person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 11538 times

'Život mi je oduzet nakon 1. doze Pfizer cjepiva. Do 23.10. 2021. bila sam zdrava, poletna, aktivna, vodila svoju tvrtku i sad ne mogu ništa'.

Ja sam već tri mjeseca na bolovanju, ne mogu voziti niti kuda ići, brinuti se za svoje dijete i mogu reći da mi je život odjednom oduzet. Ne mogu funkcionirati, stalno sam u strahu od napadaja i počela sam iskazivati znakove anksioznosti i depresije. 

"23.10.2021. primila sam prvu dozu cjepiva protiv Covida (Pfizer). 2, 3 dana poslije toga počela sam se osjećati “neobično” (osjetljivost cijelog tijela, blaga vrtoglavica, umor i slabost, blago zamagljen vid).

10. dan poslije primitka cjepiva dobila sam prvi napadaj koji je meni osobno ličio na srčani udar (počelo je s izraženim trnjenjem stopala i obje šake uz sistoličku hipertenziju, tahikardiju, snažno lupanje srca kao da će iskočiti iz tijela, slabost, pritisak u glavi, osjećaj da ću se onesvijestiti, nisam mogla govoriti niti hodati). Tada smo prvi puta zvali hitnu pomoć jer nisam mogla niti do bolnice doći. Mislila sam da ću umrijeti.

Takvi napadaji nastavili su se tjednima kasnije (svaki drugi dan bih išla na hitnu), gdje nitko ništa ne bih otkrio. Rekli su da su najvjerojatnije nuspojave cjepiva i da mi ne mogu pomoći, ali da bi ipak trebalo otkloniti organski uzrok (spominjali su multiplu sklerozu ili mogućnost neke autoimune bolesti).

Prvih tjedana bili su mi izraženi srčani problemi (tahikardija, palpitacije, hipertenzija - zbog čega mi je kardiolog propisao Concor prema potrebi), trnjenje stopala, slabost i bol u cijelim nogama, izostanak cirkulacije u stopalima i šakama, izražen tremor (zbog čega mi je propisan Normabel).

Nekoliko tjedana kasnije počeli su prevladavati drugi simptomi: užasna vrtoglavica, mučnina, povraćanje (zbog čega sam dobila Torecan tablete i injekcije koje si sama dajem prema potrebi). Također, javile su se i neke senzorne teškoće uslijed svega toga: tijelo mi je jako počelo reagirati na pritisak i promjene temperature: imala sam tjedan, dva užasan svrbež, dobila bih osip i plikove s lijeve strane tijela (naročito lice i vrat). I sada imam crvene fleke s lijeve strane lica koje se povremeno pojačavaju ili smanjuju.

Napadaji dolaze nenadano, akutno, u svako doba dana i ne mogu ih povezati ni sa kakvim okidačem. Ima dana kada se osjećam malo bolje, ali napadaji se svako malo vrate, no smirujem ih uz prethodno navedenu terapiju. Napravila sam kompletnu neurološku i kardiološku obradu, no otkrivena su samo manja odstupanja koja ne bi mogla uzrokovati ovakvo stanje. Jedino mi je otkrivena značajni nedostatak vitamina D (11) zbog čega sam počela uzimati vitaminske kapsule.

Sad mi je u glavi mi je toliko loše (“šumasto”) da ne mogu funkcionirati normalno i stanje se ne smiruje. Cijelo vrijeme se osjećam kao da lelujam i treba mi vremena da fiksiram pogled. U privat ORL klinici su mi rekli da bih još trebala pregledati sluh i ravnotežu za što sam dobila uputnicu. Izražene su jake glavobolje, još i sad zujanje i pritisak u ušima.

Ja sam već tri mjeseca na bolovanju, ne mogu voziti niti kuda ići, brinuti se za svoje dijete i mogu reći da mi je život odjednom oduzet. Ne mogu funkcionirati, stalno sam u strahu od napadaja i počela sam iskazivati znakove anksioznosti i depresije.

Moja neurologica smatra da nema organske podloge za takvo stanje niti mi ne može mi potvrditi da je to od cjepiva.

Je li možda netko bio u sličnom stanju s takvim ozbiljnim neurološkim posljedicama?
Jeste li našli neku bolnicu gdje su Vas htjeli poslušati i gdje su Vam dali neku dobru terapiju? 

Zahvaljujem".

Podaci o autoru poznati redakciji! Pišite nam o svojim iskustvima nakon cijepljenja eksperimentalnim grafen-oksidovim (smrtonosnim) cjepivom!

Hrvatska je na prvom mjestu u Europi, A MOŽDA I DALJE, po broju umrlih od covida. Naravno mediji neće reći da su umrli ili teško oštećeni zbog eksperimentalnog grafen-oksid cjepiva! 

hrv tjedno

Zanimljiva usporedba!?

hrv danas prevod

Još malo i eto milijun zaraženih coronavirusom nakon što su Beroš i ekipa počeli cijepiti hrvatski narod eksperimentalnim cjepivima. Na današnji dan 14,137 umrlih (cijepljenih), a tko zna koliko će ih još umrijeti od 'spasonosnog' Feizerovog covid grafen-oksid cjepiva!?

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

 

 

 

(13 votes)

Donirajte

Amount: