person_outline
search
hrendeitpt
Planovi za Covid putovnicu u sotonskoj EU napravljeni su 20 mjeseci prije početka p(l)andemije!

Planovi za Covid putovnicu u sotonskoj EU napravljeni su 20 mjeseci prije početka p(l)andemije!

Predviđa se da će ukupno tržište cjepiva protiv COVID-19 vrijediti 100 milijardi dolara prodaje i 40 milijardi dolara dobiti nakon oporezivanja. Godišnje cijepljenje protiv mutacija koronavirusa moglo bi te brojke još više podići. Osim ako se ne odupremo putovnicama cjepiva i umjesto toga glasamo iz razloga', proizvođači lijekova i cjepiva mogli bi prisiliti svijet na dugoročnu ekonomsku i političku ovisnost.

Budući da je svijetu rečeno da će takozvane 'putovnice za cjepivo' biti potrebne za sva međunarodna putovanja u budućnosti, a u mnogim zemljama čak i za ulazak u trgovine, restorane, barove, teretane, hotele, kazališta, koncerte i sportska događanja, stvara se dojam da je ta mjera izravna posljedica pandemije koronavirusa.

Međutim, u Europi, u kojoj se nalazi 8 od 10 najboljih zemalja izvoznica lijekova, planiranje putovnica za cjepivo započelo je najmanje 20 mjeseci prije početka p(l)andemije COVID-19. P(l)andemija je europskim političarima pružila 'izgovor' koji im je bio potreban za uvođenje te ideje.

"Europska komisija" – izvršno tijelo Europe – prvi je put objavila prijedlog putovnica za cjepiva 26. travnja 2018. Duboko zakopan u dokumentu koji se bavi "Pojačanom suradnjom protiv bolesti koje se mogu spriječiti cjepivom", glavni mediji u osnovi su ignorirali prijedlog. U dokumentu o planovima objavljenom početkom 2019., naknadno su izneseni posebni planovi za provedbu prijedloga Europske komisije. Primarna mjera navedena u planu bila je "ispitati izvedivost razvoja zajedničke kartice/putovnice za cijepljenje" za europske građane koja je "kompatibilna s elektroničkim informacijskim sustavima imunizacije i priznata za uporabu preko granica". Plan je imao za cilj da se zakonodavni prijedlog izda u Europi do 2022.

Zanimljivo je da se u putopisu koristi nekoliko pojmova koji su se, iako relativno neuobičajeni u većini zemalja prije plandemije, u međuvremenu svakodnevno čuju u mainstream medijima. Možda najistaknutiji od njih je "oklijevanje s cjepivom". Potpora europskim zemljama u "suzbijanju neodlučnosti prema cjepivima" navedena je u dokumentu kao jedna od ključnih akcijskih točaka. Mogućnost plandemije i "neočekivanih izbijanja" koja se događaju spominje se i u putopisu. Posebno se upućuje na potporu odobrenju "inovativnih cjepiva, uključujući za nove zdravstvene prijetnje".

Navodeći da "industrija proizvodnje cjepiva" ima "ključnu ulogu" u ispunjavanju ciljeva opisanih u dokumentu, u planu se navodi "poboljšanje proizvodnih kapaciteta EU-a" i stvaranje zaliha cjepiva kao daljnje točke djelovanja koje treba razmotriti. U smjeru jačanja "postojećih partnerstava" i "suradnje s međunarodnim akterima i inicijativama", putopis se odnosi i na globalni sastanak na vrhu o cijepljenju koji je održan u rujnu 2019. Otkriva se pomno ispitivanje sudionika i predmeta ovog sastanka.

Ultimativni dokaz: Covid-19 bio je planiran za uvođenje novog svjetskog poretka

Globalni sastanak na vrhu o cijepljenju 2019. 

Neprijavljen od strane većine vodećih medija, "Globalni sastanak na vrhu o cijepljenju" u organizaciji Europske komisije u suradnji sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom, sastanak je održan samo 3 mjeseca prije početka epidemije koronavirusa. Značajno, to je također bilo samo 36 dana prije sada već zloglasne simulacije epidemije koronavirusa ,koju su podržali Bill & Melinda Gates Foundation, Svjetski ekonomski forum, i Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health.

Na događaju samo s pozivnicom, sudionicima summita o cijepljenju bili su politički čelnici, visoki predstavnici Ujedinjenih naroda i drugih međunarodnih organizacija, ministarstava zdravstva, vodećih akademika, znanstvenika i zdravstvenih djelatnika, privatnog sektora i nevladinih organizacija. Summit je strukturiran oko tri okrugla stola pod nazivom 'In Vaccines We Trust', 'The Magic Of Science' i 'Vaccines Protecting Everyone, Everywhere'.

Među istaknutim članovima panela za ove okrugle stolove bila je i Nanette Cocero, globalna predsjednica Pfizerovih cjepiva; Dr. Seth Berkley, izvršni direktor GAVI-ja, Globalnog saveza za cjepiva – organizacije koja je dobila ogromne količine sredstava od Zaklade Bill & Melinda Gates; i Joe Cerrell, generalni direktor zaklade Bill & Melinda Gates za globalnu politiku i zagovaranje.

Planiranje pandemije očito je bilo dokaz na ovom sastanku na vrhu. Ključni dokumenti koji su podijeljeni sudionicima uključivali su izvješća o "Planiranju pripravnosti za pandemijsku gripu", vježbu pandemijske gripe za Europsku uniju"Planiranje pripravnosti za ptičju gripu i pandemiju gripe ", "Pripravnost na pandemijsku gripu i planiranje odgovora" ususret dovoljnoj stanju cjepiva protiv pandemijske gripe u EU-u "i "Javno privatno partnerstvo"o europskim cjepivima protiv pandemijske gripe ". U svim tim dokumentima opetovano se naglašava cilj jačanja suradnje s farmaceutskom industrijom, kao i poruka da je globalna pandemija sada bila neizbježna.

Covid Putovnice: Tko stvarno ima koristi?

Tko stvarno ima koristi od putovnica za cjepivo? Sigurno ne obični ljudi, za koje bi dijeljenje njihovih zdravstvenih kartona i drugih osobnih podataka uskoro moglo postati obvezno samo za sudjelovanje u društvu. Umjesto toga, glavni korisnik bit će multinacionalna farmaceutska industrija. Budući da se predviđa da će globalna prodaja lijekova i cjepiva ove godine dosegnuti 1,5 bilijuna dolara, farmaceutske kompanije i njihovi ulagači sline na mogućnost da putovnice za cjepiva postanu obvezne diljem svijeta.

Predviđa se da će ukupno tržište cjepiva protiv COVID-19 vrijediti 100 milijardi dolara prodaje i 40 milijardi dolara dobiti nakon oporezivanja. Godišnje cijepljenje protiv mutacija koronavirusa moglo bi te brojke još više podići. Osim ako se ne odupremo putovnicama cjepiva i umjesto toga glasamo iz razloga', proizvođači lijekova i cjepiva mogli bi prisiliti svijet na dugoročnu ekonomsku i političku ovisnost.

Stoga naš hitan cilj mora biti zamjena farmaceutskog poslovanja potaknutog pohlepom bolešću" zdravstvenim sustavom koji se temelji na istinski preventivnim pristupima. Prihvaćanje alternative farmaceutske industrije jednostavno je nezamislivo.

Autor: Paul A nthony Taylor 7.travanj 2021.

Dobro je još jednom ponoviti tko je od tzv. hrvatskih europarlamentaraca digao ruku za uvođenje  Covid putovnice

Szapamtiticreenshot 3

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

 

Last modified on Saturday, 09 July 2022 13:52
(11 votes)

Donirajte

Amount: