person_outline
search
hrendeitpt

Kome treba izraelski agent Macron koji je u Berlinu, kao student, nožem zaklao studenticu i studenta?

S kim si takav si', kaže narodna poslovica. Plenkoviću pozovi ga u svoju kuću, na svoj račun. A ne na račun hrvatskih poreznih obveznika. Hrvatskom narodu narodu ne trebaju ovakve spodobe.

Francuski predsjednik Emmanuel Marcon prvi je šef francuske države koji službeno dolazi u Hrvatsku. Stoga je i očekivano da je njegov posjet u srijedu i četvrtak iznimno važan za službeni Zagreb koji će dobiti parišku podršku za šengensku i eurozonu i finalizirati sporazum o kupnji borbenih zrakoplova, piše režimski Dnevnik.hr.

Macron, najomraženiji lik u Francuskoj, kao i Plenković u Hrvatskoj, također član Plenkovićeve masonske židovske lože Veliki Orijent, dolazi iz sasvim drugog razloga u Hrvatsku. Naime, amorfnom Plenkoviću čije izjave, nakon ustaškog prosvjeda, podsjećaju na plač upišanog i ukakanog djeteta kojemu treba promijeniti pelene. Naravno, nabolje su francuske coushes, kao što su i francuske letjelice, sve za jednokratnu uporabu. Kad mu promijeni pelene, Macron će mu dati precizne upute kako provesti ausweis nad probuđenim hrvatskim narodom.

A tko nam zapravo prvi put dolazi u posjetu?

Ispovijed njemačkog studenta:

„Od rujna 1996. godine živio sam kao student na Gethsemanestraße br. 6 u Berlinskom Prenzlauer Bergu u malom stanu. Moje prijateljice, špijunke Julia i Leia znale su da sve što trebate učiniti je okrenuti kvaku na ulaznim vratima kako bi me posjećivale s vremena na vrijeme noću. Smijali smo se smiješnim ljubavnim pismima izraelskog agenta koja sam zalijepio za zid iznad kreveta i u hodniku. "Kao kaznu" Julia je zatim stavila oglas u "BZ" s mojim telefonskim brojem i tjednima sam primao pozive od ljudi koji su preko telefona željeli seksualne usluge.

U susjednoj kući br. 5 bio je stan udruge Freie Hilfe e.V., koji je Peter Altmaier (2009. član Bundestaga, od 2017-2018. Savezni ministar financija) već neko vrijeme koristio kao svojevrsno mučilište gdje je zajedno s današnjim francuskim "predsjednikom" Emmanuelom Macronom mučio i ubijao bespomoćne ljude. U jesen 1996., dogodilo se spektakularno ubojstvo studentice na stubištu dvije kuće dalje, koju je Macron brutalno, uživajući pri tom, zaklao nožem. Jer je vidjela „aktivnosti“ Židova Altmaiera i Macrona. Leia mi je rekla da joj je slijedećeg dana Macron, hvaleći se, priznao ubojstvo.

Digla se velika prašina, televizija je bila na licu mjesta. Ja sam dao kratku izjavu u kojoj sam rekao da sam učenika poznavao prolazno i da sam vidio krvavo stubište. Ali sve se zataškalo.

U siječnju 1997. postalo je jasno Židovu Altmaieru da je još jedan susjed također opazio njihove aktivnosti. Mladi student psihologije, posjetio me nekoliko puta noću zajedno s Leiom iz erotskih razloga. Macron ga je ubio 19. siječnja 1997. nožem kako bi ga ušutkao, ali i iz požude, kako pokazuju rezultati obdukcije. Julia je gledala ovo ubojstvo svojim očima, iz mog stana, ali nije mogla ništa reći jer bi inače bila ubijena.

ubojice

Peter Altmaier i Emmanuel Macron

Može se više doznati o događaju od zatvorenika koji je pušten 23. prosinca kao "počinitelj" u opisu slučaja koji je objavila Marion Unger u svojoj disertaciji (stranica 60f.). Julia je tada špijunirala taj milje za nas, a Macron ju je pitao gdje točno živim kako bi me mogao ubiti zato što me vidio na TV-u, a zatim nakratko na ulici.

Julija ga je "pogrešno" poslala u stan poljskog razbojnika točno nasuprot mene, od kojeg je Macron dobio batine. Zatim je napustio Berlin, pločnik mu je postao prevruć. Julia i Leia nastavile su špijunirati Altmaiera, smatrao ih je bezopasnim djevojkama. Altmaier je također počinio bestijalna ubojstva u sljedećim godinama, prema Ungeru (stranica 74f.), pri čemu je ovdje osuđen i drugi počinitelj.

Izreka "Smrdim iz usta i nosim kapu od mesa na glavi" obišla je berlinski radio. Altmaier je bio taj koji se pojavio u ovom ubojstvu (u šumi) kako bi uplašio žrtvu prije nego što ga je muškarac izbo u mesarskom kostimu. (Disertacija gospođe Unger: "Seksualno motivirana ubojstva u Berlinu 1990.-2010.", Berlin 2013.)

https://islamsonne.wordpress.com/2019/11/15/zwei-sexualmorde-des-franzoesischen-praesidenten-macron-in-berlin-1996-97/

Ovo što Macron danas radi francuskom narodu samo je slijed, potvrda da se radi o okorjelom bešćutnom monstrumu. 

'S kim si takav si', kaže narodna poslovica. Plenkoviću pozovi ga u svoju kuću, na svoj račun. A ne na račun hrvatskih poreznih obveznika.

Hrvatskom narodu narodu ne trebaju ovakve spodobe.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike u objavama, blokiraju linkove i videozapise, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje... domet našoj fb stranici smanjili su na minimum minimuma.... Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

 

Last modified on Thursday, 02 December 2021 16:43
(7 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: