person_outline
search
hrendeitpt
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 15544 times

Mesić, Sanader, Josipović, Kosor, Milanović, Kitarović, Plenković i drugi moraju ići u zatvor zbog suučesništva u trovanju hrvatskog naroda teškim metalima (chemtrailsima) zbog kojih ljudi u mukama umiru u bolnicama!

Mesić, Sanader, Josipović, Kosor, Milanović, Kitarović, Plenković, svi ministri obrane i zastupnici svih saziva od 2000-te (nakon što je uklonjen prvi presjednik Franjo Tuđman) moraju odgovarati za suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom. Trovanja teškim metalima u chemtraisima koje su avioni ispuštali nad nama! Zbog kojih danas imamo epidemiju karcinoma pluća (chemtrail lung) kao posljedice trovanja i u teškim mukama umrlih zbog uništenog imuniteta. To danas pokušavaju prikriti izmišljenim virusom, čije ime neću spomenuti jer su ugradili KOD koji odmah reagira (blokira, diskreditira) na spomen imena virusa, tzv. C.... ..!

Jedina koja je u Hrvatskome saboru postavila pitanje trovanja hrvatskog naroda teškim metalima (chemtrailsima) zbog kojeg danas ljudi, mladi i stariji umiru u mukama, bila je Mirela Holy. Ona  je još 2010-te godine, postavila zastupničko pitanje vladi u vezi sve većeg broja zabrinutih građana Hrvatske zbog chemtrailsa:

VLADA REPUBLIKE HRVATSKE
Klasa: 021-12/10-01/114 Urbroj: 5030110-10-2 Zagreb, 13. svibnja 2010.

Predmet: Zastupničko pitanje dr. se. Mirele Holy, u vezi s tragovima koje na nebu ostavljaju određeni zrakoplovi prilikom preleta hrvatskim zračnim prostorom

Zastupnica u Hrvatskome saboru, dr. se. Mirela Holy, postavila je, sukladno sa člankom 185. Poslovnika Hrvatskoga sabora, sljedeće zastupničko pitanje: "U proteklih godinu dana obratio mi se veći broj građana i građanki Hrvatske koji/je su zabrinuti/te zbog chemtrailsa, neobičnih kemijskih tragova koji u posljednjih nekoliko godina na nebu ostavlja sve veći broj naizgled civilnih zrakoplova, prilikom preleta hrvatskim zračnim prostorom.

Ti su tragovi neuobičajeni zbog toga što iza sebe tvore kondenzacijske tragove u obliku X formacije te zbog toga što ostaju na nebu i po desetak sati. Iako prilikom izgaranja mješavine goriva i zraka u turbinama mlaznih aviona na visinama iznad 6.000 metara nastaju kondenzacijski tragovi, odnosno kristali koji formiraju trag dug 15-30 dužina aviona, ti uobičajeni zrakoplovni tragovi nestaju i prestaju biti vidljivi već nakon nekoliko minuta, ovisno o tlaku i vremenskim uvjetima.

No, u posljednjih nekoliko godina na hrvatskom nebu se primjećuju i drugi neuobičajeni fenomeni: zrakoplovi lete izvan uobičajenih ruta i to niže od normalne visine za komercijalni zrakoplov; lete u neuobičajenim formacijama jedan pored drugog ili jedan prema drugom; na nebu tvore mrežu tragova te ponekad lete u grupama od sedam aviona čime krše članak 22. Pravilnika o letenju aviona u kojem piše da je najveći dopušteni broj aviona u grupi pet aviona.

S obzirom na to da se chemtrailsi pojavljuju i u drugim zemljama, neke su države provele istraživanja uzoraka kišnice te zraka u sportskim avionima, u vrijeme pojave chemtrailsa od strane nepoznatih zrakoplova koji su uredno najavljeni kontroli leta, a u tim su uzorcima pronađene mnoge opasne bakterije koje napadaju respiratorni sistem, izazivaju infekcije krvi, upale pluća, mozga i srčanog mišića; te patogeni mikroorganizmi, gljivice, neke vrste kvasaca, soli barija, aluminij, dibrometan te fibrozni filamenti.

Naglašavam da članak 69. Ustava Republike Hrvatske osigurava pravo na zdrav život svima u Hrvatskoj te određuje daje država dužna osiguravati uvjete za zdrav okoliš.
Slijedom prethodno rečenog, molim da mi odgovorite na sljedeća pitanja: Je li Vlada Republike Hrvatske upoznata s fenomenom chemtrailsa i raspolaže li s rezultatima istraživanja učinaka ovog uznemiravajućeg fenomena? Ako da, o čemu se točno radi i predstavlja li ovaj fenomen opasnost za zdravlje i život građana i građanki Hrvatske?"

Skcreenshot 5

Chemtrailsi u bačvama, koje su godinama ispuštali iz aviona u sebi sadrže nano čestice, aluminijev oksid, stroncij, barij, sumper heksa-klorid, mangan i arsen.

Odgovor tzv. Vlade RH - instalirane predsjednice - Jadranke Kosor:

Na navedeno zastupničko pitanje, Vlada Republike Hrvatske daje sljedeći odgovor:
''Tragovi koji se vide iza mlaznih aviona u preletima na nebu su oblaci u obliku ravnih linija koji se uglavnom sastoje od čestica leda i nazivaju dekondenzacijski tragovi ili contrails. O karakteristikama atmosfere, prvenstveno temperaturi i vlazi, ovisi hoće li se ti oblaci razilaziti brže ili sporije. Ako je zrak na toj visini suh, tragovi će se brzo raspršiti i nestati, a ako vlage ima puno, tragovi mogu ostati na nebu satima i povećavati se dok na kraju ne iščeznu.

Kondenzacijski tragovi nastaju kao posljedica hlađenja ispušnih plinova avionskih motora koji se miješaju s okolnim zrakom. U slučaju daje vlaga dovoljno velika (i isto tako ako je temperatura dovoljno niska) dolazi do kondenzacije tekuće vode. 

U ovom trenutku ne može se ni potvrditi niti negirati moguće tragove chemtrailsa u zračnom prostoru Republike Hrvatske, s obzirom na to da ne postoje pouzdane informacije o njihovoj pojavi. Naime, kada bi postojao konkretni dokaz da je u zračnom prostoru Republike Hrvatske uočena pojava chemtrailsa, vrlo lako bi se utvrdilo koji avion je što ispuštao i u koju svrhu, a mogle bi se i poduzeti mjere da se u budućnosti zabrani prelet takvih zrakoplova. U tom smislu, svaka dojava o pojavi chemtrailsa treba biti dokumentirana datumom, točnim vremenom i lokacijom uočenog traga, kako bi se prema planovima letenja ustanovilo koji i čiji je avion ostavljao tragove na nebu.

Bez takvih konkretnih podataka i dokaza o pojavi chemtrailsa ne može se ni proučavati njihov utjecaj na zdravlje i život građana Republike Hrvatske. Ovako, svi navodi temeljeni su na laičkim uočavanjima koji možda i nisu bili chemtrailsi, već vrlo vjerojatnije spomenuti contrailsi. Zrakoplovi Hrvatskog ratnog zrakoplovstva koji za pogonsku skupinu imaju mlazne motore koriste mlazno gorivo JET-A1 (GM-1).

Da bi se poboljšala njegova svojstva, gorivu se mogu dodavati aditivi u skladu s IATA odobrenjima. Najčešće se koriste aditivi za sprječavanje smrzavanja goriva na velikim visinama leta zrakoplova, ali u gorivo koje koriste zrakoplovi Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, ne dodaju se nikakvi aditivi.

U području civilnog zračnog prometa, zrakoplovi i zrakoplovne komponente, među kojima i motori, podložni su certifikacijskim standardima koji su primjenjivi u proizvodnji zrakoplova i komponenti. Ti standardi bazirani su, između ostaloga, i na Aneksu 16. Konvencije o međunarodnom civilnom zrakoplovstvu (ICAO Annex 16 Volume II Aircraft Engine Emissions). Zadovoljenje certifikacijskih standarda je preduvjet koji mora biti ispunjen prije izdavanja svjedodžbe o plovidbenosti zrakoplova, te naknadno i svjedodžbe zračnoga prijevoznika u Republici Hrvatskoj.

Što se tiče drugih navoda o kojima nisu izravno postavljena pitanja, a odnose se na kršenja propisa i pravila letenja, Agencija za civilno zrakoplovstvo, koja je nadležna i za to područje u civilnom zrakoplovstvu, prima, te putem internoga odbora za sigurnost (Safety Bord) evaluira prijave. Agencija postupa po prijavama uvijek kada je to moguće, odnosno kada raspolože podacima i činjenicama, te kada zaključi da je to potrebno u interesu sigurnosti.

Do sada nisu primljene prijave niti su evidentirana kršenja u značajnijem opsegu, a koja bi bila u vezi s navodima iz zastupničkog pitanja. Isto tako, i kod grupnog letenja hrvatskih vojnih zrakoplova, budući da nisu navedeni točni podaci o mjestu i vremenu takvih letova, nije moguće utvrditi o čemu je točno riječ. Eventualno potrebna dodatna obrazloženja u vezi s pitanjem zastupnice, dat će Božidar Kalmeta, ministar mora, prometa i infrastrukture.''

Jasno, ovakav odgovor može dati samo pokvarena, glupa ili veleizdajnička kučka 

Jer ona nikada nije bila hrvatska premijerka kao ni Milanović i Plenković. Naime protuustavnim utrpavanjem hrvatskog naroda u Europsku uniju duboka država je aktivirana paralelnu (neki nazivaju duboka država) kompaniju (posvojivši pridjev hrvatska) Hrvatska Republika d.o.o.(društvo sa ograničrenom odgovornošću) te ostale segmente ili sestrice: Hrvatska vlada d.o.o., Hrvatski sabor d.o.o. DORH d.o.o, HNB d.o.o, MUP d.o.o, Hrvatska carina d.o.o, FINA d.o.o., Hrvatski zavod za javno zdravstvo d.o.o.(HZZJ), Nacionalni stožer d.o.o. itd... 

Jadranku Kosor sam počastio terminom veleizdajnička kučka, jer je sa drugim veleizdajnikom Ivom Josipovićem, oboje se lažno predstavljajući hrvatskom premijerkom i hrvatskim predsjednikom, lažnim pečatima, protuustavno (jer se po Ustavu RH prethodno, a ne poslije potpisivanja Lisabonskog ugovora, trebao održati Referendum sa jedinim pitanjem: želimo li prestati biti neovisna država) potpisala Lisabonski ugovor (novom verzijom Rapalskog ugovora), nakon čega smo protuustravno izgubili neovisnost za koju je 1991. glasovalo 94,17% hrvatskih građana.

kosor pahor 09052013 625cropiks

(Borut i zaljubljena Jadranka)... je*eš malo mora, al' mi je  čačino... Borutu Pahoru, doslovno je servirala Piranski zaljev!

Dostavljeno redakciji:

chem

32chem

Scrchemeenshot 7

Mesić, Sanader, Josipović, Kosor, Milanović, Kitarović, Plenković, svi ministri obrane i zastupnici svih saziva od 2000-te (nakon što je uklonjen prvi presjednik Franjo Tuđman) moraju odgovarati za suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom. Trovanja teškim metalima u chemtraisima koje su avioni ispuštali nad nama! Zbog kojih danas imamo epidemiju karcinoma pluća (chemtrail lung) kao posljedice trovanja i u teškim mukama umrlih zbog uništenog imuniteta. To danas pokušavaju prikriti izmišljenim virusom, čije ime neću spomenuti jer su ugradili KOD koji odmah reagira (blokira, diskreditira) na spomen imena virusa, tzv. C.... ..!

Objavljujemo e-mail koji nam je jučer stigao, podijelite svima!

"Dobivam masovno u inbox pitanja kako sam dobio nalaz trovanja krvi koji mnogi zovu K.... .. (izbrisali smo ime). Evo vam svima odgovor.

Svi koji su pozitivni na PCR testovima, ili koji su dobili ozbiljne probleme sa plućima, savjet je da OBAVEZNO urade toksikologiju: da se utvrdi količina metala i toksina u krvi! Samo tako ćemo istinu probiti do kraja!

Ljudi moraju shvatiti da smo godinama udisali teške metale, nano čestice, opasne prašine..Preleti aviona više nemaju pauzu nijedan dan, svaki dan zaprašuju. Ako ne danju onda noću. Naša "elita" preventivno pije HLOROKIN, i time se štiti od utjecaja ovih nervnih agenasa i metala. Znači da odlično znaju od čega ljudi oboljevaju. Zato nikada nisu nosili maske, osim kada su u TV kadru, koje ni od čega ne štite, a nas primoravaju na poslušnost. Samim tim znaju i kad će, u kojem periodu biti 1000, 2000 ili 3000 "zaraženih" dnevno!

Obolijevaju svi, ali u najvećem postotku muškarci, ratno i vojno sposobni, bar po godinama, zdravi, bez prethodnih tegoba, sportisti.. To virus ne radi, on ne bira spol ni godine nego se širi neometano! Ovo radi biološko-kemijsko oružje, ovo je upravo biološko-kemijski rat! Ne možemo se spasiti dokle god se ne poništi štetni sporazum sa NATO-om, Kyoto protokol usvojen u Japanu 1997, a koji su potpisali političari Hrvatske, Srbije, BiH i ostalih republika bivše države 2008 god: sporazum o klimatskim promjenama, pod izgovorom izmjena vremena u svrhu zaštite usjeva, i zbog globalnog zagrijavanja - što je jedna velika LAŽ!!! Laž na kojoj se okreću milijarde na porezu za ugljični dioksid.

Nemojte se plašiti uraditi toksikologiju u strahu da vas neće liječiti onda! Ako saznate šta vam je u krvi, bolje su šanse da se sa tim izborite, izbacite to iz sebe, nego da šutite jer šutnja će vas stajati života. Preporuke su da se pije ZEOLIT koji čisti cijeli organizam od toksina i metala, zatim čaj od korijandera koji čisti organizam od najzastupljenijeg trovača aluminija, žive i kadmija.

Obvezno ispirati grlo slanom vodom ili jabukovim octom (u čaši vode rastvoriti žlicu soli i žlicu jabukovog octa i više puta na dan ispirati) - odlična stvar!  Ima još dosta toga što čisti pluća i preventivno djeluje: đumbir, bijeli luk, selen, grejp, med, sok od brusnice...Svježe cijeđeni sok jabuka-mrkva-cikla..

Tko može, neka kupi pročištač za vodu, ili filter koji se stavlja na slavinu, i po mogućnosti pročistač zraka jer čestice aluminija ulaze i u stanove.

Čuvajte se ljudi, i shvatite već jednom šta nam rade globalisti, fašisti 21 stoljeća...."

Lockdown, medijsko bombardiranje zaraženima, umrlima, zabrane rada, kazne, prijetnje... samo su instrumenti kojima politička bulumenta, uz svesrdnu podršku medija i kupljenih znanstvenika, daju vjerodostojnost ovoj lažnoj pandemiji, strašnom virusu koji zaobilazi političare, političke skupove, a napada obične smrtnike. Otvarajte svoje objekte jer Plenković i cijela ova masonska, sluganska, sotonska, veleizdajnička i zločinačka klika nema ništa sa hrvatskim narodom. Oni su uposlenici u svojim privatnim kompanijama ili njenim sestricama paradržavne kompanije Hrvatska Republika d.o.o. koji koriste ime Hrvatska, kao i sve njene resurse za koje ne plaćaju najam, režije i porez. Sve to plaćamo mi porezni obveznici. Cijepivim su nas mislili pobiti da bi se izvukli iz progona! 

Svi oni samo su instalirani politički zločinački niz (na vlast su dolazili i dolaze izbornim prijevarama pomoću APIS-a) koji je odradio ili odrađuje svoje pogane ili sotonističke dionice sa krajnjim ciljem depopulacije ili eutanazije hrvatskog entiteta. Kome to još nije jasno, uistinu je naivan, da ne kažem glup.

 

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredjeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.“
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

(9 votes)

Donirajte

Amount: