person_outline
search
hrendeitpt

Newsflash

Newsflash

Pročitajte i podijelite! Stotine tisuća agresivnih Sorosevih migranata, među kojima su mnogi kriminalci, silovatelji i ISIL-ovci ostati će trajno u Hrvatskoj!

Kad se Hrvatskoj oduzme kontrola nad vlastitim granicama i budu puštali sve migrante, to će se preko interneta brzinom svjetlosti odmah proširiti do Grčke, gdje čekaju još mnogi migranti i još dalje do najzabitijih pećina i vukojebina na Bliskom istoku i Africi. Gdje milijuni migranta čekaju da navale u EU. Slovenija i Austrija neće puštati te migrante koji budu ušli u Hrvatsku, da idu dalje za Njemačku, a Mađarska je ionako potpuno ograđena sa svih strana. Srbija, Grčka i Bugarska ih neće htjeti primiti natrag, a BiH je ioanko sprdnja od države. Dakle, stotine tisuća agresivnih Sorosevih migranata, među kojima su mnogi kriminalci, silovatelji i ISIL-ovci ostati će trajno na vratu Hrvatskoj i to će biti konačni slom hrvatske države!

Biskup Košić Plenkoviću: Vaše koaliranje ja nazivam političkom prostitucojom

Sisački biskup Vlado Košić u otvorenom pismu premijeru Plenkoviću poručio je da je koaliranjem sa HNS-om pokazao potpunu neosjetljivost za osjećaje i vrijednosti koje gaji većina hrvatskog naroda. Smatra da tim kratkoročno produžava vladi život a dugotrajno gubi vjerodostojnost koju je stalno isticao u predizbornoj kampanji.

Košić je to nazvao političkom prostitucijom.

Zbog pet političara nevjerojatno brzo raste broj umrlih od malignih bolesti!

1. ZORAN MILANOVIĆ (Kukuriku koalicija) ukinuo Uredbu o obveznom označavanju GMO proizvoda na prodajnim policama

2. BOJAN GLAVAŠEVIĆ I IVICA MIŠIĆ sa svoja 2 presudna glasa (podržali HDZ) legalizirali dugogodišnji nelegalni rad zločinačke korporacije Monsanta u Hrvatskoj,

3. STJEPAN MESIĆ DOZVOLIO MONTAŽU HAARP-a (nalazi se u Tušiloviću) koji uništava sadnice i plodove voćaka u cvatu kako bi se što više uvozilo Monsantovo GMO smeće koje nas polako ali sigurno truje (ubija). HAARP, nakon prethodnog špricanja chemtrailsima, inicira (proizvodi) umjetne nepogode: tuče, poplave, potrese, a odgovoran je za sve apokaliptične požare i uništavanje ozonskog omotača.

Naime, nad našim krajevima gotovo svakodnevno provodi se program klimatskog inženjeringa pri kojem vojni avioni u atmosferu ispuštaju nano čestice aluminija, barija, stroncija, titanijuma, arsena, broma, kadmija, ešerihijukoli, genetski modificiran dehidrat krvneplazme, sintetički virusi, bakterije itd.

Jasno je kako nam je zbog toga i život trajno ugrožen, odnosno naše zdravlje, čiji imunološki sistem je sve više i više oslabljen, zbog akumulacije navedenih čestica unutar organizma, koje ponajviše štete neurološkom, pulmološkom i reproduktivnom sistemu.

4. VILI BEROŠ naručio REMDESIVIR (pobio umirovljenike) i 10-ak milijuna GRAFEN-OKSID-ovih Covid cjepiva kako bi ubrzao depopulaciju ostatka hrvatskog naroda. Odnosno prikrio političku pljačku, lihvarenje, trovanje chemtrailsima, GMO-om, (zbog čega smo prvi u Europi po broju umrlih od malignih bolesti), a sve po UN-ovoj Agendi 21 i Agendi 2030 koje su u ime hrvatskog naroda (nitko ih nije ovlastio) potpisale HDZ-ova i SDP-ova vlada.

Autor naslovne slike: pok. Dinko Bartulović

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite Čitajte objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!<<<<

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

Kada je HDZ dogovarao vladu sa MOST-om već je imao potpisanu većinu sa političkim prostitutkama koje su čekale u redu!

Danas samo budala može vjerovati HDZ-u i Andreju Plenkoviću koji je sa Sanaderom, Kosoricom, Josipovićem i ostalim veleizdajnicima prodao Hrvatsku. Na sreću protuustavno pa je uvijek možemo vratiti u hrvatske pravno-ekonomske okvire ako izbacimo iz sabora, citirati ću Mirelu Holy: mediokritete, klimavce, čovječuljke, političke gladuše, demone, licemjerne političke lažljivce, spletkaroše, anakonde, aligatore i kajmane, pohlepne i okrutne zvijeri, mrcine, monstrume....

Općoj bolnici u Puli odobreno 38,4 milijuna kuna za dnevnu bolnicu i jednodnevnu kirurgiju

PULA, 16. ožujka 2017. (Hina) - Ravnateljica pulske Opće bolnice Irena Hrstić u četvrtak je u Puli izrazila zadovoljstvo što su toj, najvećoj istarskoj zdravstvenoj ustanovi odobrena bespovratna sredstva u iznosu od 38,4 milijuna kuna namijenjena za nabavu najsuvremenije medicinske opreme za pulsku dnevnu bolnicu i jednodnevnu kirurgiju. 

Donirajte

Amount: