person_outline
search
hrendeitpt
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 28125 times

Čija smo mi vojska i tko nam je vrhovni zapovjednik oružanih snaga RH ?

Mi smo zapravo fašistička vojska koja od 9.prosinca 2011-te godine ''službeno'' sudjeluje u porobljavanju drugih zemalja, prodaji oružja za teroriste, čuvanju makovih polja u Afganistanu za kasniju preradu i prodaju droge, švercu nafte, cigaretama... zahvaljujući veleizdajničkom i protuustavnom činu potpisivanja Lisabonskog sporazuma, postali smo mala fašistička zemlja! Lisabonski ugovor, kao i Rapalski ugovor, veleizdajnički je čin koji su samovoljno i protuustavno potpisali Ivo Josipović i Jadranka Kosor i nema nikakvo pravno i ustavno uporište niti obvezu za 94, 17% hrvatskog naroda prema EU

Čija smo mi vojska?

Podsjetimo: Bivša 'predsjednica' Kolinda Grabar Kitarović i bivši 'ministar obrane' Damir Krstičević (Ugroza) stalno su pozivali hrvatsku mladost u vojsku. Čiju vojsku? Tema se ponovno aktualizira. Naime, korporativni mediji na društvenim mrežama provode anketu: Treba li uvesti obvezni vojni rok? Božinović veli da je vojni rok zamrznut, a ne ukinut, Milanović prelete borbenih aviona iznad Zagreba naziva seljačkim ponašanjem, koje neće dopustiti, Plenković mu replicira: 'Milanović uopće nije nadležan za to tko će, kada i kako letjeti u Hrvatskoj'. Na istoj valnoj frekvenciji je izjava Plenkovićeve marionete u liku 'ministra obrane' Maria Banožića koji kaže: 'Borbeni avioni će letjeti i danas'.

Disonantni tonovi, dualizam ili nešto treće? Što kaže Ustav RH?

Predsjednik Republike Hrvatske predstavlja i zastupa Republiku Hrvatsku u zemlji i inozemstvu, brine se za redovito i usklađeno djelovanje te za stabilnost svih tijela državne vlasti. Predsjednik Republike kao vrhovni zapovjednik oružanih snaga RH odgovara za obranu neovisnosti i teritorijalne cjelovitosti Republike Hrvatske.

No, postoji još jedan Ustav RH, paralelni Ustav, paraustav, Ustav privatne korporacije RH d.o.o. čiji su vlasnici Vladimir Šeks i Dejan Palić. 

http://istinomprotivlazi.info/uz-kavicu/2542-seks-je-vlasnik-hrvatskog-ustava-a-ne-hrvatski-narod-to-je-indirektno-izjavio-i-predsjednik-milanovic

Jugoslavenska vojska

Jugoslavenska vojska smo bili do 25. lipnja 1991. godine kada je Hrvatski sabor donio Ustavnu odluku o samostalnosti i suverenosti Republike Hrvatske proglašavajući Republiku Hrvatsku samostalnom i neovisnom državom. Nakon toga smo postali službena hrvatska vojska!

1024px Hrvatska vojska odlučnim korakom stupa

Hrvatska vojska

Hrvatska vojska smo bili od 25. lipnja 1991. do 9. prosinca 2011-te godine kada su Jadranka Kosor i Ivo Josipović potpisali Lisabonski Ugovor - udruživanje Republike Hrvatske u savez sa drugim državama, što je protivno Članku 142. Ustava RH, koji zabranjuje udruživanje prije referenduma.

Članak 142. stav 4. kaže: ''Odluka o udruživanju Republike Hrvatske donosi se na referendumu i samo NAROD referendumom može donijeti odluku o udruživanju sa drugim asocijacijama''. 

Temeljne odredbe Ustava RH, Članak 2. stav 1. „Suverenitet Republike Hrvatske neotuđiv je, nedjeljiv i neprenosiv. Potpisom Lisabonskog ugovora Hrvatska je izgubila svoj suverenitet! 

Dakle, hrvatska vojska 9. prosinca 2011-te, zahvaljujući Josipovićevoj i Kosorčinoj prijevari, postaje vojska Europske unije ili još preciznije Rothschildova, Rockefellerova, Soroseva... odnosno židocionistička vojska (oni su skriveni vlasnici EU-a, tzv. gremiji, što nam je Šeks u pijanom stanju i otkrio).

20180107 113253

Gremijeva (korporativna) vojska

Dakle, mi smo zapravo fašistička vojska koja od 9.prosinca 2011-te godine ''službeno'' sudjeluje u porobljavanju drugih zemalja, prodaji oružja za teroriste, čuvanju makovih polja u Afganistanu za kasniju preradu i prodaju droge, švercu nafte, cigaretama.... Mi smo zahvaljujući veleizdajničkom i protuustavnom činu potpisivanja Lisabonskog sporazuma, postali mala fašistička zemlja!

Dok se ne poništi Lisabonski ugovor, a u slučaju uvođenja obveznog vojnog roka (kasnije upućivanja na granice van Hrvatske, konkretno u Ukrajinu), prilikom upisa u vojnu evidenciju odmah nakon upisa, usmeno i pismeno uložite prigovor savjesti, pri čemu je dovoljno na papiru napisati i potpisati sljedeću izjavu:

Temeljem čl. 47 Ustava RH, ovim putem ulažem prigovor savjesti zbog svojih vjerskih i/ili moralnih uvjerenja te nisam pripravan sudjelovati u obavljanju vojničkih dužnosti u oružanim snagama. U slučaju aktivacije vojnog roka, tražim da me se uputi na civilnu službu. Također pozivam Ministarstvo obrane da prilikom upisa u vojnu evidenciju u potpunosti poštuje stavak 2 čl. 5 Zakona o civilnoj službi koji kaže da je nadležni ured za obranu dužan novaka prilikom upisa u vojnu evidenciju pisanim putem cjelovito upoznati s njegovim ustavnim i zakonskim pravima da može na temelju prigovora savjesti podnijeti zahtjev za civilnu službu”,

Nemojte se odazvati korporativnoj vojsci. Mi nismo njihovi zaposlenici već Hrvati koji žive u neovisnoj Hrvatskoj za koju smo se na narodnom referendumu 19.svibnja 1991. godine gotovo svi izjasnili (94,17%).

20180109 085912

 94,17% hrvatskih građana reklo je DA za neovisnost!

Hrvatski narod nije se na referendumu izjasnio za sluganstvo i Lisabonski sporazum s kojim smo prestali biti neovisni. Lisabonski ugovor je modificirani Rapalski ugovor s kojim su se tadašnji političari kraljevine SHS odrekli Dalmacije i Istre. Lisabonski ugovor, kao i Rapalski ugovor, veleizdajnički je čin koji su samovoljno i protuustavno potpisali (trebali su prethodno, a ne naknadno održati Referendum) Ivo Josipović i Jadranka Kosor i nema nikakvo pravno i ustavno uporište niti obvezu za 94,17% hrvatskog naroda prema EU ili njihovoj - gremijevoj vojsci.

Drugim riječima, 94,17% hrvatskih građana nisu članovi današnje sotonsko-pedofilske Europske unije!

NAPOMENA: Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.
NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike u objavama, blokiraju linkove i videozapise, usporavaju otvaranje...

 

(30 votes)

Donirajte

Amount: