person_outline
search
hrendeitpt

EU fašizam! Talijanska vlada naredila tvrtkama da ne plaćaju necijepljene radnike! Odgovor blokada kamionima!

"Oni za koje se utvrdi da rade bez putovnice za cjepivo mogli bi biti kažnjeni novčanim kaznama u iznosu do 1.500 eura. Čak i oni koji su imali virus, oporavili i razvili anti-tijela i dalje će morati dobiti barem jednu dozu cjepiva, vjerojatno samo kao performativni prikaz usklađenosti

Talijanska vlada donijela je uredbu koja se primjenjuje i na privatni i na javni sektor kojim se tvrtkama nalaže da uskrate plaću radnicima koji odbiju primiti cjepivo protiv COVID-19.

 Uredbom se nalaže da svi zaposlenici dobiju cjepivo "zelena propusnica", što je dovelo do pitanja o tome što će se dogoditi s milijunima Talijana koji ostaju necijepljeni.

Vlada pokušava izbjeći potencijalne pravne korake usmjeravajući kompanije da ne otpuštaju necijepljene, već ih jednostavno ne plaćaju, dok zaposlenicima poručuju da se ne pojavljuju na poslu pod prijetnjom da će biti kažnjeni ako to učine. "Umjesto toga, trebalo bi ih smatrati neopravdanim odsustvom i uskratiti im plaće ili plaće", piše Ken Macon. "Oni za koje se utvrdi da rade bez putovnice za cjepivo mogli bi biti kažnjeni novčanim kaznama u iznosu do 1.500 eura. Čak i oni koji su imali virus, oporavili i razvili anti-tijela i dalje će morati dobiti barem jednu dozu cjepiva, vjerojatno samo kao performativni prikaz usklađenosti.

Italija je 1. rujna proširila svoju shemu putovnica za cjepiva na škole i sveučilišta.

Nastavnicima je rečeno da se suočavaju s otkazom ako ga ne uzmu, a učenicima je povjereno da ga pohađaju na nastavu. Necijepljenima je također zabranjeno korištenje javnog prijevoza na velike udaljenosti, što znači da su praznici, putovanja na posao i posjet rodbini mnogima postali nemogući. Prostori kao što su muzeji, stadioni, kazališne dvorane i zatvoreni prostori za sjedenje u barovima i restoranima zahtijevaju identifikaciju cjepiva, a tvrtke mogu biti kažnjene tisućama eura zbog neprovođenja pravila.

'Zeleni prolaz' u Italiji također prati lokaciju pojedinca, još jednom naglašavajući kako je to digitalna osobna iskaznica na steroidima.

Paul Joseph Watson Vijesti sa summita 27.rujna 2021.

Blokada kamionima odgovor je talijanskoj fašističkoj vladi. Za 29.09.2021 najavljena je i u Slovenija potpuna bokada!

https://www.facebook.com/morgan.garofalo.12/videos/1059631934441848

Podsjetimo što je u Italiji bila uvertira (2016-te) današnjim događanjima, točnije Covid cirkusu ili najvećoj prijevari u povijesti svijeta:

Rim gori, glavni mediji informacije puštaju na kapaljku (prilog video).

Rim je na rubu rata između ilegalnih useljenika i osiromašenih građana!Švedska, Njemačka, Italija…. imaju sve više problema sa izbjeglicama. Perfidna Soroseva politika da sa izbjeglicama ubaci i svoju vojsku sa zadatkom izazivanja kaosa nije mimoišla ni Italiju. Rim ,Milano, Padova su gradovi koji gore …. a scenarij je uvijek isti.

Izbjeglice spasiš, toplo primiš, smjestiš, nahraniš, neko vrijeme šute i onda krenu najprije sa protestima zbog 'loše hrane'…. 'hoćemo našu hranu'…'vi nas mrzite'.. a onda sa onim što najbolje znaju… razbijanjem, tučama, paljenjem auta, razbijanjem izloga, krađom i silovanjima. Mediji šute i na kapaljku pustaju informacije.

Nevjerojatno, u svim EU državama društvo se 'podijelilo' na elitu, nešto srednje klase, a ostali građani krpaju kraj s krajem. I nitko ništa ne razumije! Naravno, kad ih pokrivaju svi mainstream mediji koji su u vlasništvu iste cionističke oligarhije.

Rim je na rubu rata. Stanje u Rimu nazivaju sjevernoafričkim cunamijem. Gradonačelnici moraju biti prvi koji će dočekati izbjeglice sa "toplinom, skloništem i smještajem" naredili su europski lideri ili gremiji kako ih je "naš" Šeks blagoslovio. 

U južnoj Italiji i Siciliji nakon muslimanske 'invazije' iz Libije i drugih dijelova Afrike, imali su najviše negativnih utjecaja na lokalno stanovništvo. No, sada se sve preselilo na Rim pa do Sjeverne Italije gdje muslimanski ilegalci rade dar- mar, dovodeći situaciju da usijanja i na sam rub građanskog rata. Italija je ove godine imala najveći porast dolazaka migranata nakon sklopljenog dogovora s Turskom što je imalo za posljedicu da su migranti krenuli u Italiju umjesto u Grčku. Posljedice uviđaju iz dana u dan zbog čega su građani sve ogorčeniji na ponašanja izbjeglica.

Zato ne trebaju nikoga čuditi poruke: "Dosta nam je ovih neciviliziranih osvajača, „Moramo stvar preuzeti u svoje ruke“. Situacija je tako krhka u predgrađu talijanske prijestolnice između osiromašenih mještana i onih koji su ilegalno ušli u Italiju, da je sukob neminovan. Gradonačelnik Vatikana je rekao: "Mi se trudimo osigurati stabilnost sa privremenim skloništima i šatorima. Želimo da svi imaju krov nad glavom. Bez obzira na ono što radiš za njih, to nikada nije dovoljno za ove nezahvalne freeloaderse koji se žale na uslove života i lošu hranu.“

U Rimu, Milanu, Padovi, interventna policija se sukobila sa demonstrantima koji se bore protiv masivne imigracije. Demonstranti su zatražili da lokalni izbjeglički centar u Rimu bude zatvoren, žaleći se da imigranti u centru stvaraju nerede što stvara nesigurnost življenja. Papa Franjo je pokušao opravdati ponašanje izbjeglica i smiriti tenzije.

"Rim pripada Talijanima", "Filthy Arapi", "Out All Blacks", "Dosta je stranaca", " Muslimani idite kući“, poruke su ogorčenih demonstranata. Kada su izbjeglice protestirale prošlog mjeseca kako jedu "dosadnu hranu" (tradicionalna talijanska hrana) zatraživši afričku hranu, situacija je eskalirala do usijanja.

Rat može početi svaki tren. Sorosevi plaćenici znaju što treba raditi i kako isprovocirati situaciju.

Nažalost, demonstranti trebaju tražiti rješenje kod korumpirane vlade koja je najodgovornija za stanje u zemlji. Izbjeglice dolaze dogovorno, a ubačeni Sorosevi plaćeni imaju zadatak raditi nerede. Talijanski kao i ostali političari EU članica 'svoj izdajnički' mandat debelo su naplatili, a ti narode sada ratuj.

Istina se konstantno zataškava. Prijenosa informacija nema. Crkva šuti! Poznata priča, zar ne?

Covid projekt (maske, PCR, cjepivo, covid putovnice) završni je čin depopulacije europskog naroda, kršćanskog naroda, kojeg EU (elitni) fašisti planiraju zamijeniti (izmiješati) sa narodima ostalih kultura, odnosno migrantima za koje su uzeli velike novce.

Hoće li im uspjeti zavisi od probuđenosti europskog naroda....bude se

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike u objavama, blokiraju linkove i videozapise, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje... domet našoj fb stranici smanjili su na minimum minimuma.... Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

 

 

Idemo dalje ....

Last modified on Wednesday, 29 September 2021 07:52
(11 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: