Print this page
Jeste li znali da kada WHO proglasi pandemiju, zakoni svih nacija se poništavaju? Jeste li znali da je WHO u vlasništvu i pod kontrolom privatnih osoba? Jeste li znali... pročitajte tko je WHO!
  • Posted
  • Read 12361 times

Jeste li znali da kada WHO proglasi pandemiju, zakoni svih nacija se poništavaju? Jeste li znali da je WHO u vlasništvu i pod kontrolom privatnih osoba? Jeste li znali... pročitajte tko je WHO!

Prema njihovim pogledima, oni posjeduju stanovništvo – tijelo, um i dušu. Stvorili su demokraciju kao iluziju kako bi ljude održali u miru, dok londonski City odlučuje i vuče konce. Ova je elita napravila nekoliko pokušaja takozvanih 'Novih svjetskih poredaka', koji su svi propali. Gotovo su uspjeli zauzdati SAD, ali i tamo nisu uspjeli. Sada koriste pandemije - i druge orkestrirane katastrofe koje su planirali - kako bi unaprijedili svoj cilj svjetske dominacije, koristeći psihološke tehnike kako bi naveli svjetsku populaciju da se slijepo pokorava svakoj njihovoj zapovijedi, pod krinkom 'čuvanja sigurnosti svih'. Pojednostavljeno rečeno: oni stvaraju krizu i onda nude rješenje, koje uvijek donosi više njihove tiranije

Jeste li znali da je Svjetska zdravstvena organizacija doslovno postavljena da djeluje kao jedna svjetska vlada?

Jeste li znali da kada WHO proglasi pandemiju, zakoni svih nacija se poništavaju, a cijeli svijet se podvrgava takozvanom 'ustavu' WHO-a?

Jeste li znali da WHO može u bilo kojem trenutku proglasiti pandemiju, na temelju bilo kojeg lažnog dijagnostičkog alata?

Jeste li znali da je WHO proglasio pandemiju na temelju neispravnog PCR testa, koji daje do 94% lažno pozitivnih rezultata?

Jeste li znali da su sve nacije svijeta dužne bespogovorno se pokoravati svim smjernicama koje donosi SZO?

Jeste li znali da je WHO u vlasništvu i pod kontrolom privatnih osoba , koje nitko nije demokratski izabrao?

Jeste li znali da ovo WHO zapravo čini privatnim subjektom koji vlada cijelim svijetom, izvan bilo kojeg oblika demokracije?

Jeste li znali da je cijeli zdravstveni sustav našeg svijeta u vlasništvu financijskih oligarha, koji ga koriste za dominaciju nad cijelim čovječanstvom?

Ovo su neke od činjenica koje su razotkrili vrhunski stručnjaci Svjetske zdravstvene organizacije i Ujedinjenih naroda u 'DOKAZI VELIKE POROTE' 1 . Njihove informacije potvrđuju stručnjaci iz britanske mornarice, američkih marinaca, britanske vlade, CDC-a, britanske obavještajne službe, itd. Ono što otkrivaju u dokazima Velike porote toliko je uznemirujuće i alarmantno, da ću podijeliti tri kratka sažetka ovog dokumenta u ovoj e-pošti.
Molimo pročitajte s punom pažnjom i podijelite ovo nadaleko i naširoko. Moramo upozoriti čovječanstvo.
Svi službeni dokumenti i dokazi koji učvršćuju ove tvrdnje mogu se pronaći u dokazima Velike porote 1, koje možete preuzeti ovdje.

blokiran link

Blokade linkova i medijske laži  sastavni (najvažniji) su dio su narativa WHO-a

Londonski City i svjetska dominacija

london city

Prva dva svjedoka tijekom 2. sjednice Velike porote bivši su časnik britanske obavještajne službe (partnerske agencije američke Nacionalne sigurnosne agencije ) i kanadski istraživački novinar s velikim povijesnim znanjem. Oni objašnjavaju dugu povijest težnje britanske elite za svjetskom dominacijom.

'Britansko Carstvo još uvijek postoji, a uključuje Ujedinjeno Kraljevstvo, Kanadu, Australiju, Novi Zeland, Indiju, 19 afričkih zemalja i Karibe, dok se njihova utjecajna ruka proteže u gotovo sve druge nacije svijeta.
Sjedište britanske elite nalazi se u londonskom Cityju , na površini od jedne četvorne milje u srcu Londona. Londonskim Cityjem ne upravlja britanska vlada, već naprotiv, vlada njome. Londonski City ima svoje vlastite sudove i policiju i nikada nije bio osporavan u svom suverenitetu i samoupravi. Vlada Krunom i većim dijelom Zemlje. Prema britanskom elitnom svjedoku insajderu, koji je odgojen u njihovim internatima i na sveučilištima, ti elitisti vjeruju da imaju pravo porobiti ostatak čovječanstva, koje smatraju svojom 'stokom'. Prema njihovim pogledima, oni posjeduju stanovništvo – tijelo, um i dušu.

Stvorili su demokraciju kao iluziju kako bi ljude održali u miru, dok londonski City odlučuje i vuče konce. Ova je elita napravila nekoliko pokušaja takozvanih 'Novih svjetskih poredaka', koji su svi propali. Gotovo su uspjeli zauzdati SAD, ali i tamo nisu uspjeli. Sada koriste pandemije i njene varijante  kako bi unaprijedili svoj cilj svjetske dominacije, koristeći psihološke tehnike kako bi naveli svjetsku populaciju da se slijepo pokorava svakoj njihovoj zapovijedi, pod krinkom 'čuvanja sigurnosti svih'.
Pojednostavljeno rečeno: oni stvaraju krizu i onda nude rješenje, koje uvijek donosi više njihove tiranije.

Kontrola uma dugo je bila u središtu njihove strategije. Nakon tri industrijske revolucije, sada se pojavljuje četvrta industrijska revolucija koja se usredotočuje na posjedovanje umova ljudi. Dublja svrha programa cijepljenja je urediti genom čovječanstva i tako stvoriti novu transljudsku rasu koja će se ponašati u skladu sa željama oligarha. Iako je to uvijek bila krajnja želja tirana u prošlosti, tek sada tehnologija omogućuje genetsku modifikaciju čovječanstva da postane savršeno roblje.

Naš se svijet zapravo suočava s ponovnim rođenjem prastarog sustava ropstva, koji je tehnološki unaprijeđen kako bi instalirao potpuno novu razinu sveobuhvatnog porobljavanja cijele svjetske populacije.

Psihološka manipulacija

psiho

U drugoj sjednici drugog dana velike porote slušamo Briana Gerrisha, bivšeg časnika Kraljevske mornarice UK-a , specijaliziranog za praćenje podmornica, koji je trenutno istraživački novinar i viši urednik UK Column-a. Pridružuje mu se jedan od njihovih stručnih istraživača, Debbie Evans, koja je bila vladina savjetnica u Ministarstvu zdravstva Ujedinjenog Kraljevstva. Otkrivaju dokumente koji svjedoče o nečemu što izaziva veliku zabrinutost: vlade koriste primijenjenu psihologiju i hipnozu kako bi stvorile strah i tjeskobu kod stanovništva, s ciljem promjene njihovog ponašanja. Konkretno tijekom pandemije covida, ovo se intenzivno koristilo.

Oni otkrivaju kako su se u Nacionalnu zdravstvenu službu infiltrirali financijski 'agenti promjena', koji fokus prebacuju s pacijenata na profit. To je također učinjeno pomoću psihološke manipulacije, koja je promijenila način razmišljanja zaposlenika NHS-a. Dokazi pokazuju kako je cijeli zdravstveni sustav diljem svijeta strateški infiltriran i transformiran, kako bi postao vrtuljak za financijske oligarhe kako bi se dodatno obogatili i stekli potpunu moć nad stanovništvom, ne samo u Ujedinjenom Kraljevstvu, već u nacijama diljem svijeta.

Razvijen je koncept mentalne higijene, promičući ideju da se mentalno zdravima smatraju samo ljudi koji se podvrgavaju načinima razmišljanja financijske kriminalne elite, dok se oni koji se s tim ne slažu moraju ušutkati i, ako je moguće, iskorijeniti. Kriminalni politički sustav koji koristi primijenjenu psihologiju pušten je u javnost i zdravstvene radnike kako bi promijenili svoje mišljenje i ponašanje. Upravo se to dogodilo i u nacističkoj Njemačkoj.

Svjetska zdravstvena organizacija

who covid 19

Dr. Silvia Behrendt i dr. Astrid Stuckelberger, koje su bile na vodećim položajima u Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji i Ujedinjenim narodima, otkrivaju kako se WHO strateški infiltrirao u sve nacije svijeta sa svrhom ukidanja demokracije i nametanja vlastite tiranije svim članovima čovječanstva.

WHO ima svoj 'ustav', riječ pažljivo odabranu sa svrhom da zamijeni ustave nacija. Države članice - što je doslovno svaka nacija svijeta - obvezuju se na bespogovornu poslušnost svemu što kaže SZO, što je zapravo čini jednom svjetskom vladom, koja djeluje potpuno izvan nacionalnih ustava i bilo koje vrste demokracije.

Sve se to radi pod krinkom 'zdravstva'. Međunarodni zdravstveni propisi (u daljnjem tekstu IHR) izmišljeni su kako bi se utro put ovoj svjetskoj tiraniji. Sve što im je potrebno da podvrgnu svijet svojoj kontroli je metoda za proglašavanje 'javnozdravstvene opasnosti od međunarodnog značaja', što se lako može učiniti pomoću lažne dijagnostike. Dr. Behrendt otkriva kako nije bilo pandemije covida sve dok nije uveden pogrešan PCR test koji je odjednom povećao takozvane 'slučajeve' 14 puta.

Ovi WHO-ovi zviždači također razotkrivaju kako je ovaj totalitarni svjetski zdravstveni sustav u potpunosti pod kontrolom privatnih korporacija i privatnih pojedinaca, koji koriste svoje goleme financijske resurse kako bi nametnuli vlastite planove cijelom čovječanstvu.

Na primjer, 2012. godine na Svjetskoj zdravstvenoj skupštini Bill Gates je proglašen predvodnikom globalnog akcijskog plana za cjepiva 2012.-2020., iako nema nikakve medicinske kvalifikacije, a prema vlastitim riječima, bavi se cjepivima samo zbog astronomske financijske dobiti. Gates je također postao glavni financijer WHO-a, efektivno ga kontrolirajući, što znači da cijelim svijetom vlada Bill Gates. Naravno, Gates je zauzvrat podređen drugim, višim financijskim entitetima, koji ga koriste da podčine svijet svojoj tiraniji.

Ono što ovi WHO-ovi i Ujedinjeni narodi zviždači razotkrivaju je da su privatni subjekti stvorili svjetski sustav koji im dopušta da koriste izgovor za 'hitne zdravstvene situacije od međunarodne važnosti' kako bi čovječanstvu oduzeli sva prava i slobode, te implementirali totalitarni režim, kontroliran financijska oligarhija.

Izvorni link:  https://stopworldcontrol.com/who/

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Više čitajte alternativne, a manje korporativne (glavne) medije! Njihovi koruptivni urednici i novinari potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

(24 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved