person_outline
search
hrendeitpt

Placebo (lažno cjepivo) primili su ministri, zastupnici, Plenković, Milanović, Beroš, Markotić, Božinović, Capak, Đikić, Ivić, Kaić, Srića...i 30% populacije slučajnim odabirom! stars

Zapamtite: Svi koji su primili Covid cjepivo (koje nije cjepivo već otrov) imaju manje ili veće nuspojave, u ovisnosti o dozi koju su primili. Nesretnici koji su u kratkom vremenu umrli primili su dozu 20 ili dozu 30! A oni (ne računajući odabrane) koji su slučajnim odabirom primili placebo nisu imali nikakve nuspojave. Što ne znači da im u slijedećoj dozi (boosteru) neće dati Covidovo otrovno ili smrtonosno 'cjepivo'. Što dalje od testiranja! Cijepljenje ni po cijenu života! Bacite brnjice - one su znak pokoravanja, a ne zaštita od virusa!

Deep State i Njemačka u ovom njemačkom gradu užurbano grade ogromni vojni kamp za obućavanje specijalne vojske koja će sutra braniti veleizdajničku elitu od građana Europe!

U malom sjeveroistočnom gradu njemačke savezne države Saxony-Anhalt, u jednom od najsuvremenijih europskih kampova za vojne vježbe gradi se cijeli grad u visini od nekoliko stotina milijardi eura koji će do 2018. godine biti spreman za obuku vojnika u borbi protiv europskih građana u europskim gradovima, ukoliko bi se usudili ići na barikade protiv zločina svojih vođa i oligarha.

Nakon što je paradržavni stožer preuzeo sve ovlasti zastupnici nemaju što više raditi u hrvatskom Saboru! stars

Hrvatski sabor predstavničko je tijelo građana i nositelj zakonodavne vlasti u Republici Hrvatskoj. Hrvatski je sabor jednodomno zakonodavno tijelo (parlament) s najmanje 100, a najviše 160 zastupnika. Na temelju općega i jednakoga biračkoga prava, zastupnike se bira tajnim glasovanjem na neposrednim izborima na razdoblje od četiri godine. Nakon što je paradržavni stožer preuzeo sve njihove ovlasti oni nemaju što više raditi u hrvatskom saboru

Kaznena prijava Kolindi, Plenkoviću, Krstičeviću, Čoriću i Branki Picek za suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom!

'Tražimo od Državnog odvjetništva da postupi po ovoj prijavi jer je u pitanju zdravlje hrvatskih građana. A da se neće stati sa trovanjem građana, dokaz je ponovno trovanje chemtrailsom, koje smo 28. ožujka 2018. evidentirali, a portal ‘Istinom protiv laži’’ objavio. Tražimo da se po zakonu kazni počinitelje i molimo da nas se pravovremeno obavijesti što je poduzeto protiv istih', stoji u Kaznenoj prijavi Udruge' Ne govoru mržnje-istinom protiv laži'.

Donirajte

Amount: