person_outline
search
hrendeitpt

SVE žene cijepljene Pfizerovim cjepivom u trudnoći su izgubile svoje nerođene bebe!

Zločinačka korporacija, samoproglašena Svjetska Zdravstvena Organizacija (WHO) ne odustaje. Nakon što je najavljen mogući kraj pandemije, WHO se predomislio, sada kaže da će uskoro stići nove varijante

Transparency proizveli su dokumente Pfizera koji pokazuju da je njegovo “cjepivo” protiv koronavirusa (Covid-19) izazvalo pobačaj kod svih trudnica na kojima je testirano.

Pod nazivom “Kumulativna analiza izvješća o štetnim događajima nakon odobrenja”, izvješće Pfizera u kojem se opisuju događaji prijavljeni do veljače 2021. – pokazuje da niti jedna trudnica koja je uzimala Pfizer injekcije nije rodila živo dijete.

Pfizerove snimke covida završavaju ljudskim životima

Nijedna beba ne bi smjela umrijeti od posljedica ovih injekcija ako su stvarno “sigurne i učinkovite” kako se tvrdi, a ipak se čini da ubijaju većinu ili sve nerođene bebe.

Ispostavilo se da je Pfizer pokušao sve to prikriti člankom pod nazivom “Sigurnost i učinkovitost cjepiva BNT162b2 mRNA Covid-19”, koji je objavljen u New England Journal of Medicine (NEJM) 31. prosinca 2020. godine. Ovaj rad pokušava prikriti činjenicu da je u prvom tromjesečju trudnoće Pfizer injekcija izazvala pobačaj kod 82 posto onih koje su je primile . Canadian Covid Care Alliance izvijestio je o ovoj studiji sljedeći mjesec, razotkrivši je kao potpunu laž.

“Studija prilagođena Pfizeru potpuna je laž”, izvijestila je Principia Scientific International . “Prepun lažnog predstavljanja i obmanjujućih metoda.” “Ove injekcije su kriminalne, nitko ih ne smije uzimati.“
Svjetsko vijeće za zdravlje sastavilo je Deklaraciju o prekidu i odustajanju koja se dostavlja svim vladama, klinikama, bolnicama, medicinskim regulatornim tijelima, liječnicima, medicinskim sestrama, političarima i „svime tko na bilo koji način sudjeluje u proizvodnji, otpremi, distribuciji, promociji ili primjena ovih injekcija.”

“Poruka svima koji su uključeni u ove kampanje injekcija je 'Stanite sada. Ovo je zločin. Bit ćete kazneno i materijano odgovorni.
Najnovije vijesti o ozljedama i smrtnim slučajevima uzrokovanim “cjepivima” za koronavirus iz Wuhana (Covid-19) možete pronaći na ChemicalViolence.com.

Zločinačka korporacija, samoproglašena Svjetska Zdravstvena Organizacija (WHO) ne odustaje

Nakon što je najavljen mogući kraj pandemije, WHO se predomislio, sada kaže da će uskoro stići nove varijante. Posebni izaslanik WHO-a za Covid upozorio je da virus i dalje predstavlja “vrlo ozbiljnu prijetnju” unatoč optimizmu dužnosnika u Europi. Govoreći za Sky News u ponedjeljak, specijalni izaslanik Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) za Covid-19, dr. David Nabarro, upozorio je da bi pandemija i dalje mogla donijeti "izazove i iznenađenja" unatoč napretku koji je postignut u nekim dijelovima svijeta u borbi protiv koronavirusa.

Kritizirajući političare koji umanjuju prijetnju koju virus i dalje predstavlja, Nabarro je rekao da "ne bi trebali sugerirati" da se Covid tretira kao gripa ili da je "odjednom nevjerojatno oslabio".
"Moramo nastaviti tretirati ga kao da je pun iznenađenja, vrlo gadan i prilično lukav", izjavio je Nabarro, tvrdeći da, iako je " kraj na vidiku ", nije poznato koliko će "trebati da se dobije tamo” ili “kakve će se poteškoće” pojaviti na putu izlaska iz pandemije.

“Želim da svi rade jednu stvar, a to je da se prema ovom virusu i dalje ponašaju s poštovanjem. Nije se promijenilo. Apsolutno nije odjednom postala meka stvar – još uvijek je vrlo ozbiljna”, dodao je Nabarro.
Izravno se osvrćući na nedavne komentare britanskog ministra zdravstva Sajida Javida da se Covid treba liječiti kao gripa, Nabarro je rekao da je "nevjerojatno" što dužnosnici nastavljaju davati predviđanja koja "SZO ne zna", jer "znamo da postoji više [varijanti] ne daleko."

Čini se da su komentari izravno proturječni direktoru SZO-a za Europu, Hansu Klugeu, koji je u ponedjeljak ustvrdio da se kontinent "kreće prema svojevrsnoj završnici pandemije", budući da je Omicron blaži od prethodnih sojeva. Govoreći o potencijalnoj pojavi novih varijanti Covida, Kluge je svom kolegi iznio drugačiji stav, tvrdeći da, iako bi se novi sojevi mogli pojaviti "prema kraju godine", to neće nužno značiti "ponuda pandemije".

Luđaci nemaju namjeru stati. Zato ih moramo zaustaviti. Počevši od čišćenja vlastitog dvorišta!

Izvori za ovaj članak uključuju:

Principa-Scientific.com
DrTrozzi.org
NaturalNews.com
https://www.eutimes.net/

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, zamijenjuju slike u objavama, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, blokiraju daljnje dijeljenje, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

 

Last modified on Saturday, 07 May 2022 05:53
(4 votes)

Donirajte

Amount: