Print this page
Kazarska mafija doživjela veliki poraz jer je izgubila domovinu!

Kazarska mafija doživjela veliki poraz jer je izgubila domovinu!

 

Posljednja zemlja koju Kazarska mafija sada kontrolira je Izrael. "Izrael će morati pobijediti dnevna svjetla iz KM. Na židovskom narodu će doći da kaže: 'Žao mi je što vas ne možemo ugostiti.' KM nisu Židovi, to su lažni Židovi, skrivaju se iza izlike. Ubijaju desno, lijevo i u sredini kradu, varaju", rekao je (židovski) izvor IZ MI6.

Nakon godinu dana oporavljanja pod lažnim napadom pandemije COVID-a 19, dobri momci su u ofenzivi diljem svijeta protiv kazarske mafije (KM). To se događa u Europi, Sjedinjenim Američkim Državama, Japanu, Kini i drugdje. Rezultati se odražavaju u stvarima kao što su ponovno rođenje Sovjetskog Saveza, raspad Hollywooda, oslobođenje Japana itd. Ako sve bude išlo po planu, čovječanstvo će biti oslobođeno 2022. godine.

 

Počnimo s ponovnim rođenjem Sovjetskog Saveza. To se vidjelo kada je KM pretrpio nevjerojatan poraz prošlog tjedna kada su izgubili domovinu svojih predaka Kazahstana, slaže se više izvora. Zemlju je napalo "20.000 vrlo dobro obučenih, organiziranih i centralno zapovjeđenih gangstera i terorista", od kojih su mnogi "govorili ne-kazahstanske jezike", izjavio je predsjednik Kassym-Jomart Tokayev.
https://tass.com/world/1384935
To je uzrokovalo da Organizacija Ugovora o kolektivnoj sigurnosti (CSTO), koju čine Rusija, Armenija, Kazahstan, Kirgistan, Tadžikistan i Uzbekistan, pošalje vojnike u pomoć Kazahstanu.

Što je još važnije, neuspjeh ovog napada znači da je lažni Bidenov režim u SJEDINJENIM Državama sada osuđen na propast. Jedan blizak Bidenov prijatelj, bivši šef obavještajne službe Kazahstana, Karim Massimov, uhićen je, dok je drugom, bivšem predsjedniku Ukrajine Petru Porošenku, zamrznuta imovina.

Ovo zamrzavanje imovine će prekinuti spas novca od droge, oružja i trgovine ljudima koji je bitan za opstanak lažne Bidenove vlade. KM, shvativši da će izgubiti bazu za pranje novca u Ukrajini, pokušali su i nisu uspjeli preuzeti domovinu svojih predaka u Khazakhstanu, objašnjavaju ruski izvori FSB i MI6. To znači da je posljednja zemlja koju KM sada kontrolira Izrael. "Izrael će morati pobijediti dnevna svjetla iz KM. Na židovskom narodu će doći da kaže: 'Žao mi je što vas ne možemo ugostiti.' KM nisu Židovi, to su lažni Židovi, skrivaju se iza izlike. Ubijaju desno, lijevo i u sredini kradu, varaju", rekao je (židovski) izvor IZ MI6.
Evo primjera vrsta ljudskih žrtava za Molech ove ne-židovske kazarske gangstere su u: 9. siječnja (1/9) Siječanj 9, 2022 12:12

Požar je izbio nešto prije 11 sati.m. na 333 E 181. Najmanje 19 ljudi je mrtvo, uključujući devetero djece,
https://nypost.com/2022/01/09/nyc-fire-leaves-numerous-people-injured/

Numerologija 19 mrtvih u zgradi od 19 katova, 1/9 itd. Međutim, za razliku od događaja iz 911. godine, njihova najnovija žrtva vatre neće ih spasiti jer je previše nas sada svjesno svojih zlih načina.
Ove promjene su moguće zahvaljujući porazu nacističkog četvrtog Reicha pod vlašću Führera Georgea Busha Sr. koji je nastao nakon 911.

Pogubljenje cijelog Bushovog klana i ostavka Angele Hitler vidljivi su znakovi ovog poraza.

angela h

Za one koji su novi u ovoj istinitoj, ali skrivenoj povijesti, Hitler je bio jedan od osnivača Izraela. Njegov je posao bio terorizirati Židove da napuste svoju europsku domovinu i odu u Izrael kako bi bili robovi Kazarske mafije.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, zamijenjuju slike u objavama, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, blokiraju daljnje dijeljenje, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

Last modified on Wednesday, 12 January 2022 20:04
(1 Vote)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved