person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 13723 times

111, a ne 1 osoba umrla je od koronavirusa kao izravne posljedice cijepljena i to samo u jednom tjednu!

Do kada mislite lagati hrvatski narod.... prokleti urednici mainstream medija?

„Niti jedna osoba u Hrvatskoj koja je cijepljena nije preminula od posljedica infekcije koronavirusom, pokazuju podaci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Analiza je napravljena na temelju podataka o svim osobama cijepljenim do 10. svibnja, njih ukupno 882.120, čiji je status provjeren tri tjedna kasnije, odnosno 1. lipnja. Od svih cijepljenih osoba, nakon primljene prve doze zarazilo se njih 8423, što je nešto manje od jedan posto ukupno cijepljenih. Nakon potpunog cijepljenja, odnosno primljene obje doze, oboljelo je 1146 osoba. Od osoba koje su cijepljene dvjema dozama njih 149 je hospitalizirano, odnosno 13 posto od onih koji su oboljeli unatoč cjepivu, a među cijepljenima jednom dozom u bolnici je završilo njih oko 9 posto“, piše židocionističko lažljivo glasilo Jutarnji list.

600

Evo vam tabelarni prikaz umrlih od koronavirusa zadnjeg tjednog ažuriranja u 40 država...samo Bugarska i Latvija imaju nešto više umrlih od Hrvatske!

u 25

nastavak od 25

U  Indiji, Južnoj Africi i Japanu na broj stanovnika od preko 1,5 milijardi umrlo 6 osoba u prošlom tjednu od koronavirusa a u Hrvatskoj na 4 milijuna ljudi umrlo 111 osoba!!!

Mainstream mediji su plaćeni da prenose laži paradržavnog stožera i laži privatne tvrtke (a ne Javne ustanove) HZJZ-a čiji je direktor Krunoslav Capak. O paradržavnom stožeru i Capaku rekli smo sve.

A doći će i vrijeme kad će i urednici glavnih medija odgovarati za suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom.

  http://istinomprotivlazi.info/uz-kavicu/892-novinari-i-vi-cete-kazneno-odgovarati-jer-ste-od-javnosti-krili-masovna-umiranja-potpuno-cijepljenih-osoba

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, zamijenjuju slike u objavama, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, blokiraju daljnje dijeljenje, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: