person_outline
search
hrendeitpt
Benjamin Fulford Benjamin Fulford

Uhićenja i pogubljenja diljem svijeta dok se ubrzava rušenje kazarske mafije. Sve će korporativne vlade pasti!

EU se urušava sada kada je njihov Fuehrer Angela Hitler smijenjena s vlasti. Posljednja domina koja je pala je predsjednik Bundesbanke Jens Weidmann... Izlazak Poljske iz EU također se sada čini vjerojatnijim

 "Niz uhićenja, pogubljenja i ostavki diljem svijeta signalizira da je u tijeku velika ofenziva na kazarsku mafiju, potvrđuje više izvora. Šef njemačke središnje banke Jens Weidmann, Dalaj Lama, Klaus Schwab i mnogi drugi nalaze se među onima koji su uklonjeni, kažu izvori. Osim toga, zamijenjene su tajne vlade Engleske, Njemačke, Irske i Japana.

"... iz više izvora, uključujući neke na vrhu zapadne političke strukture skupine G7: "Vojske diljem svijeta dobile su zeleno svjetlo za kretanje. Oni će biti aktivni u svakoj zemlji. To su dobri momci koji su isušili zadnjeg od loših momaka. Počelo je ovog vikenda i završiti će se sljedeća 2-3 tjedna... može doći do povremenih prekida opskrbe električnom energijom, vodom, internetom i telefonima – budite spremni."

"... Izvori CIA-e govore nam da je široko objavljena pucnjava filmskog redatelja Alexa Baldwina iz Halyne Hutchins s "rekvizitima", signal. Povežimo neke točke: Alec Baldwin glumio je u filmu Lov na crveni listopad, pri čemu pomaže u lovu na rusku nuklearnu podmornicu koja je izvorno bila usidrena u Murmansku... Set u kojem je upucana je oko 30 minuta od Epsteinovog Ranča Zorro od 33 km2 u Novom Meksiku...

"... Izvor iz Pentagona kaže da je Grant Woods, državni tužitelj države Arizone, smijenjen s dužnosti od strane federalaca, danas pronađen mrtav. " Ovo je bio stvarno loš momak", napominje.

"... Britanski MI6 obavještajci...: "Obitelji Federalnih rezervi su apsolutno bankrotirale, ali stečaj nije proglašen. Sve vlade moraju otići zbog prikrivenog državnog zarobljavanja od strane sotonista. Ne postoji način na svijetu da stalne vlade mogu ostati".

"... Kineska komunistička partija. "KPK bi bila okidač koji bi srušio globalni financijski sustav. Kineski dug sada iznosi 270% BDP-a. Skriveni dug lokalne kineske vlade je više od 4 bilijuna dolara.

"... Izvori azijskog tajnog društva kažu da je Dalaj Lama "možda umro". Unatoč tome što je njegovao sliku živog sveca, Dalaj Lama bio je prijatelj nacista koji su predsjedavali jednim od najstrašnijih robovskih režima u povijesti. Također je naredio ubojstvo mog petomjesečnog nerođenog djeteta, prema svjedocima u Nepalu.

"... pad američkog korporativnog režima pod kontrolom KPK-a/UN-a/Rothschilda događa se u stvarnom vremenu. Osim široko prijavljenog ekonomskog kolapsa, sada vidimo gubitak kontrole nad granicom s Meksikom... Naslovi u nastavku sa sotonističkom 666 kodnom riječju jasno pokazuju tko stoji iza toga: "Agenti Granične patrole uhitili su ukupno 1.666.167 ilegalnih imigranata duž jugozapadne granice u fiskalnoj 2021... Savezni dužnosnici 'izgubili su potpunu kontrolu' nad jugozapadnom granicom pod predsjednikom Joeom Bidenom"...

"…EU se ruši sada kada je njihov Fuehrer Angela Hitler smijenjen s vlasti. Posljednja domina koja je pala je predsjednik Bundesbanke Jens Weidmann... Izlazak Poljske iz EU također se sada čini vjerojatnijim."

"Lažna pandemija je veleizdaja suprotna Deset Nürnberških kodova od strane međunarodnog medicinskog industrijskog kompleksa. U znak odmazde objesit ćemo parlamentarce i po potrebi svakog generala. Obznanite tu izjavu diljem svijeta", kaže MI6.

Možemo potvrditi da su dobri momci u ofenzivi i da je oslobođenje čovječanstva blizu!

 

Benjamin Fulford

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

 

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike u objavama, blokiraju linkove i videozapise, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje, domet našoj fb stranici smanjili su na minimum minimuma...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

 

 

 

Last modified on Saturday, 02 April 2022 20:05
(6 votes)

Donirajte

Amount: