person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 9929 times

Europa se sada suočava s potpunim kolapsom! Hvala političarima koji su nas utrpali u ovu pedofilsko-sotonsku tvorevinu

Stoga, hvala Europi, hvala svima koji se pozivaju na europske vrijednosti, hvala svim tzv. hrvatskim europarlamentarcima (čast Kolakušiću), hvala Europskoj komisiji i Ursuli von der Leyen, hvala tzv. hrvatskim predsjednicima i premijerima, posebice hvala Andreju Plenkoviću koji nas je, svojim EU sluganstvom u samo šest godina autokratske vladavine doveo do dna provalije. Dođite sutra na prosvjed, da svi zajedno, ujedinjeni, uručimo Plenkoviću i svim tzv. hrvatskim političarima OTKAZ!   

Zapadna Europa suočava se s "potpunim kolapsom" zbog katastrofalne nestašice i poskupljenja hrane, gnojiva, energije i industrije. Guru David Morgan kaže da su europske banke suočene s mogućnošću sistemskih kvarova (i "bail-ina" – oduzimanje novca štedišama) zbog izloženosti energetskim tržištima i želje zapadnoeuropskih vlada da nastave tiskati novac kako bi pokušale riješiti razornu nestašicu energije koja je sada nepovratna. http://istinomprotivlazi.info/uz-kavicu/2003-izdvojeno-bail-in-novac-uplacen-u-banku-prestaje-biti-vas-novac-postaje-bankarov-novac

Bez rješenja na vidiku — i bez spremnosti među europskim političarima da čak razmotre poništavanje svoje samoubilačke politike koja je dovela do ove krize Zapadna Europa je osuđena na istovremeni kolaps hrane, energije, industrije, poljoprivrede i valute. Putinu, čini se, ipak neće trebati ratovati s NATO-om. Zemlje NATO-a uništavaju same sebe zapanjujućom brzinom.

Smrt zapadne civilizacije

Smrt Elizabete II ne može biti pravovremenija, jer smrt Zapadne Europe vjerojatno neće biti daleko iza nje. Kraljica je umrla, ali umro je i zdrav razum, racionalnost, financijski razum i poljoprivredni integritet. Niti jedna civilizacija ne može preživjeti bez hrane, energije i novca, a čelnici zapadne Europe upravo rade na tome. Sve po planu i programu UN-ove Agende 2030. Koju su, da ne zaboravimo, u ime hrvatskog naroda, bez njegove suglasnosti, potpisali Kolinda Grabar Kitarović i Tihomir Orešković.

Sada smo samo nekoliko mjeseci udaljeni od toga da gledamo kako loše političke EU odluke dolaze na naplatu, odluke koje će zapadnu Europu baciti na koljena s razinom razaranja kakva nije viđena od Drugog svjetskog rata. Kao mjera koliko je loše, švicarska vlada sada prijeti trogodišnjom zatvorskom kaznom za svakoga tko grije svoj dom na više od 19 stupnjeva Celzijevih (oko 66 stupnjeva F). Također je objavljeno da će zagrijavanje vode iznad 60 (C) biti kazneno djelo, a ako se to odnosi i na kuhanje, tada nitko u Švicarskoj neće moći prokuhati vodu a da ne postane kriminalac .

Očigledno će švicarska vlada pokrenuti val "temperaturne policije" koja će upadati u domove ljudi i mjeriti njihove unutarnje temperature kako bi bili sigurni da nikome nije toplo. Čak i ako svoju kuću grijete na drva, još uvijek možete ići u zatvor zbog proizvodnje previše topline.

Nažalost, ovo samoprouzročeno uništenje neće završiti padom Zapadne Europe. Ukoliko se putanja svega ovoga odmah ne promijeni, katastrofa će se proširiti na sve zapadne nacije, uključujući Sjedinjene Države, Kanadu, Australiju i Japan, srušivši njihovu industriju, vrijednost nekretnina, BDP i valute. Gledamo sustavno, neumoljivo brisanje eura, jena, pa čak i dolara, u kombinaciji s globalnim naporima za dedolarizaciju koji već dobro provode Kina, Rusija, Indija i Saudijska Arabija.

Pripremite se za eru kolapsa

Ako se odmah ne prihvati radikalna korekcija kursa, zapadna će Europa pretrpjeti katastrofalan kolaps 2023. godine, s "kolapsom" definiranim kao 50% ili više poduzeća i industrija koje prestaju s radom, uzrokujući masovnu neimaštinu i velike pobune diljem kontinenta, u kombinaciji sa glađu i smrti od izloženosti (smrzavanja).

I SAD i Europa će završiti u masovnim pobunama, pobunama i nasilnim revolucijama. Nije ni čudo što globalisti očajnički pokušavaju ubiti milijarde cjepivima i projektiranim izgladnjivanjem.
Zapadne nacije će "očistiti svoje knjige" od dugova proglašavanjem više sile i time poništavanjem svih financijskih obveza. Oni koji drže valute poput eura, jena ili dolara bit će sretni da dobiju 5 centi na dolar nakon što se “veliko resetiranje” u potpunosti realizira.

Ekonomski stručnjak Tuomas Melinen upozorava da bi europska katastrofa mogla dogoditi vrlo brzo: Situacija u Europi je mnogo gora nego što mnogi razumiju,” tweetao je dr. Tuomas Malinen i izvršni direktor GnS Economics u Helsinkiju. 'U biti smo na rubu još jedne bankarske krize, kolapsa naše industrijske baze i kućanstava, a time i na rubu kolapsa naših gospodarstava.'

Malinen nastavlja upozoravati ljude da se opskrbe hranom, vodom, novcem i drvima, u suštini idući u "punu pripremu" za svakoga tko želi slušati. Nažalost, većina Europljana još uvijek ne žele slušati jer gledaju na sve ovo kao na loše vrijeme koje će samo od sebe proći. Biti će potpuno nespremni dok se sve bude obrušavalo. Malinen kaže da Europa ima samo "tjedne" ili mjesece (najviše) prije nego što se dogodi potpuni "haos".

Hvala Europi, hvala svima koji se pozivaju na europske vrijednosti, hvala tzv. hrvatskim europarlamentarcima (čast Kolakušiću), hvala Europskoj komisiji i Ursuli von der Leyen, hvala tzv. hrvatskim predsjednicima i premijerima, posebice hvala Andreju Plenkoviću koji nas je, svojim EU sluganstvom, u samo šest godina autokratske vladavine doveo do dna provalije.

plenki i eu

Dođite sutra na prosvjed, da svi zajedno, ujedinjeni, uručimo Plenkoviću i svim tzv. hrvatskim političarima OTKAZ!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Više čitajte alternativne, a manje korporativne (glavne) medije! Njihovi koruptivni urednici i novinari potpuno su u službi WHO-a i NWO-a.

 

 

 

(5 votes)

Donirajte

Amount: