person_outline
search
hrendeitpt
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 30039 times

Kukavičluk nije opravdanje za glupost. Vlastitu djecu razbolijevate šaljući ih u školu s maskom!

„Oduzmete li zdravoj stanici 35% njenog kisika, možete je pretvoriti u stanicu raka za samo dva dana. Sve normalne stanice imaju apsolutnu potrebu za kisikom, ali tumorske stanice mogu živjeti bez njega. To je pravilo bez iznimke“ A roditelji, na preporuku dokazano korumpiranog stožera i Plenkovićeve fuksare Fuksa, djeci kupuju maske za školu. Koje moraju držati za vrijeme cijele nastave. 

Nacionalnim gospodarstvima država članica Ujedinjenih naroda naređeno je da se zatvore 11. ožujka 2020. Naredba je došla odozgo, od Duboke države. A korumpirani političari, odnosno premijeri i predsjednici, preko tzv. Nacionalnih stožera, širom svijeta provode „smjernice“ s ciljem rješavanja krize javnog zdravstva. Prestavivši narodima 'strašan' zarazni virus, tzv.Covid-19, koji je programiran na vrijeme, razmak, visinu, virus koji zaobilazi političare, njihove skupove, veselice...

iiusbol

Nažalost, sada će bolnice biti pune cijepljenih (korisnih idiota) koji će početi umirati nakon druge doze,po riječima dr. Vernona Colemana i mnogih drugih znanstvenika

Ovaj političko-medijski virus je ništa drugo do istodobno globalno uništavanje svih UN i EU članica. To se planira desetljećima. Tisuće stranica napisane su za pripremu dokumenata, poput Rockefellerovog izvještaja za 2010. kao i "studije" za WHO koje opravdavaju pozivanje na novi virus korone (SARS- 2-2019 / COVID-19). Izmišljene pandemije koja je na kraju potaknula globalno zaključavanje oko sredine ožujka 2020.

Što znači Covid19?

Covid-19 je skračenica za Potvrda o identifikaciji cijepljenja, a broj 19 je godina kada je kreiran. Covid nije ime virusa. To je ime međunarodnog plana za kontrolu i smanjenje populacije. Ono što nam sad žele ubrizgati kao spas od Covida najgora su cjepiva do sada. To je bukvalno ulazak u pakao sa ciljem masovne depopulacije, većom od 80% populacije. 

Zato WHO ne dozvoljava da se prave obdukcije koje bi dokazale koja je snaga virusa. Europski patolozi nisu identificirali antitijela specifična za SARS-CoV-2, pa je prema tome nemoguće stvoriti cjepivo protiv nepostojećeg virusa SARS-CoV2 koji uzrokuje COVID. Manjak dokazanih protutijela na COVID daljnji su dokaz da virus uistinu ne postoji.

PCR testovi

Ne testirajte se, testovi nisu pouzdani. To tvrde i sami proizvođači testa. Ne postoji test koji može točno detektirati SARS Cov2 virus. Oni samo detektiraju fragmente virusa i ćelije koji čine dio našeg mikrobioma. Kod ljudi koji se testiraju biti će sve više pozitivnih, oko 90% što je i cilj. Zato su sada započeli sa testiranjem djece. PCR – test je izumljen za laboratorijske potrebe, a ne za dijagnostiku otkrivanja virusnih oboljenja. To zna svaki liječnik opće prakse i svatko tko pročita upotstvo za upotrebu na paketiću. Mafijaši su ga programirali tako da u 80% ispitanika daje pozitivne rezultate. I po tome prevarantski stožer objavljuje broj zaraženih i umrlih od Covida-19.

sl covid

Zašto ljudi, sad i djeca u školi, nose maske?

„Moram šutjeti jer ću ostati bez posla, kako ću onda hraniti svoju obitelj“. „Pa svi nose maske zašto bi ja bila/bio iznimka,“odgovori su mnogih. Na to su kreatori Covida-19 i računali kad su se upustili u ovu avanturu, najveću prijevaru od postanka svijeta. Sve se svodi na kontroliranje ljudske percepcije. Stavljanje maske na lice simbol je pokornosti, ušutkanosti, potcjenjenosti, vrijeđanja ljudskog dostojanstva. I razuma.

A maske su jako opasne, a da toga, roditelji koji pristaju da im djeca slušaju nastavu pod maskama, nisu ni svjesni. Učenica Ekonomske škole u Splitu prva je žrtva nošenja maske.  

„Oduzmete li zdravoj stanici 35% njenog kisika, možete je pretvoriti u stanice raka za samo dva dana. Sve normalne stanice imaju apsolutnu potrebu za kisikom, ali tumorske stanice mogu živjeti bez njega. To je pravilo bez iznimke“. I svi liječnici to znaju.

gorankla creenshot 2

A roditelji, na preporuku paradržavnog stožera i privatne tvrtke (nekad javnog zavoda) HZJZ-a djeci kupuju maske za školu. Koje moraju držati za vrijeme cijele nastave. Čak im je Plenkovićava fuksara, ministar Fuchs, svojevremeno ukinuo odmor ! Sada će zvono.

Ne dajte se cijepiti

Nedavno je jasno i glasno u videu na youtube dr. Wolfang  Wodarg poručio ljudima: „Ne dajte se cjepiti! Jer sa cjepivom se žele mijenjate vaši geni“!

On je upozorio da je nemoguće i neodgovorno za tako kratko vrijeme napraviti cjepivo, stvaranjem straha i širenjem panike nas doslovno ucjenjuju da se moramo cjepiti. U članku na svom portalu wodarg.com pod naslovom "Genetska tehnika na ljudima pod lažnim stijegom- industrija cjepiva i političari žele nas zbog Covid-19 genetski promjeniti", dr. Wodarg je pobliže objasnio o čemu se radi i jasno rekao da to cjepivo neće biti nikakvo cjepivo, već sredstvo za genetsko manipuliranje ljudi.

Google, Facebook, Faktograf... blokiraju sve one koji pokušavaju narodu reći istinu

Eugenička globalistička elita (Židovi cionisti) nas smatra robovima, gojimima, životinjama ili "beskorisinim izjelicama". Nošenje brnjica prvo je prisilno obilježavanje sviju, a finalno obilježavanje je žigosanje mikročipom pod kožu. Oni su autori AGENDE 21 i AGENDE 2030!

ispod linkjjScreenshot 1

AGENDA 21 ili nova verzija Agenda 2030, plan je iluminata za preuzimanje svih resursa na zemlji, upravljanje njima, stvaranje jedne svjetske vlade, jedne svjetske banke i ostalih institucija preko kojih će kontrolirati sve procese u svijetu. AGENDU 21 daleko od naše javnosti i bez da se pita narod, potpisala je najprije HDZ-ova vlada 1992. na svjetskom samitu zemalja u Brazilu, a 2012.godine na samitu RIO+20, u ime Kukuriku koalicije, agendu je potpisao Neven Mimica. Agendu 2030 potpisali su Kolinda Grabar Kitarović i Tihomir Orešković. Potpisom su se obvezali i sprovoditi agende.

Glavni cilj AGENDE 21 je uništenje ljudi, odnosno smanjivanje stanovništva za najmanje 50%, a neki govore i preko 90%, jer njeni autori stanovništvo smatraju najvećim neprijateljima zemlje, odnosno 'beskorisnim potrošačima resursa'. Njihova banka je Rothschildova banka, a glavna batina NATO koji u ime demokracije pljačka i porobljava narode, resurse, nakon što instalira svoje ljude - korumpirane premijere i predsjednike.

I na kraju dvije slikovne poruke, u ožujku najomiljenijem a već u rujnu najomraženijem, članu tzv. Nacionalnog stožera ministru Berošu:

lkjhdokaz

2 kjl dokazScreenshot 4

2018astrazenecca

AstraZenecca je već 2018 spremila smrtonosno covid cjepivo

zScreenshot 5

http://istinomprotivlazi.info/novosti/1804-povijesna-presuda-u-njemackoj-skole-bez-maski-nema-socijalne-distance-nema-vise-testova-za-studente

Poruka autora teksta Andreju Plenkoviću: Daj završite više sa covid cirkusom. Dopiz*ili ste Bogu i čovjeku!

I roditeljima: Kukavičluk nije opravdanje za glupost. Ubijate vlastitu djecu, šaljući ih u školu s maskom!

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

(20 votes)

Donirajte

Amount: