person_outline
search
hrendeitpt

Plenkovićev mentor Tedros Adhanom Ghebreyesus optužen za suučesništvo u genocidu nad Etiopijskim narodom!

Važno je napomenuti da je ovom monstrumu izvršni direktor paradržavne kompanije tzv. 'Republika Hrvatska d.o.o' (d.o.o znači društvo sa ograničenom odgovornošću) Andrej Plenković donirao milijardu eura, novca hrvatskih poreznih obveznika. I naručio 4 milijuna doza cjepiva protiv Covida-19 koji nije zarazni virus već projekt depopulacije hrvatskog naroda!

Šef tzv. Svjetske zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Ghebreyesus trebao bi se naći na optuženičkoj klupi u Haagu zbog genocida nad Etiopijskim narodom, navodi se u zahtjevu koji je Međunarodnom kaznenom sudu podnio američki kandidat za Nobelovu nagradu za mir David Steinman.Ghebreyesus je bio ključni donositelj odluka u vezi sa akcijama službi sigurnosti koje su uključivale ubijanje, lišavanje slobode i mučenje Etiopljana, piše u tužbi podnesenoj Međunarodnom kaznenom sudu.

Autor podneska, američki ekonomista i aktivista, Steinman, koji je bio nominiran za Nobelovu nagradu za mir 2019. godine, navodi da je Tedros Adhanom Ghebreyesus kao liječnik i imunolog imao veliku ulogu u zločinima koje su, tijekom njegovog mandata u Vladi Etiopije, počinile razne etiopijske snage sigurnosti. Prije nego što je 2017. godine stupio na mjesto glavnog direktora WHO-a, Tedros je bio ministar zdravstva Etiopije između 2005. i 2012. godine, a kasnije ministar vanjskih poslova od 2012. do 2016. godine vršeći kontrolu nad nacionalnim represivnim aparatom.

Optužbe se zasnivaju na premisi da je Ghebreyesus kao visoki vladin dužnosnik i visokopozicionirani član stranke Narodnooslobodilačkog fronta Tigraja, koja je u to vrijeme bila dio vladajuće koalicije, imao vlast nad nacionalnom policijom i vojskom.

Kao dokaze Steiman navodi izvještaje američkog State Departmenta o ljudskim pravima, kao i izvještaje Human Right Vatcha, Amnesty Internationala i raznih zapadnih institucija. Nijedan od tih izvještaja ne spominje Ghebreyesusa po imenu (niti bilo kojeg etiopskog vladinog dužnosnika), a nacionalne snage su ubijale ili hapsile ljude tijekom masovnih protesta koji su zahvatili naciju za vrijeme ministarskog mandata Gebrejesusa, poput onih 2016. godine.

To što se nigdje ne spominje ime Tedrosa Ghebreyesusa nije sprečilo Steinmana da izravno optuži šefa Svjetske Zdravstvene Organizacije za suučesništvo u genocidu nad etiopskim narodom. U tužbi se navodi da je Ghebreyesus nadgledao „ubijanje i nanošenje teških tjelesnih i duševnih povrijeda pripadnicima plemena Amhara, Konso, Oromo i Somali sa namjerom da ta plemena uništi u cjelini ili djelimično“.

Ovo nije prvi put da je generalni direktor privatne kompanije tzv Svjetske Zdravstvene Organizacije (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus optužen za teška nedjela. Dok je bio ministar zdravstva, mnogo ljudi je izgubilo živote. Optužuje ga se da je između 2006. i 2011. namjerno umanjio značaj više pojava epidemije kolere i tako nije na vrijeme poduzeo odgovarajuće mjere. Za medije je tvrdio je da se radi o 'vodenastom proljevu', makar je po kliničkim nalazima bilo osnova sumnjati kako je riječ o koleri.

Nepovjerenje je povezano i s etničkom podjelom u toj državi: najviše žrtava kolere je bilo među pripadnicima skupina Amhara i Oroma koji čine i većinu stanovništva Etiopije. Baš oni su glasno prosvjedovali kad je 2017. Tedors Adhanom Ghebreyesus imenovan čelnikom Svjetske zdravstvene organizacije. Jer on je pripadnik etničke skupine Tigreja koja čini tek oko 6% stanovništva, ali dugo vremena je predstavljala političku elitu te države. Prosvjedi protiv Tedrosa su se proširili i društvenim mrežama gdje se tom etiopskom dužnosniku prigovara nedostatak poštovanja prema ljudskim pravima, pa je tako i njegov izbor "katastrofa" i dokaz nepotizma unutar WHO-a.

Lažna epidemija svinjske gripe potpuno je kompromitirala ovu privatnu kompaniju koja se godinama predstavljala autoritetom koja brine za zdravlje svijetske populacije. Lažna pandemija tzv Covid 19 vrh je prijevare ove zločinačke organizacije u čijoj pozadini stoji psihopata Bil Gates.

Tedros Adhanom Ghebreyesus naravno, kao i svi svjetski kriminalci, uživa diplomatski imunitet kao član zdravstvene organizacije UN-a. Koja je 13. ožujka 2020. dala nalog za zaključavanje svih svojih članica zbog lažne pandemije koronavirus koja je kasnije preformulirana u Covid 19. A Covid 19 nije nikakav zarazni virus već 'Potvrda o identifikaciji cijepljenja sa vještačkom inteligencijom'. Prevedeno to je projekt depopulacije stanovništva jer pravi vlasnik ove kompanije WHO-a Bil Gates otvoreno kaže da na dnevnoj bazi treba ubiti 300 000 ljudi, radi ODRŽIVOSTI Zemlje.

EU je produžena ruka UN-a pa je za očekivati da Tedros neće odgovarati pred Međunarodnim kazneninim sudom koji sve više postaje farsa i pokriće za kriminalce poput Tedrosa i njemu sličnih.

Važno je napomenuti da je ovom monstrumu izvršni direktor paradržavne kompanije tzv. 'Hrvatska Republika d.o.o.' (d.o.o znači društvo sa ograničenom odgovornošću) Andrej Plenković donirao milijardu eura, novca hrvatskih poreznih obveznika. I naručio 4 milijuna doza cjepiva protiv Covida-19 koji nije zarazni virus već projekt depopulacije hrvatskog naroda!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredjeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.“

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

Last modified on Saturday, 09 July 2022 13:30
(4 votes)

Donirajte

Amount: