person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 24379 times

Uvođenjem Covid putovnice Europska unija 1. srpnja 2021. postaje veliki koncentracijski logor!

Ta zdravstvena propusnica, koja, podsjetimo, nije ništa drugo nego čin skrivene prisile na cijepljenje. Sporazum će morati odobriti parlament na sljedećoj plenarnoj sjednici 7. i 10. lipnja u Strasbourgu. Nema sumnje da će svi kaposi glasati s rukama podignutim jednoglasno kako bi potvrdili ovaj ausweis.

Zdravstvena putovnica trebala bi biti službeno uspostavljena od 1. srpnja 2021. godine kako bi se moglo putovati između različitih zemalja EU-a. Naime, postignut je dogovor između zastupnika u Europskom parlamentu i država članica o zdravstvenoj propusnici koja će omogućiti da QR kod pokaže da je nositelj cijepljen, da je prošao negativan test ili da je cijepljen nakon što je zaražen Covidom19.

Nemojte se zavaravati: ovo je "ausweis". Europska unija nije ništa drugo nego europski zatvor na otvorenom. Tako podržava stvaranje Alfe i beta-, drugim riječima, gigantskog europskog apartheida, ovisno o tome je li netko cijepljen ili ne. Ovaj uređaj nadopunjuje cijeli arsenal represivnih i slobodarskih mjera kao što su praćenje, praćenje, geolokacija, sveopće suočavanje, različiti i raznoliki zatvori, nošenje njuške, policijski sat i posljednje, ali ne manje važno [3], medijska propaganda i cenzura društvenih mreža.

Svaka sličnost između ove nove nacističke zemlje i njenog modela bila bi čista slučajnost. Pa tko još uvijek može vjerovati da europa danas jamči mir?

Ovo je otvoreni rat kamufliran EU zakonom

Europa je u ratu sa svojim narodima kako bi definitivno uspostavila svoju dominaciju prije ekonomskog kolapsa zakazanog za ovu godinu, uvod u Veliki reset luđaka iz Davosa kako bi se uspostavila digitalna valuta i univerzalni dohodak, mrkva ukupne podložnosti cijele srednje klase, buduće europske zombi klase. Ovaj scenarij iz noćne more ne sprječava, naprotiv, eurokommisara Didiera Reyndersa da usporedi ovaj sporazum s izborom pape tvitajući, oduševljeno:

"Bijeli dim: imamo sporazum o prijedlogu Europske komisije za izdavanje certifikata Covid."
"Došli smo do ovog novog instrumenta u rekordnom roku kako bismo zaštitili slobodno kretanje za sve građane", kazao je.

222Screenshot 2

Istina je da se iskreno ima nešto čemu se treba radovati zbog ove "putovnice" koja nije ništa drugo nego jednostavno dopuštenje za napuštanje europskog zatvora, uvod u vjerojatni sljedeći sofisticiraniji sezam, vrsta potkožnog digitalnog čipa, transhumanistička Schwabian verzija trenutne elektroničke narukvice zatvorenika.

Glavna komesarka, lažna demokršćanka ili kako je mnogi zovu demonkršćanka, Ursula von der Leyen naglasila je da će certifikat biti "ključni element na putu ka sigurnom i jednostavnom nastavku putovanja diljem EU-a".

Neiscrpni zamagljivač Thierry Breton: "Europa napreduje ujedinjena s digitalnim Covid certifikatom... Snažan signal za turizam i oporavak! »

111Screenshot 3

Međutim, dobro je poznato, varijante ignoriranja granica, karantene će i dalje biti unatoč tom takozvanom prolazu za slobodu. Vrag se krije u detaljima...

Ta zdravstvena propusnica, koja, podsjetimo, nije ništa drugo nego čin skrivene prisile na cijepljenje na izborniku je summita europskih čelnika 24. i 25. svibnja u Bruxellesu. Sporazum će morati odobriti parlament na sljedećoj plenarnoj sjednici 7. i 10. lipnja u Strasbourgu.

Nema sumnje da će svi kaposi glasati s rukama podignutim jednoglasno kako bi potvrdili ovaj ausweis.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

 

 

(20 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: