person_outline
search
hrendeitpt

Majmunske boginje – nova projektirana, laboratorijska pandemija. Ignorirajte lažljive medije i korumpirane epidemiologe

Mainstream mediji (glavni prenosnici virusa) dobili su upute (kao i kod covida) na koji način širiti strah od novog projektiranog, laboratorijskog virusa – majmunske boginje

 Zarazna bolest koja se naziva majmunske boginje širi se Europom i Sjevernom Amerikom, izazivajući strah od još jedne pandemije. No, naravno, sve je to smišljena prevara, baš kao i COVID.

 

Prema Centrima za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), bolest je uzrokovana virusom majmunskih boginja . Još 2003. godine Sjedinjene Države doživjele su prvu ozbiljnu epidemiju majmunskih boginja s 47 potvrđenih i vjerojatnih slučajeva prijavljenih na Srednjem zapadu.

Prvi slučaj povezan s epidemijom majmunskih boginja identificiran je 7. svibnja u Ujedinjenom Kraljevstvu kod osobe koja je nedavno otputovala u Nigeriju, gdje se vjeruje da je oboljela od te bolesti. Od tada se epidemija proširila diljem zapadne Europe i Sjeverne Amerike. Velika Britanija ima osam potvrđenih slučajeva, Portugal ima 20, a Španjolska ima najmanje sedam slučajeva uz još 22 vjerojatne infekcije koje se istražuju. Italija ima jedan potvrđen slučaj, a Australija dva .

U srijedu, 18. svibnja, CDC, u suradnji s Odjelom za javno zdravstvo Massachusettsa , potvrdio je prvi američki slučaj majmunskih boginja u trenutnoj epidemiji kod stanovnika Massachusettsa koji je bio pozitivan nakon što se vratio u SAD s putovanja u Kanadu. Kanada ima dva potvrđena slučaja i istražuje 17 sumnjivih infekcija .

Majmunske boginje smatraju se vrlo rijetkom bolešću. Uzrokuje groznicu, bolove u tijelu, povećane limfne čvorove i bolne mjehuriće pune tekućine – boginje – na rukama, stopalima i licu. Slučajevi koji ne postanu ozbiljni obično se rješavaju u roku od dva do četiri tjedna.

SAD naručuju milijune cjepiva protiv majmunskih boginja nakon jednog potvrđenog slučaja

Nakon potvrde prvog američkog slučaja boginja majmuna tijekom ove epidemije, savezna vlada je odmah naručila milijune doza cjepiva protiv virusa majmunskih boginja. SAD nije jedina zemlja koja žuri da napravi zalihe cjepiva. Bavarian Nordic, danska biotehnološka tvrtka koja proizvodi takvo cjepivo, primila je narudžbu od 119 milijuna dolara od savezne vlade i ima narudžbu od jedne europske države.

“Iako se potpune okolnosti oko trenutnih slučajeva majmunskih boginja u Europi tek trebaju razjasniti, brzina kojom su se oni razvili, u kombinaciji s mogućnošću da infekcije izvan početnog slučaja ostanu neotkrivene, zahtijeva brz i koordiniran pristup zdravstvenih vlasti, i zadovoljstvo nam je pomoći u ovoj izvanrednoj situaciji”, rekao je bavarski nordijski predsjednik. Izvanrednoj!?

Mainstream mediji (glavni prenosnici virusa) dobili su upute (kao i kod covida) na koji način širiti strah od novog projektiranog, laboratorijskog virusa – majmunske boginje.

PROČITAJTE / Bivši zaposlenik Big Pharma kaže da je cijela industrija znala da dolazi pandemija COVID-19 .
https://naturalnews.com/2022-03-18-big-pharma-knew-engineered-covid-pandemic-was-coming.html

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

Last modified on Monday, 23 May 2022 20:36
(10 votes)

Donirajte

Amount: