Print this page
Svjetski poznati fizičar za CBS: HAARP je odgovoran za uragane! /video/

Svjetski poznati fizičar za CBS: HAARP je odgovoran za uragane! /video/

Vodeći znanstvenik Michio Kaku izjavio je za CBS vijest da su nedavni uragani Felix i Henriette, koji su odnijeli ljudske živote i kuće u Americi, umjetno stvoreni od HAARP-a 

Svjetski poznati fizičar dr. Michio Kaku šokirao je gledatelje CBS-a u živo priznanjem da je HAARP odgovoran za nedavne uragane. U intervjuu kojeg je emitirala CBS, dr. Kaku je priznao da su nedavni 'made-made' uragani rezultat vladinog modifikacijskog programa u kojem nebo prskaju nano česticama, a oluje se "aktiviraju" uporabom "lasera ”. Pogledajte trominutni video!

20170909 114410

Visoki frekvencijski aktivni program za istraživanje aurora (HAARP) nastao je početkom 1990-ih kao dio ionosfere istraživačkog programa koji su zajednički financirali Američko ratno zrakoplovstvo, američka mornarica, Sveučilište Alaska Fairbanks i Agencija za napredne istraživačke projekte obrane ( DARPA).Prema riječima vladinih dužnosnika, HAARP dopušta vojsci izmjenu vremena, poticanjem potresa, poplava i uragana.

nongroup.org izvještava: U mnoštvu akademskih radova i patenata o mijenjanju vremena s elektromagnetskom energijom i vodljivih čestica u stratosferi, istraživanja objavljena u zborniku Nacionalne akademije znanosti, govore da "laserske zrake" mogu stvoriti plazma kanale u zraku, uzrokujući stvaranje leda.

Profesor Wolf Kasparianu: "Pod uvjetima tipičnog olujnog oblaka, u kojemu koegzistiraju led i superotorni vod, ne može se otkriti izravni utjecaj plazma kanala na proces stvaranja leda ili taloženja. U uvjetima tipičnim za tanke oblake oblaka cirusa, međutim, plazma kanali inducirali su iznenađujuće jak učinak množenja leda. U roku od nekoliko minuta, lasersko djelovanje dovelo je do jakog povećanja ukupne gustoće čestica leda u komori do faktora 100. Novoformirane čestice leda brzo su smanjile tlak vodene pare na zasićenje leda, čime se povećava optička debljina oblaka do tri reda veličine. "

Uragani koji trenutno haraju Amerikom, poplave koje uništavaju Indiju i požari koji uništavaju Pacifik, jednom rječju 'vremenski rat' protiv ljudi, tema je javne rasprave upravo sada. Podijelite ovo sa što je moguće više ljudi.

Haarp se naravno nalazi i u Hrvatskoj. O tome smo pisali i tražilii da ga demontiraju i nose u jeb*enu Ameriku. No, nitko iz tadašnje Milanovićeve vlade (Kukuriku koalicija )nije reagirao. Gunja je također proizvod Haarpa, a novce u njenoj sanaciji, višestruko nabijajući cijenu radova, oprali su SDP i HNS!

Fašisti ili novi nacisti upravljaju svijetom, Europskom unijom i naravno Hrvatskom. Imaju novce, medije i domaće političke sluge. Hrvatski narod to spoznaje svakim danom. I to je dobro.

Daje nade da se neće prekasno pokrenuti.

9. rujna 2017. Sean Adl-Tabatabai

Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

 

Last modified on Saturday, 07 May 2022 06:42
(8 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved