionice, umjetnine, zlato i srebro, licencije i patenti, automobili i jahte ostaju netaknuti , porez na nekretnine je najveći socijalni udar u povijesti hrvatske države stav je HDZ-a i visokih dužnosnika'.

Ova agresorska vlada će donijeti ovaj zakon kao što su i do sada sve vlade donosile protuhrvatske zakone. U Hrvatskoj ima nekoliko stotina tisuća članova, fanova HDZ-a odnosno onih koji su glasovali za Domoljubnu koaliciju.

Izdajnik do izdajnika, lopov do lopova ,neradnik do neradnika, lažov do lažova, nevjernik do nevjernika. To su potpuno ispravni nazivi za članove korporativne izdajničke i protuhrvatske organizacije HDZ-a, SDP-a i njihovih trabanata koji ih podržavaju i s njima donose protuustavne i protunarodne zakone. Za prijedlog ovog zakona o Porezu na nekretnine 17.11.2016 glasovao je HDZ, MOST, a nedostatak kvoruma popunili su: manjine (Esih Bruna, Varda Kažimir, Lacković Željko),HSLS (Darinko Kosor), HDSSB(Salapić Josip), HRAST (Zekanović Hrvoje) manjine (Jankovics Robert, Kajtazi Veljko, Lekaj Ermina, Milošević Boris, Pupovac Milorad), SDSS (Horvat Mile).

Zanimljivo, uvijek jedni ili drugi (HDZ ili SDP) u ovisnosti tko je na vlasti, za donošenje protuustavnih i štetnih zakona za građane Hrvatske, imaju potreban kvorum upravo zahvaljujući rezervama kod glasovanja.

I tako godinama! 

 

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite Čitajte objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

 

 

Donirajte

Amount: