person_outline
search
hrendeitpt
IZDVOJENO/ Plenković, Milanović, Beroš, Božinović, Đikić, mediji... kako se ne umorite toliko lagati i varati narod?
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić

IZDVOJENO/ Plenković, Milanović, Beroš, Božinović, Đikić, mediji... kako se ne umorite toliko lagati i varati narod?

Coronavirus ili Covid 19 najveća je svjetska prijevara, a Andrej Plenković i tzv. Nacionalni stožer najobičniji su gremijevi plaćenici koji odrađuju svoje pogane dionice na depopulaciji hrvatskog naroda! Ova lažna pandemija uvod je u ekonomski kolaps, nakon čega slijedi obvezno cijepljenje, kao spas od "smrtonosnosnog" Covida19, te završni čin - čipiranje (žig zvijeri), a sve po zacrtanom NWO modelu AKCIJA - REAKCIJA - RJEŠENJE

29. ožujka 2020. godine, prije nego je počeo političko-medijski covidgate, napisao sam:

„Coronavirus ili Covid 19 najveća je svjetska prijevara, a Andrej Plenković i tzv. Nacionalni stožer najobičniji su gremijevi plaćenici koji odrađuju svoje pogane dionice u obmanjivanju hrvatskog naroda!

Oni, tzv. domoljubni HDZ i tzv. antifašistički SDP, koji su nam dogovorno u protuustavnoj pretvorbi oteli zajedničko vlasništvo (per capita), prodali NBH koji je bio u stopostotnom vlasništvu hrvatskog naroda, od 2000-te (dolaskom NATO bandita) sudjelovali u trovanju hrvatskog naroda chemtrailsima, doveli lihvarski MMF i zloglasni Monsanto koji nam uvozi GMO smeće, protuustavno utrpali u sotonsku EU tvorevinu, narodu iza leđa potpisali Agendu 21 i Agendu 2030, osnovali privatnu korporaciju 'Hrvatska Republika d.o.o.' gdje odlazi naš novac, a dugovi od protuustavno podignutih kredita ostaju nama, rasprodali sumnjivim koncesionarima izvorišta voda, uveli istospolne zajednice, rodnu ideologiju preko Istanbulske konvencije, potpisali marakeški sporazum koji će nam dovesti isilove ubojice...itd...itd...odjednom brinu za naše zdravlje, a uništili su Imunološki zavod, prodali Plivu, ukinuli Uredbu o obveznom označavanju GMO-a u prodajnim centrima zbog čega smo (uz trovanje chemtrailsima) prvi u Europi, a deseti u svijetu po broju umrlih od malignih bolesti.

Korita su se promijenila, ali prasad je ostala ista, ne brinu oni o nama, a najmanje o našem zdravlju, već o sebi, itekako svjesni da ovaj narod, koliko god bio naivan i poslušan, zna biti itekako nepredvidljiv, gadan, opasan, samo mu mozak treba prevaliti i tu zadnju dionicu od guzice do glave, jer je godinama određena mišljenja prihvaćao kao opća, iz nesposobnosti da stvori vlastito mišljenje, osnovano na vlastitom razmišljanju.

Coronavirus ili Covid 19 najveća je svjetska prijevara, a Andrej Plenković i tzv. Nacionalni stožer najobičniji su gremijevi plaćenici koji odrađuju svoje pogane dionice na depopulaciji hrvatskog naroda! Ova lažna pandemija uvod je u ekonomski kolaps, nakon čega slijedi obvezno cijepljenje, kao spas od "smrtonosnosnog" Covida19, te završni čin - čipiranje (žig zvijeri), a sve po zacrtanom NWO modelu AKCIJA - REAKCIJA - RJEŠENJE!

Sokrat je rekao da se jede da bi se živjelo, a Martin Luther King :“Bolje se boriti za nešto nego živjeti za ništa“!

I naglasio: „Tko vjeruje u Boga i Isusa Krista ne treba se bojati Covida19“!

Na današnji dan 8.12.2021. (ažurirano u 6 sati i 58 minuta) Hrvatska ima 635,027 oboljelih od coronavirusa (kao izravne posljedice cijepljenja) i umrlih 11, 328 osoba!

A što piše Jutarnji list, citiram: 'Niti jedna osoba u Hrvatskoj koja je cijepljena nije preminula od posljedica infekcije koronavirusom, pokazuju podaci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.
Analiza je napravljena na temelju podataka o svim osobama cijepljenim do 10. svibnja, njih ukupno 882.120, čiji je status provjeren tri tjedna kasnije, odnosno 1. lipnja. Od svih cijepljenih osoba, nakon primljene prve doze zarazilo se njih 8423, što je nešto manje od jedan posto ukupno cijepljenih. Nakon potpunog cijepljenja, odnosno primljene obje doze, oboljelo je 1146 osoba. Od osoba koje su cijepljene dvjema dozama njih 149 je hospitalizirano, odnosno 13 posto od onih koji su oboljeli unatoč cjepivu, a među cijepljenima jednom dozom u bolnici je završilo njih oko 9 posto. Niti jedna osoba u Hrvatskoj koja je cijepljena nije preminula od posljedica infekcije koronavirusom, pokazuju podaci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo....2

Zašto Jutarnji list obmanjuje hrvatsku javnost pitajte urednika Jutarnjeg lista, tzv. Nacionalni stožer, tzv. Hrvatski Zavod za Javno Zdravstvo, tzv. hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića i tzv. hrvatskog premijera Andreja Plenkovića!

A kako rade i kome služe Plenković i njegova četveročlana banda (Beroš, Markotić, Božinović, Capak), kako ih je nazvao odvjetnik Knezović, najbolje se može iščitati iz ove dvije objave:

http://istinomprotivlazi.info/component/k2/1703-placebo-lazno-cjepivo-primili-su-ministri-zastupnici-plenkovic-milanovic-beros-markotic-bozinovic-capak-dikic-ivic-kaic-srica-i-30-populacije-slucajnim-odabirom

http://istinomprotivlazi.info/crna-kronika/930-11-plenkovicevih-veleizdaja-vi-ste-samo-zadnje-lice-hdz-ove-zlocinacke-kovanice-vrijeme-vaseg-i-sanaderovog-hdz-a-je-isteklo

 PS / Jedan čitatelj mi je poslao stožerov "imunološki odgovor" kada je išao podijeliti ovu objavu. E moj Plenkoviću na što si spao!? 

Sovocreenshot 2

Nisam mislio objaviti i ovaj podatak, ali nakon blokiranja dijeljenja objave (to rade već dugo vremena) hoću.

Ukupan broj zaraženih, umrlih i oštećenih nakon uboda covidovih (grafen-oksid)' mRNA 'cjepiva'. Ažurirano u 14 sati i 9 minuta 08.12.2021.! 

covid19

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, zamijenjuju slike u objavama, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, blokiraju daljnje dijeljenje, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

Last modified on Sunday, 14 August 2022 12:45
(12 votes)

Donirajte

Amount: