person_outline
search
hrendeitpt
Pročitajte zašto guverner Vujčić, saborski zastupnici i mnogi drugi lažu i obmanjuju hrvatski narod!

Pročitajte zašto guverner Vujčić, saborski zastupnici i mnogi drugi lažu i obmanjuju hrvatski narod!

Dnevno.hr je pisao da je Vujčić na bijelom kao i mnogi drugi zastupnici u saboru. No, drugo je u pitanju. Političari na vlasti i pri vlasti itekako su svjesni što rade ali ne mogu natrag jer su korumpirani i u vlasti židocionista koji provode nad hrvatskim narodom svoje zakone iz Talmuda

"Ugodnija je situacija biti unutar EU, zbog kredibiliteta države, zbog potpore koju ima od EU, zbog fondova EU, tim više što smo mi sada postali zemlja sa suficitom platne bilance, upravo zbog ulaska u EU. To ne znači da se trebamo opustiti niti da ne trebamo slušati savjete. Ne trebaju svi savjeti biti uvijek ispravni, ali znamo da po načelu Međunarodni monetarni fond u pravilu daje dobre savjete.

Jasno je da u idućih 25 godina ni jedna zemlja Nove Europe se neće približiti standardu na primjer Njemačke. Bitno je utvrditi koje reforme treba napraviti. I to je poanta zašto je HNB s MMF-om organizirao skup u Hrvatskoj", rekao je Vujčić. Radi se o skupu međunarodnih bankara koji počinje sutra, a zbog toga u Hrvatsku, točnije Dubrovnik, stiže predsjednica MMF-a Christine Lagarde.

Jasno je da stanovništvo stari. Bit ćemo starije stanovništvo i morat ćemo duže raditi. Ne samo da smo stariji nego smo i zdraviji u prosjeku, i dulje živimo, pa zašto ne bismo dulje radili? Ne treba se toga bojati, niti se tome opirati. To jest u interesu svih nas", rekao je guverner Vujčić.

U samo tri-četiri rečenici guverner Rotschildovog HNB-a Boris Vujčić rekao je više gluposti i laži nego sluganski HDZSDPHNS zastupnici zajedno u godinu dana jer Hrvatska je među vodećim zemljama u svijetu po broju smrtnosti, a prva po broju smrti od kancerogenih oboljenja, što se možete vidjeti na prikazanoj tablici.

Causes of death standardised death rate 2013   

Zasigurno prva po smrtnosti u svijetu kada bi se uzeo srazmer broja umrlih u odnosu na broj stanovnika. Po samoubojstvima smo daleko ispred svih! Uz to sve više umiru mladi ljudu, a Vujčić kaže-laže da su Hrvati sve zdraviji.

Zašto gotovo svi političari u saboru lažu, mnogi nas pitaju? Evo zašto.

Dnevno je pisao da je Vujčić na bijelom kao i mnogi drugi zastupnici u saboru. No, drugo je u pitanju. Političari na vlasti i pri vlasti itekako su svjesni što rade hrvatskom narodu ali ne mogu natrag jer su kupljeni i potpuno u vlasništvu židocionista koji provode nad hrvatskim narodom svoje zakone iz Talmuda:

„Prema nežidovima dozvoljena je upotreba svake laži." (Talmud, Berahot)

„Bog je naredio da se nežidovu novac pozajmi samo uz lihvarsku kamatu. Mi mu na taj način ne pomažemo nego štetimo." (Talmud, Sefer Mikvod 73)

„Židov treba svoj imetak pomoću lihvarstva povećati. On treba pomoću lihvarstva nežidove upropastiti." (Talmud, Baba Mecija 70b)

„Opljačkati nežidova sasvim je dozvoljeno, a isto tako i nadnicu mu zdražati." (Talmud, Baban 111b)

„Dozvoljeno je nežidova dovesti u zabludu. Dužnost je nežidova prevariti. Tko to ne učini dolazi u sumnju da nežidova voli, a tko nežidova voli taj mrzi Boga.“ (Talmud, Rasim).

„Dozvoljeno je na nežidovima isprobavati lijekove, da bi se ustanovilo da li su lijekovi štetni." (Šulah aruh, Joreh deah 158a)….. itd, itd

Potpuno je jasno da i Rothschildov guverner Boris Vujčić ne služi hrvatskom narodu već ga laže, vara, dovodi u zabludu i svjesno upropaštava.

Što prije to shvatimo, prije ćemo znati što treba činiti!

Opća deklaracija o ljudskim pravima u Članku 19. kaže: Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte nas na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

Donirajte

Amount: