person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 4415 times

Stuttgart: Migrant mačem pred brojnim svjedocima iskasapio muškarca!/video

Stanovnici četvrti Möhringen u Stuttgartu jučer su bili svjedoci brutalnog ubojstva na ulici. Jedan od njih zabilježio je strašni trenutak na videu. Žrtva je pogubljena mačem

Čuju se vriskovi. Dvije žene pokušavaju zaustaviti napadača. Netko snima scenu i kaže: "On je skida. Ima pravo što ga ubija!"

Napadač podiže obje ruke, podigne mač nad glavom i nožem probada 36-godišnjeg muškarca, koji leži pred njim na ulici. To čini najmanje tri puta i to s takvom snagom da je cijela oštrica nakon toga potpuno iskrivljena. U pozadini se čuju očajni krikovi ljudi. Žrtva nije preživjela.

Policija je u priopćenju za javnost rekla:
"Ubojstvo se dogodilo se u srijedu navečer (31.07.2019.) U mjestu Fasanenhofstraße." Svjedoci su alarmirali policiju oko 18.15 sati, vjerojatno nakon što je prethodno nepoznati muškarac s predmetom nalik maču ubio 36-godišnjaka. Žrtva je podlegla ozljedama usprkos pokušajima animiranja. Napadač je pobjegao, a za njim je pokrenuta potraga".

U međuvremenu, policija u Stuttgartu izdala je još jedno priopćenje, u kojem se navodi da je vjerojatno napadač 28-godišnji sirijski državljanin. Zatočenik je "očito živio s 36-godišnjom žrtvom u zajedničkom stanu na Fasanenhofstraße".Pojedinosti o motivu još nisu poznate.

https://deutsch.rt.com/ins-auge/90779-stuttgart-mann-mit-schwert-hingerichtet/

Izvor: https://de.rt.com/1y1n 1.08.2019.

Jasno da je sve pripremljeno. Okrutno ubojstvo se snima... snimatelj komentira da je zaslužila ovakvu smrt... za ubojstvo Merkelina policija optužuje Sirijca koji je navodno živio sa žrtvom. Ovaj način likvadacije potpis je Soroševih spavača u Europi (počeli su i u Hrvatskoj) koji djeluju po naredbi, jer su za to i plaćeni. 

Kakva je to država u kojoj se svakodnevno događaju silovanja, napadi, pljačke, zvjerska ubojstva? A njemačka policija uvijek je bila strah i trepet za sve nasilnike.

Potpuno je jasno da iza svih ovih događanja stoji Angela Merkel – ubojica Njemačke, samim tim i njemačkog naroda. Samo nije jasno što čeka njemački narod. Zašto i dalje dozvoljava da bude talac jedne potpuno bolesne žene.

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, a DORH je dao nalog za obradu novinara koji pišu za Ipl!
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(10 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: