person_outline
search
hrendeitpt
Ursula von der Leyen je, kao i Alemka Markotić, demon kršćanka i opasna osoba!
Vincent V. Vincent V.

Ursula von der Leyen je, kao i Alemka Markotić, demon kršćanka i opasna osoba!

Početkom svibnja prošle godine održana je tzv. donatorska konferencija, na kojoj se sakupljao novac za planirano cjepivo za masovno ubojstvo čovječanstva. U toj sotonskoj ili masonskoj seansi sudjelovale su tzv. hrvatska i tzv. srpska vlada, odnosno Andrej Plenković i Ana Brnabić. To je bila video konferencija, održana online, preko interneta. Zato se mora reći jasno i glasno. Svi koji su sudjelovali u ovoj đavolskoj igri, dobro znaju što čine. Nema tu više nikakvih opravdanja. Da netko možda nije znao, ovo i ono.

Propagandni mediji globalističke cionističke elite, nazvali su one koji su sudjelovali na toj konferenciji "međunarodni savez" za borbu protiv korone. Odnosno, kako su inicijatori te konferencije sami sebe nazvali "united against corona" (ujedinjeni protiv korone). 

Tako je to nazvala Ursula von der Leyen, nelegalna predsjednica nelegalne tvorevine EU (o tome smo već pisali), lažna kršćanka, odnosno demon-kršćanka. Ursula von der Layen je psihopat, kao i njena gospodarica i prijateljica, Angela Merkel. Iluminatica, koja u svakoj prilici, sa svojim rukama pokazuje znak iluminata.

https://www.express.co.uk/news/weird/1146561/illuminati-sign-angela-merkel-diamond-g20-summit-news-latest

Da je Ursula von der Leyen, važna za globalnu elitu iz duboke države, pokazuje to što je 3 puta uzastopce bila pozivana na zadnja tri godišnja skupa skupine Bilderberg i što su je jesenas postavili za predsjednicu Europske komisije. Onako po partijski, bez ikakvih izbora. Ursula je predsjedala konferencijom, ali u pozadini je konce vukao Bill Gates, sa svojom Zakladom, te sa svojim organizacijama CEPI, GAVI (Globalni savez za cjepljenje i imunizaciju) i GFATM (Globalni fond za borbu protiv tuberkuloze i malarije). Nakon završetka konferencije, Ursula je to i otvoreno priznala, tko je šef. Ona je preko tvitera objavila poruku zahvalnosti Gatesu: "Thank you Bill for your leadership!"- "Hvala ti Bille za tvoje vodstvo!" I još jednom i Gatesovoj zakladi: "Thank you Melinda & Bill for your leadership and dedication!" "Hvala vam Melinda i Bille za vaše vodstvo i predanost!"

Kao što su se ne nekada u komunizmu izricale zahvale velikom vođi za vođenje i mudrost.

Zahvalila se i predsjedniku Europskog vijeća, Charlesu Michelu (također Bilderbergovac) riječima: "Hvala Charles, danas smo demonstrirali moć globalne zajednice". I predsjedniku SZO-a, etiopskom kriminalcu Tedrosu Adhanomu Ghebreyesusu, starom prijatelju i Gatesa i kineskog komunističkog rukovodstva: "Kao netko, tko je cijelu svoju karijeru posvetio globalnim zdravstvenim inicijativama, doktore Tedros, dobro je što te u ovoj stvari imamo na našoj strani. Hvala ti!"

U ovoj ljigavoj poruci, za bljuvanje, Ursula nije propustila da ga oslovi sa doktore, iako on ustvari nije doktor medicine, ali ova tašta lopina inzistira, da ga se oslovljava sa doktor.

Onda su došle na red njene zahvale za pojedinačne države, odnosno za predstavnike tih država. Najprije su ih dobili dvoje glavnih igrača globalističke cionističke elite: Macron i Merkel. Macronu se zahvalila na francuskom, a svojoj gospodarici Merkelici na njemačkom;
"Vielen Dank, Frau Bundeskanzlerin, vielen Dank, Angela! Das ist beeindruckend und gibt uns Schwung. "
"Puno hvala gospođo savezna kancelarko, puno hvala Angela!, To je dojmljivo i daje nam zamah".

Zatim se zahvalila kanadskom premjeru Trudeauu, pa i ostalim predstavnicima vlada i država: Španjolske, Italije, Švedske, Austrije..., itd. Među njima, zahvalila se i Hrvatskoj, odnosno Plenkoviću.

Zahvalila se i Omanu. Oman je pored, Saudijske Arabije, bio jedina arapska država, koja je sudjelovala u ovoj konferenciji. Oman je također pod kontrolom cionističke elite. Izraelski premjer Netanyahu, prije godinu i pol, je bio u srdačnoj posjeti Omanu. I to na poziv omanskog sultana, koji je na sav glas hvalio Netanyahua i Izrael. Iako Izrael, drži Palestince, faktički u koncetracijskom logoru Gaza i godinama ih brutalno masovno ubija.

https://www.aljazeera.com/news/2018/10/israel-netanyahu-meets-sultan-qaboos-surprise-trip-oman-181026144447963.html

Ursula se posebno zahvalila ciovehabijskoj državi, Saudijskoj Arabiji, glavnom savezniku Izraela, sa ovim riječima: "Hvala Saudijskoj Arabiji za Vaš neumorni rad, što ste ovu temu postavili na sami vrh dnevnog reda za G20". Pa onda i Turskoj, odnosno Erdoganu i Izraelu, odnosno, Netanjahuu ovim rječima:

"I am happy that Israel is joining the Coronavirus. Thank you for your support!"
"Sretna sam da se Izrael pridružio koronavirusu. Hvala za vašu podršku!"

Naravno da se ratni zločinac Netanjahu "pridružio koronavirusu" (Ursuli se ovdje očito omaklo) i želi čipirati djecu u Izraelu:
https://tribun.hr/benjamin-netanyahu-predlozio-mikrocipiranje-izraelske-djece-radi-odrzavanja-drustvene-distance/

Također se zahvalila i "Svjetskom ekonomskom forumu" (WEF), Svjetskoj banci, UN-u i njegovom glavnom tajniku, Antoniu Guterresu.
WEF je ublažena varijanta skupine Bilderberga za javnost. WEF je zajedno sa Gatesovom zakladom, lani u listopadu, organizirao simulaciju pandemije korone, na privatnom sveučilištvu John Hopkins u Baltimoreu, kojega Gates također sufinancira.

http://www.tjedno.hr/u-americi-dva-mjeseca-prije-pojave-koronavirusa-u-kini-izvedena-simulacija-globalne-epidemije-istim-virusom/

Nedavno je RTL u razgovoru sa Gordanom Laucom, nehotice otkrio, da je ovaj suradnik tog istog sveučilišta. Na kojem je on gost predavač. Lauc, koji je napadao Lovrena i Tonija Cetinskoga, surađuje dakle sa Sveučilištem John Hopkins, kojega sunfinancira Gates i koje u suradnji sa SZO-om, kontrolira sve statističke podatke o broju zaraženih i umrlih u državama svijeta, odnosno lažira te podatke svaki dan. Sada i najvećim naivcima treba biti jasno, zašto ova sirova lopina svakodnevno širi paniku i reklamira cjepljenje.

https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/3824844/lauc-najnovije-studije-pokazuju-da-je-smrtnost-od-koronavirusa-manja-od-jedan-posto/

Svjetska banka je kao i MMF podružnica ciolihvarske bankomafije iz FED-a, za pljačkanje slabijih i siromašnijih država i njihovo stavljanje u lance dužničkog ropstva. Guterres je stari portugalski socijalistički lupež, plaćenik Rockefellera i elite, još od vremena kada je bio UN-ov visoki komesar za izbjeglice. Koji se svih ovih zadnjih godina zalagao za masovnu ilegalnu migraciju i zamjenu stanovništva. Zato su ga oni i postavili na čelo svoje organizaicije UN-a.

Ursula se zahvalila posebno i krvavoj zločinačkoj Gatesovoj organizaciji GAVI i njenom čelniku Sethu Berkleyu:

"Thank you Dr. Berkley for everything you do". (Hvala doktore Berkley, za sve što činite). Prije toga, Berkley se Ursuli i ostaloj bandi iz EU-a, zahvalio za "izvanredno vodstvo". Tako lopine laskaju jedni drugima.

Tko je ovaj "doktor Berkley"?

Fanatični eugeničar i kriminalac, koji je ranije 10 godina radio za Zakladu Rockefeller i to na agendi cjepljenja u Africi,Aziji i Latinskoj Americi. Član je Rockefellerovog "Vijeća za vanjske odnose" (CFR), političkog krila FED-ove bankomafije i glavnog centra duboke države, te je član upravnog odbora u farmaceutskom koncernu Gilead Sciences, koji je jedan od onih koncerna, koji financiraju SZO, surađuju sa Gatesovom zakladom i sada kofol rade na pronalasku cjepiva.

Gatesova zaklada i GAVI 2014. su bili optuženi u Indiji za neetično i protuzakonito provođenje ispitivanja cjepiva Gardasil i Cervarix na tisućama djevojčica u dobi od 9 do 15 godina. Jedan od najglasnijih promotora cjepiva Gardasil u Hrvatskoj u službi farmaceutske industrije, bio je Dubravko Lepušić, član kinseyevog lobija i poznat kao suator zdravstvenog odgoja, zajedno sa Štulhoferom.

https://hu-benedikt.hr/?p=26275

Plaćeni političari, koji doniraju novac za planirani genocid nad vlastitim narodom, "stručnjaci", liječnici, kao i svi novinari mainstream medija, koji šire laži, su beskrupolozni psihopati, bez srama i savjesti. Oni se igraju sa ljudskim sudbinama. To što milijuni ljudi u Hrvatskoj i drugim državama u Europi i SAD-u, pate od brige, što su brojni ostali bez posla, što im je uništena egzistencija, što je u mnogim državama porastao broj raznih drugih bolesti i broj samoubojstava - sotonski psihopati uživaju u tome. Naša patnja je za njih uživanje.

Ali svi oni će uskoro doći Bogu i ljudima na naplatu.

Dosadašnji tijek "korona krize", već je otkrio mnoge maske. A pasti će i još mnoge druge maske...

https://deutsch.rt.com/europa/102214-thank-you-for-your-leadership/

https://t.co/O9bZr1cE2r

https://twitter.com/vonderleyen/status/1257672436239282178?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/hashtag/UnitedAgainstCoronavirus?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/vonderleyen/status/1257378482805526538?ref_src=twsrc%5Etfw

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

Last modified on Sunday, 14 August 2022 12:52
(5 votes)

Donirajte

Amount: