person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2126 times

Upoznala ga na internetu, zaljubila se, a nakon 6 mjeseci vjerenik joj silovao i iskasapio dvije (8 i 13) kćerke!

Njen vjerenik 2010. godine je pušten na slobodu nakon što je izdržao dugogodišnju zatvorsku kaznu zbog pedofilije i ubojstva, ali je svoju mračnu prošlost uspješno krio punih deset godina

Razvedena medicinska sestra upoznala je Vitalija prije šest mjeseci na internetu, a početkom kolovoza se zbog njega sa djecom preselila iz Sibira na sam zapad Rusije.

Prije četiri dana, kada se vratila kući sa posla, zatekao ju je jeziv prizor i saznanje da je čovjek u koga se zaljubila prvo silovao, a zatim nožem raskomadao njene maloljetne kćerke, te da mu to nije bio prvi put da počini tako jeziv zločin.
Molčanov je, naime, 2010. godine pušten na slobodu nakon što je izdržao dugogodišnju zatvorsku kaznu zbog pedofilije i ubojstva, ali je svoju mračnu prošlost uspješno krio punih deset godina.

Ruski mediji pišu da je Valentina saznala za njegove prethodne zločine tek kada su je policajci upitali kako je mogla da ostavi djecu samu sa osvjedočenim monstrumom. Ona im je ispričala da je Vitalija upoznala prije šest mjeseci na internetu, da je mislila da je on “čovjek njenog života”, nedavno su počeli živjeti zajedno i nije imala pojma da je ranije osuđivan zbog pedofilije i ubistva.

Stanari zgrade u Ribinsku u kojoj je Molčanov živio kažu da su bili šokirani kad su shvatili da im je komšija bio poremećeni pedofil i ubica. “Uvijek se pristojno javljao na hodniku, izgledao je kao dobar, skroman i vrijedan čovjek. Strašno je šta je uradio tim djevojčicama. On je zvijer, treba ga kastrirati”, ispričala je novinarima njegova susjetka.

Nakon brutalnog zločina, Molčanov je na biciklu pobjegao u nepoznatom pravcu, a ruska policija je njegovo hapšenje označila kao prioritet. Mediji javljaju da više od 100 policajaca radi na slučaju i da se očekuje da će uskoro biti uhvaćen.

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

 

 

(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: