person_outline
search
hrendeitpt
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 17917 times

Svi izglasani zakoni od 29.04.2013. nisu zakoni Republike Hrvatske već su zakoni paradržavne tvorevine tzv. RH d.o.o. I na ništa nas ne obvezuju!


Oni znaju što rade, ali mi još nismo shvatili što smo trebali uraditi i što trebam uraditi. Naime, svi zakoni od 29. 04. 2013. pa nadalje, izglasani od zastupnika korporacije Republika Hrvatska d.o.o. (RH d.o.o.), NIŠTAVNI SU. Na ništa nas ne obvezuju jer nismo 1991. godine glasovali za korporaciju RH d.o.o., već za neovisnu Republiku Hrvatsku (94,17%. Davno smo im trebali uručiti OTKAZ 

Duboka država je Andrej Palenker Plenković, članovi paradržavnog stožera, korumpirani znanstvenici i liječnici koji zagovaraju smrtonosna cijepiva, urednici mainstream medija i najmanje 80% zastupnika koji od 2013. godine intenzivno rade na pauperizaciji i depopulaciji hrvatskog naroda, potvrđujući korumpirane tzv, hrvatske premijere, ministre, glavne državne odvjetnike, suce Ustavnog i Vrhovnog suda, guvernere HNB-a...

Hrvatski narod, godinama pranog i ispranog mozga, ni nakon 70 i nešto godina nije izgradio vlastito mišljenje na osnovu vlastitog razmišljanja već prihvaća opće mišljenje koje mu desetljećima serviraju tzv. hrvatski političari i tzv. hrvatski mediji? 

„Koronavirus najveća je svjetska prijevara, a Plenković i 'Nacionalni' stožer najobičniji su gremijevi plaćenici koji odrađuju svoje pogane dionice u obmanjivanju hrvatskog naroda! Ova nevjerojatna globalna prijevara uvod je u ekonomski kolaps, nakon čega slijedi obvezno cijepljenje (čipiranje) kao spas od 'smrtonosne' korone, a sve po zacrtanom NWO modelu AKCIJA - REAKCIJA – RJEŠENJE“, napisao sam u ožujku 2020. kada je i započeo ovaj koronacirkus ili coronagate!

Nacionalnim gospodarstvima država članica Ujedinjenih naroda naređeno je da se zatvore 11. ožujka 2020. Naredba je došla odozgo, od Duboke države. Schwabovi slijednici, premijeri i predsjednici, preko paradržavnih stožera i sluganskih medija, širom svijeta počeli su sinhroniziran provoditi „smjernice“ s ciljem rješavanja krize javnog zdravstva. Predstavivši narodima opasan zarazni virus, SARS-CoV-2 ili Covid-19, koji se istovremeno pojavio u 193 države, programiran na vrijeme, razmak, političke partije (redovno je zaobilazio HDZ-ove skupove), političke sprovode, veselice... u zadnje vrijeme i publiku na nogometnim utakmicama.

Napao nas je Covid-19 koji nije virus već je:

Potvrda o identifikaciji cijepljenja sa vještačkom inteligencijom, a broj 19 (2019) je godina kada je kreiran. Covid nije ime virusa. To je ime međunarodnog plana za smanjenje populacije. Ono što nam sad žele ubrizgati kao spas od Covida najgora su cjepiva do sada. To je bukvalno ulazak u pakao sa ciljem masovne depopulacije, većom od 80% populacije! Zato WHO ne dozvoljava da se prave obdukcije koje bi dokazale koja je snaga virusa. Europski patolozi nisu identificirali antitijela specifična za SARS-CoV-2, pa je prema tome nemoguće stvoriti cjepivo protiv nepostojećeg virusa SARS-CoV2 koji uzrokuje COVID 19.

Koji je u vrlo kratkom vremenu, kako drugim državama tako i kod nas, napravio ogromnu štetu već derutnom gospodarstvu, malom i srednjem poduzetništvu i obiteljima. Nabrojiti ćemo i one traumatizirane obitelji koje, zahvaljujući dubokoj državi, ni nakon 30 godina ne mogu oplakivati mrtve, položiti cvijeće na grobove svojih najmilijih koji su "nestali" u Domovinskim ratu. Paralelno, duboka država abolira i nagrađuju one koji su vršili genocid nad hrvatskim narodom. Slučaj obitelj Zec najbolji je primjer ruganja sa hrvatskim narodom.

Duboka država nabila nam je maske

Osim što ne štite od virusa, zbog vlage koja se stvara ispod maske, pogodno su tlo za stvaranje virusa, bakterija, gljivica i drugih mikroorganizama koje onda udišemo. Ugljični dioksid (CO2) koji uzdišemo ponovnim udisanjem vraća se preko pluća u našu krv što dovodi do smanjene zasićenosti krvi s kisikom. Oduzme li se zdravoj stanici 35% njenog kisika, lako se može pretvoriti u stanicu raka za samo dva dana. Sve normalne stanice imaju apsolutnu potrebu za kisikom. To je pravilo bez iznimke, upozoravaju mnogi liječnici, ali "hrvatski" zastupnici i dalje nose maske dajući potvrđujući tako vjernost svom, novonormalnom, fireru Klausu Schwabu.

Prisiljavaju nas na testiranje programiranim PCR-testom 

PCR test je izumljen za laboratorijske potrebe, a ne za dijagnostiku otkrivanja virusnih oboljenja. To zna svaki liječnik opće prakse i svatko tko pročita upotstvo za upotrebu na paketiću. Mafijaši su ga programirali tako da u 80% ispitanika daje pozitivne rezultate. I po tome paradržavni stožer objavljuje broj zaraženih i umrlih od Covida-19. Zbog slabog odaziva na testiranje stožer je kupovao gotove pozitivne i negativne testove od američke farmaceutske tvrke Abbott. 

Blokiraju istinu

Google, Facebook, Twitter, Faktograf.hr, Raskrinkavanje.ba... blokiraju sve one koji pokušavaju iznijeti istinu. Posebice naše objave. Sve one koji u negativnom kontekstu pišu o Covidu, „spasonosnom“ cjepivu o kojem je sve rekao dr. Wolfang Wodard: „Ne dajte se cjepiti! Jer sa cjepivom se žele mijenjate vaši geni“! Wodarg je također upozorio da je nemoguće i neodgovorno za tako kratko vrijeme napraviti cjepivo.

Ucjenjuju cjepivom

Tragikomično je što svoju eutanaziju sami plaćamo. Naime, Plenković je našim novcima zločinačkoj korporaciji WHO-u donirao milijun eura za proizvodnju cjepiva, naloživši svojim korisnim idiotima, Berošu i Capaku da kupe nekoliko milijuna smrtonosnog cjepiva kako bi i oni dali svoj doprinos depopulaciji hrvatskog naroda. Dvije godine, prije lažne pandemije, pripremili su i Covid putovnice. koje je Plenković prvi prihvatio. 

Andrej Plenković dovršava ono što su partizani 45-e započeli, a nisu završili, odnosno šlampavo napravili.

SDP i HDZ si potpisali Agendu 21 i Agendu 2030

Plan iluminata je preuzimanje svih resursa na zemlji, upravljanje njima, stvaranje jedne svjetske vlade, jedne svjetske banke i ostalih institucija preko kojih će kontrolirati sve procese u svijetu. AGENDU 21 daleko od naše javnosti i bez da se pita narod, potpisala je najprije HDZ-ova vlada 1992. na svjetskom samitu zemalja u Brazilu, a 2012.godine na samitu RIO+20, u ime Kukuriku koalicije, Neven Mimica. Završnu UN-ovu Agendu 2030 potpisali su Kolinda Grabar Kitarović i Tihomir Orešković. Potpisom su se obvezali i sprovoditi Agende. 

Naime, eugenička globalistička elita sve nas nežidove smatraju robovima, goyima, životinjama ili beskorisnim potrošaćima resursa. (Talmud, S.ben Johaj 406) 'Najpošteniji među nežidovima imaju se ubiti'!

Nošenje brnjica prvo je prisilno obilježavanje sviju, a finalno obilježavanje je žigosanje mikročipom pod kožu. Oni su autori Agende 21 i Agende 2030, Velikog Reseta po njegovom autoru pedofilu Klausu Schwabu. Veliki Reset potvrdio je i Nicolas Rockefeller: 'Krajnji cilj je da svima na ovom svijetu bude ugrađen čip za identifikaciju putem radio frekvencije (RFID čip) i da sav novac bude na tim čipovima, a ako se netko pobuni ili nam se usprotivi jednostavno mu isključimo čip'

Što treba hrvatskom narodu?

Narodu treba vođa koji ima političke hrabrosti oduprijeti se dubokoj državi, izaći iz masonske korporacije EU u koju su nas protuustavno utrpali veleizdajnici Ivo Josipović i Jadranka Kosor

Naime, 93,42% hrvatskih građana 1991. glasovalo je za neovisnost Republike Hrvatske. Protuustavnim potpisom Lisabonskog ugovora Republika Hrvatska postala je ovisna Nakon toga registrirana je paradržavna korporacija istog imena Hrvatska Republika d.o.o. čiji nas direktori, upravitelji, politički i ini slugani (APIS-ova zastupnička većina u ime zakona) pljačkaju, lihvare, truju chemtrailsima, GMO-om, danas ubijaju cjepivima protiv virusa SARS-Cov-2 i njegovih varijanti, koji nikada nije bio izoliran.

Članak 135. stav 4. kaže: 'Odluka o udruživanju Republike Hrvatske donosi se na referendumu i samo NAROD referendumom može donijeti odluku o udruživanju sa drugim asocijacijama'. Temeljne odredbe Ustava, Članak 2. stav 1. kaže „Suverenitet Republike Hrvatske neotuđiv je, nedjeljiv i neprenosiv. Potpisom Lisabonskog ugovora, Hrvatska je izgubila svoj suverenitet, što je protuustavno po članku 2. Ne obazirući se na to Jadranka Kosor u svojstvu premijerke i Ivo Josipović u svojstvu predsjednika potpisali su dana 9. prosinca 2011. godine, za vrijeme summita u Bruxellesu, takozvani mali ustav EU, odnosno Lisabonski sporazum i time pokazali da su iznad Ustava RH i naroda!

Iako Članak 1.Ustava RH kaže: Republika Hrvatska jedinstvena je i nedjeljiva demokratska i socijalna država. U Republici Hrvatskoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu kao zajednici slobodnih i ravnopravnih državljana. Narod ostvaruje vlast izborom svojih predstavnika i neposrednim odlučivanjem.

Nakon toga, 29. 04. 2013., započela je s radom paralelna država, paradržava, zločinačka organizacija istog imena ali ograničene odgovornosti tzv. Republika Hrvatska d.o.o.

Političari dolaze, odlaze i prolaze, ali netko stalno ostaje. Novinari, sedma sila, oni koji bi u normalnim demokracijama trebali biti predstavnici naroda i zadnja linija obrane dobra od zla, istine od laži! Mnogi novinari su zbog istine platili veliku cijenu, neki i glavom. Oni su svijetli put koji trebamo slijediti i kojim trebamo krenuti kako bi stvorili potrebnu kritičnu masu koja će se oduprijeti ovoj zločinačkoj organizaciji, dubokoj državi, koja nas godinama dijeli, pljačka, truje i ekonomski uništava. Nažalost, današnja novonormalna novinarsko-uređivačka garnitura, raspoređena u mainstream medijima, prodala se za mrvice sa gazdinog stola, uz garanciju da će biti pošteđena covidovog grafen-oksid cjepiva. 

Najnovije što nam sprema kuhinja korporacije RH d.o.o. je 'Zakon o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti." A njihova zaštita je oduzimanje svih sloboda, teror cijepljenja, covid potvrda, kretanje i kupovina i trpanje u logore nepodobnih i neposlušnih. Oni znaju što rade. Sada nam ponovno guraju već viđeni narativ samo drugog naziva, Tedrosovu novu pandemiju 'Majmunske boginje'. I biti ćemo majmuni ako se damo navući na novu veliku globalnu prijevaru WHO-a, odnosno Tedrosa koji je SAM donio ovu odluku.

RH doo 29.04.2013

Blokiran transancijski račun Republike Hrvatske, blokada ažurirana 29.04.2013. stečajni postupak likvidacija (predstečajna nagodba), tvrtka (paradržavna) je aktivna. NEVJEROJATNO!!

Ima li nade za hrvatski narod?

Ima! Narodni veto, na Referendumu izabrati svog predstavnika (nakon prethodno provedeneg Referenduma na kojem će više od 50% građana ovlastiti predstavnika naroda) da pregovara sa aktualnim direktorom RH d.o.o.... Krajnji rezultat biti će procesuiranje i osuda svih političara koji su radili protiv interesa hrvatskog naroda. Ako smo im dozvolili da upravljaju državom nismo im je dali bjanko.

 http://istinomprotivlazi.info/uz-kavicu/1674-narodni-veto-daje-nam-za-pravo-dati-otkaz-svim-politicarima-privatne-korporacije-hrvatska-republika-d-o-o

Zaključak

Svi zakoni od 29. 04. 2013. pa nadalje, izglasani od zastupnika korporacije Republika Hrvatska d.o.o., NIŠTAVNI SU. Na ništa nas ne obvezuju jer nismo 1991. godine glasovali za korporaciju RH d.o.o., već za neovisnu Republiku Hrvatsku (93,42%).

Davno smo im trebali uručiti otkaz i otjerati s Markovog trga. 

 Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.
NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike u objavama, blokiraju linkove i videozapise, usporavaju otvaranje

 

(25 votes)

Donirajte

Amount: