person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 13549 times

Tko je dao izvorišta voda 'Sveti rok' Saudijskoj Arabiji - najvećem sponzoru terorizma u svijetu?

Saudijska Arabija, a ne Iran, najveći je državni sponzor terorizma i vehabizma u svijetu, zbog čega ostaje izvor ekstremizma

Vehabizam je vladajuća radikalna ideologija u Saudijskoj Arabiji, koju slobodno propovijeda kler povezan s kraljevskom obitelji Al-Saud, a njome se nadahnjuju ekstremisti i terorističke skupina širom svijeta. ISIL je glavna teroristička skupina s ideologijom koja ljude drugih religija i “loše” muslimane definira kao “nevjernike koje treba ubiti.

 

Saudijska Arabija ulaže ogromne napore da se riješi imidža sponzora terorizma. Troši milijune dolara godišnje na tvrtke za odnose s javnošću u Washingtonu kako bi bili sigurni da se na njih ne gleda kao na državne sponzore terorizma. ,

Bistra lička voda 'Sveti rok' jedna od najboljih voda na svijetu otišla je u namješteni stečaj, a kupljen je za male novce ali veliku HDZ proviziju -  Saudijskoj Arabiji!

Jesu li svjesni hrvatski zastupnici  (gremijeve ne ubrajamo u hrvatske zastupnike) u čije ruke dajemo svoju sudbinu. Zar ovi svjetski zločinci neće zamutiti vodu kako bi je flaširanu skupo kupovali? Natavno da će paralelno i trovati izvorišta, kada to Šeksovi gremiji odluče!?

Nemojmo na ovo gledati kao na loše vrijeme koje će samo od sebe proći. Slovenci su zaštitili svoje vode jer je narod ustao.

A mi, hrvatski narod, i dalje šutimo i po fejzbuku blejimo!

 

(19 votes)

Donirajte

Amount: