Print this page
Benjamin Fulford: Ruši se Novi svjetski poredak! U tijeku je veliki obračun sa kabalom i kazarskom mafijom!
Benjamin Fulford Benjamin Fulford

Benjamin Fulford: Ruši se Novi svjetski poredak! U tijeku je veliki obračun sa kabalom i kazarskom mafijom!

Američka vojska i agencija 'Bijeli šeširi' preprošlog tjedna uništili su biološke laboratorije kabale i oborili kabaline satelite u tekućem neobjavljenom američkom građanskom ratu. Jedan izvor Pentagona koji je bio uključen u raciju na podzemnu bazu kabale, kaže da su pronašli "ljude u kavezima, sve vrste ljudskih/životinjskih genetskih hibrida, ljude koji su namjerno zaraženi patogenima i mnoge druge strahote". Ulaz u bazu bio je srušen kako bi se spriječilo vodstvo kabale od bijega,

Glavni mirovni sporazum postignut je prošlog tjedna u pregovorima koji su se dogodili doslovce pod svjetlom plavog krvavog mjeseca u određenoj azijskoj zemlji prošlog tjedna, prema izvorima koji su bili prisutni. Kao rezultat toga, nacistička frakcija svjetskog vojno-industrijskog kompleksa pristala se svrstati sa svijetlom stranom snaga. Tako će u bliskoj budućnosti biti dostupna nacistička tehnologija, posebice anti-gravitacijska i hipersonična (Mach 20+) zračna putovanja, koja će biti dostupna površinskom stanovništvu, kažu izvori. Jedan od sudionika u pregovorima bio je bliski rođak admirala Richarda Byrda, iz slavne antarktičke ekspedicije, koji je često posjećivao nacističke antarktičke baze, pa je to pravi posao, ljudi. Imat ćemo više detalja pri kraju ovog izvješća.

Osim toga, postignut je sporazum između dosadašnjih suprostavljenih stranaka u Aziji koji će omogućiti bijelim šeširima razvoj i korištenje velikih naslaga zlata u Bougainevilleu, u Indoneziji i drugdje, kažu izvori. U slučaju Bougaineville, to znači da su i kralj David Pei II i njegovi protivnici sada na istoj strani. Zlato će se koristiti kao potpora kriptovalute koja će uskoro biti objavljena i koja će se koristiti za financiranje zapadnog razvojnog projekta sličnog ili većeg po obimu od kineskog projekta One Belt One Road (Jedan pojas jedna cesta) koji je u tijeku, vrijedan milijardu dolara, kažu.

U međuvremenu, u SAD-u, čišćenje kazarskih sotonista iz svih razina vlasti se ubrzava. Prema Pentagonovim izvorima, "Trumpov govor Stanje unije dao je zeleno svjetlo za čišćenje duboke države iz američke vlade s aktivacijskim kodom: ‘Pozivam Kongres da podupre svakog tajnika kabineta s ovlastima da nagradi dobre radnike i ukloni federalne zaposlenike koji potkopavaju povjerenje javnosti ili varaju američki narod.' 

20161111 195518

Veliki mediji u SAD-u o objavljivanju FISA-inog memoranduma o FBI-u koji je provodio politički motiviranu operaciju nadzora na izbornoj kampanji Donalda Trumpa 2016. godine bio je histeričan jer "službeno" objavljivanje omogućuje da se zapravo počnu uhićivati ljudi u dubokoj državi. Članak na donjem linku, iako je iz satirične stranice, "The Onion", zapravo prilično istinit. https://politics.theonion.com/fbi-warns-republican-memo-cou

Puno buke oko memoranduma odvratilo je pozornost od mnogo važnijih tekućih razotkrivanja o masovnom medicinskom/farmaceutskom kompleksu. Ovdje dr. Robert Gallo, jedan od tzv. ko-otkrivača virusa HIV-a, sada je izašao i priznao da je bio prisiljen da ga stvori kako bi "uklonio afričku rasu", prema CIA-i i drugim izvorima.
https://pinvibe.com.ng/forced-create-hiv-virus-secret-weap…/  https://www.youtube.com/watch?v=HgiMqgjS-zM&feature=youtu.be

U odgovoru na to, američka vojska i agencija bijeli šeširi prošlog tjedna uništili su biološke laboratorije kabale i oborili kabaline satelite u tekućem neobjavljenom američkom građanskom ratu.Jedan izvor Pentagona koji je bio uključen u raciju na podzemnu bazu kabale, kaže da su pronašli "ljude u kavezima, sve vrste ljudskih/životinjskih genetskih hibrida, ljude koji su namjerno zaraženi patogenima i mnoge druge strahote". Ulaz u bazu bio je srušen kako bi se spriječilo vodstvo kabale od bijega, rekao je izvor.

Sada izlazi sve više vjerodostojnih izvješća o masovnim sterilizacijama koje koriste cjepiva, s najnovijim gdje je oko 500.000 žena u Keniji prisilno sterilizirano onim što su im rekli da je bilo "cjepivo protiv tetanusa". https://www.blacklistednews.com/…/pharma-co-has-license-sus… https://mobile.nation.co.ke/…/1950946-3222120-15…/index.html

Industrija raka također je pod napadom zbog namjernog širenja kancerogenih tvari u proizvodima koji se koriste u svakodnevnoj uporabi da uzrokuju rak, a potom koriste trovanje zračenjem i otrovnim kemikalijama da ubiju svoje žrtve. Član Društva Bijelog Zmaja (WDS) bio je ubodan s otrovnom iglom i nedavno je dobio virus koji uzrokuje rak. Kad je otišao posavjetovati se s liječnicima, rekli su mu kanadski liječnici koji su vjerojatno bili nesvjesne marionete da će odmah morati početi s kemoterapijom i zračenjem. Umjesto toga, koristio je nutricionističku terapiju i Rife strojeve da bi potpuno uklonio rak, na veliko iznenađenje liječnika koji su mislili da će mu "kupiti vrijeme" sa zračenjem i kemikalijama.

Preporučuju se racije na arhiv Američkog liječničkog saveza i obitelji Rockefeller prije nego što dobiju šansu da unište dokaze o tom masovnom ubijanju rakom. U svakom slučaju, masovna uhićenja tih ubojica sada su u tijeku. Podsjetnik na donjem linku pokazuje da američka vojska traži izvođače za izgradnju objekata za 13.000 zatvorenika i 5.000 stražara u Guantanamo Bay na Kubi. https://www.neco.navy.mil/synopsis/detail.aspx?id=485890

BN VY948 milico GR 20171103185727

Guatanamo se dorađuje za 'elitne' goste

Američka vojska također je sazvala vojni sud s 12 članova, pod stražom marinaca, koja radi iza kulisa kako bi "poslao mnoge na vješala zbog pobune i izdaje", kažu izvori iz Pentagona. Zbog toga je Trump izbacio nerevidirani FISA memorandum i potpisao izvršni nalog da se Guantanamo Bay drži otvoren, kažu izvori.

"Većina memoranduma bit će objavljeni neobrađeni, zajedno s izvješćem glavnog inspektora ministarstva pravosuđa koji će srušiti duboku državu", nastavljaju izvori. "Kongres ima milijun dokumenata, a Trump ih sve može deklasificirati i objaviti sve neobrađene kako bi uništili demokrate i duboku državu", dodaju. Pokušaji da se ubije kongresmen uključen u objavljivanje dokumenta s projektiranim iskliznučem vlaka nisu uzrokovali smrt, zahvaljujući tome što su izvori iz Pentagona priznali "čini se da je božanska intervencija".

U svakom slučaju, borba protiv kabale još nije završena. Obratite pozornost na to kako su odgovorili na objavu FISA memoranduma s još nizom od 666 točaka u Dow Jones Average. Oni će koristitinjihovu kontrolu nad bankarskim računalinim sustavom kako bi pokušali ugasiti financijski sustav tijekom narednih mjeseci, kažu izvori CIA-e. To znači da se moraju poduzeti planovi za slučaj opasnosti kako bi Amerikanci bili opskrbljeni hranom, gorivom i osnovnim potrepštinama u slučaju zatvaranja financijskih računala i bankomata. Portoriko je bio samo test.

Također, dogodit će se još jedan zajednički pokušaj pokretanja 3. svjetskog rata, kažu izvori ruskog FSB-a. S Mossadom povezana stranica DEBKA i više bliskoistočnih novinskih izdanja tvrde da postoji vrlo realna mogućnost rata koji uključuje Izrael koji će izbiti tijekom narednih dana. Očekuje se da će to započeti u Libanonu i pojasu Gaze, kažu izvori. Međutim, WDS izvori potvrđuju da će svaki pokušaj uporabe nuklearnog oružja biti neutraliziran.

Također, prema dokumentima i člancima koje je poslala Nina Sidorova iz Southern California Tenants Association, Rothschildi su već donijeli odluku o gašenju svog "projekta Veliki Izrael". Umjesto toga, premjestili su svoje ključno osoblje, novac i oružje u Ukrajinu (pradomovina Kazara), gdje se nadaju uspostaviti "Novu Kazariju".

20180209 125537

U ovom trenutku WDS želi osigurati svim građanima Izraela da će njihova sigurnost biti zajamčena bez obzira što će se dogoditi tijekom narednih dana, tjedana i mjeseci.
U svakom slučaju, sada kad su nacisti pristali izići iz skloništa i ponovno se pridružiti ljudskoj obitelji, jednostavno više nema vojne sile koja će podržati kazarske genocidne projekte. Nacistima sada upravlja generacija koja je u svojim tridesetima i koja nema s tim iskustva ili je sudjelovala u strahotama Drugog svjetskog rata. Iz tog razloga, oni nemaju razloga za skrivanje.

U svakom slučaju, prema gore spomenutom izvoru, nacisti se zapravo uopće nisu skrivali. U stvarnom svijetu, većina nacističkih vođa koji nisu bili uhićeni na kraju Drugog svjetskog rata nisu otišli na Antarktik niti u Južnu Ameriku. Umjesto toga, otišli su u Španjolsku, kojom je još vladala fašistička vlada nakon završetka rata. Mnogi su ostali u Španjolskoj, ali drugi su se, između ostalog, preselili na Kubu i u Nevadu.

Zloglasna Area 51 i druge baze u Nevadi uglavnom su baze za testiranje napredne tehnologije nacističkih svemirskih letjelica, prema tom izvoru. Ova tehnologija sada će se dijeliti s općom populacijom, kaže izvor. Nacističke baze na Antarktiku, prema ovom izvoru, daleko su manje i manje značajne nego što mnogi vjeruju. Kaže da su namjerno pustili dezinformacije o golemim nacističkim bazama na Antarktiku kako bi zaveli trag lovcima na naciste. Stvarnost je da su pronašli tople šupljine pod ledom stvorene vulkanskim vrućim izvorima, ali voda nije bila za piće.

Ovaj izvor, koji je viši agent CIA-e u Aziji, također potvrđuje tvrdnje kineske vlade da je Sjeverna Koreja tajna američka kolonija. "Sjeverno korejsko vodstvo govori bolje engleski nego većina Amerikanaca", kaže on. Sjeverna Koreja se koristila kao opravdanje za prodaju oružja u Istočnoj Aziji i kao uvjerljivi izgovor za početak rata, kaže on. Ujedinjenje korejskog poluotoka sada je moguće, dodao je, potvrđujući ono što japanski izvori tajnog društava iz Three Legged Crow (tronožna vrana) govore.

Razni izvori potvrđuju da neće biti nikakvih pojedinačnih najava da je počelo Novo doba, nego prije poplava događaja, jer vidimo odvijanje pred našim očima, što će rezultirati potpuno drugačijim i puno zdravijim i sretnijim planetom.

Ovaj je proces nedvojbeno započeo, a započele su i fajzbukove blokade dijeljenja, kako istina ne bi predaleko otišla.

20180209 135036

Autor: Benjamin Fulford / Preveo: Fredi
Izvor: Antimatrix.org

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

 

Last modified on Sunday, 21 November 2021 07:24
(13 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved