person_outline
search
hrendeitpt
Ubojstva, naručene likvidacije, pokolji...postala je naša žalosna svakodnevnica. A dolaze nam i Soroševi migranti spavači!
Foto: Fenix Magazin
  • Posted
  • Read 3218 times

Ubojstva, naručene likvidacije, pokolji...postala je naša žalosna svakodnevnica. A dolaze nam i Soroševi migranti spavači!

Dva muškarca, tri žene i desetogodišnje dijete ubijeni su vatrenim oružjem. Pucnjavu je preživjela jedino sedmomjesečna beba koju je policija u kući pronašla neozlijeđenu

Zagrebačka policija potvrdila je u 4.10 sati da je ubojica s Kajzerice počinio samoubojstvo. U nevjerici i šoku komrentiraju stanovnici zagrebačke Kajzerice ovaj nezapamćen pokolj. Dva muškarca, tri žene i desetogodišnje dijete ubijeni su vatrenim oružjem. Pucnjavu je preživjela jedino sedmomjesečna beba koju je policija u kući pronašla neozlijeđenu.

Pokolj u Zagrebu

– U 21.30 zaprimili smo više dojava o pucnjavi u Cimermanovoj i po dolasku zatekli šest smrtno stradalih osoba, među kojima je i dijete rođeno 2009. Temeljna i specijalna policija, kao i sve ostale snage odmah su raspoređene što po kvartu, što po čitavom gradu – rekao je načelnik PU Zagrabačke.

Ovo je miran kraj

– Došli smo da vidimo kako možemo pomoći. Htjeli smo doznati barem nešto jer uglavnom se ovdje svi znamo, ali policija nas nije puštala blizu kuće – kazali su susjedi na Kajzerici, a koje su policajci udaljavali iz Cimermanove. Stanari kvarta rekli su kako su se tik pred pucnjavu čuli glasni ženski krikovi i da je vjerojatno riječ o ubojstvu iz ljubomore jer jedna od ubijenih žena navodno je bivša supruga ubojice. Rekli su i da je ovo inače miran kraj.

Ne pamte takav zločin

– Više od trideset godina radim na očevidima i nešto ovakvo nikad nisam vidio – izjavio je jedan od inspektora.

Dosad najveće ubojstvo bilo je pet ubijenih na jednom mjestu, dok šestero mrtvih ne pamte ni oni najiskusniji djelatnici PU zagrebačke.

Ubojstva, naručene likvidacije, pokolji...postala su naša žalosna svakodnevnica. A dolaze nam i Soroševi migranti spavači!

Kome odgovara ovakvo stanje - sr*nje u državi? 

Po nama, samo cionističkoj Agendi: Akcija-Reakcija-Rješenje

Damire, ponovno nam upadaš u računalo i mjenjaš datume objava, slike i ostalo! Ne igraj se!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

 

 

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: