person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 7710 times

Svjetske vijesti na jednom mjestu: Omikron(m), reset globalne valute, Pokret Q, međunarodna trgovina djecom, američki izbori...

Omikron je zapravo anagram BULLSHIT-a. Obratite posebnu pozornost na novu varijantu OMICROM. OMI = ODIN (Omi je jedno od ODIN-ovih imena. CROM je naredba operativnom sustavu ili poslužitelju za posao koji se treba izvršiti u određeno vrijeme). Projekt ODIN je operacija obavještajne agencije Vojnih svemirskih snaga povezana sa satelitima Starlink koja kontrolira sve mreže diljem svijeta. Može zaobići i upravljati svim medijskim/radio/internetskim platformama uključujući sustav hitnog emitiranja.

Veliko resetiranje globalne valute

Ponedjeljak. 29. studenoga na svjetskim tržištima bit će otkriven najveći svjetski događaj globalnog ekonomskog kraha. Novi soj virusa pod nazivom Omicron pokrenuo je 'krvoproliće' i na kripto i na burzi u petak. 26. studenog. Globalni balon PUCA: Evergrande je spreman za kolaps uzrokujući 'veliko resetiranje' gore od 2008. 

https://www.express.co.uk/finance/city/1527443/global-financial-crisis-china-evergrande-global-collapse-china -vijesti

Resetiranje globalne valute zapravo je ozbiljno započelo prošle nedjelje, 21. studenoga, kada je kralj GCR-a – irački dinar – postao međunarodni. Do ponedjeljka dinar se službeno trgovao na svjetskim tržištima. U utorak su se ostale svjetske valute iz prve košarice mijenjale po novim vrijednostima u Zürichu i Aziji. Do četvrtka je GCR stigao u SAD, a Kolumbija, Brazil i Meksiko su se razmijenili u petak. 26. studenog.

Pokret Q:

Prije pedeset i osam godina na Badnjak 1963 (nakon atentata na predsjednika Kennedyja) okupilo se 77 američkih generala i rođen je Plan za spašavanje svijeta (pokret Q). Tri mjeseca kasnije 133 generala postala su dio Operacije Freedom Eagle 35. Taj Q pokret sada se proširio na 22 nacije i 1600 generala koji su sada bili dio Saveza ili Bijelih šešira.

Savez ili Bijeli šeširi su činili predsjednik Trump, ruski predsjednik Vladimir Putin, kineski predsjednik Xi Jinping, irački premijer Mustafa Al-Kadhimi, indijski premijer Narendra Modi, Bijeli šeširi u Ministarstvu obrane na čelu s Secty of Defense Chris Miller, Undersecty of Defense Intel Ezra Cohen Watnick i general Michael T Flynn; Snage Q (sastoje se od oko 800 specijalnih snaga koji savjetuju predsjednika Trumpa, uključujući zamjenika načelnika generala Pentagona Johna Hytena, generala američkih marinaca Davida Bergera, načelnika vojske generala Jamesa C. McConvillea, načelnika zrakoplovstva generala Charlesa Q. Browna , načelnik pomorskih operacija general Michael M. Gilday, general James McConville, general Paul Nakasone i general Jay Raymond), QAnons (dobrovoljci Patriots na čelu s Ezrom Cohen-Watnickom, generalom Flynnom i JF Kennedyjem Jr., koji je Q. Vjerovalo se da je JFK stariji Q+, iako neki kažu da je Q+ Donald Trump), Agencija za nacionalnu sigurnost na čelu s našim sadašnjim vršiteljem dužnosti američkog predsjednika Richardom Grenellom koji je, zajedno sa SAD-om pod vojnim zakonom.

Omikron (m)

Omikron je zapravo anagram BULLSHIT-a. Obratite posebnu pozornost na novu varijantu OMICROM. OMI = ODIN (Omi je jedno od ODIN-ovih imena. CROM je naredba operativnom sustavu ili poslužitelju za posao koji se treba izvršiti u određeno vrijeme). Projekt ODIN je operacija obavještajne agencije Vojnih svemirskih snaga povezana sa satelitima Starlink koja kontrolira sve mreže diljem svijeta. Može zaobići i upravljati svim medijskim/radio/internetskim platformama uključujući sustav hitnog emitiranja.

Vijesti iz Omicrona pokreću paniku krvnu na kripto tržištu. Svjetska digitalna imovina, bitcoin, ušao je na teritorij medvjeđeg tržišta, pao je za 20% s rekordne vrijednosti od oko 69.000 dolara u povijesti, jer su strahovi od nove varijante koronavirusa Omicron bacili globalne investitore u paniku. Cijena bitcoina pala je ispod 54.000 dolara, što je dnevni pad od gotovo 8%. Pad na 54.321 dolar doveo ga je na najnižu razinu od početka listopada. https://t.me/iv?url=https%3A%2F%2Fwww.rt.com%2Fbusiness%2F541542-omicron-bloodbath-crypto-markets-bitcoin%2F&rhash=8b7b9f9e18d765

Južna Afrika: Omicron je do sada prilično blag, kažu južnoafrički zdravstveni stručnjaci: https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-11-28/omicron-pretty-mild-so-far-south-african-health

Južnoafrički liječnik koji je otkrio “Omicron varijantu” kaže da nema razloga za brigu, samo ima vrlo blage simptome. Južnoafrička liječnička udruga razotkrila je histeriju oko Omicron varijante Covid-19.

Angelika Kutzi, predsjednica Južnoafričke liječničke udruge, koja je prva podigla uzbunu zbog nove varijante, sada kaže da nova varijanta, poznata kao “Omicron”, uzrokuje “neobične, ali blage simptome.”
“Ova bolest je blaga, sa simptomima boli u mišićima i umora tijekom dan ili dva lošeg zdravlja. Trenutno smo ustanovili da zaražene osobe ne gube ni okus ni miris. Mogu imati lagani kašalj. Nema izraženih simptoma. Neki od zaraženih trenutno se liječe kod kuće”, rekla je dr. Kutzi. “Da, prenosi se, ali trenutno, kao praktičari, ne znamo zašto je tolika gužva, jer to još proučavamo. To ćemo saznati tek za dva-tri tjedna, jer ima nekoliko primljenih pacijenata, a riječ je o mladima od 40 i mlađih godina”, dodala je.

Dr. Kutzi je također rekla da je oko dvadesetak njezinih pacijenata testirano na varijantu Omicron, uglavnom zdravih muškaraca koji su dolazili samo "s osjećajem umora". Ne slaže s drugim zemljama koje zabranjuju letove iz Afrike, tvrdeći da je to “preuranjeno jer nema dovoljno informacija o tome koliko je opasno”.

COVID/Vax obmana: Nove varijante zapravo su vojni kodovi

Indija: Indijska odvjetnička komora podnijela je optužnicu za ubojstvo na indijskom Visokom sudu protiv dvojice milijardera odgovornih za ubojstvo putem injekcije AstraZeneca Covid19: https://dailyexpose.uk/2021/11/28/worlds-first-covid-injection-murder- predmet-protiv-bill-gates-podnesena

Nizozemska i Danska: Najmanje 15 slučajeva nove varijante Omicron Covid-19 potvrđeno je u dvije zemlje EU – 13 u Nizozemskoj i još 2 u Danskoj, objavile su njihove zdravstvene vlasti u nedjelju. Svi slučajevi otkriveni su kod putnika zrakoplovnih prijevoznika koji su dolazili iz Afrike. https://on.rt.com/blv4

Australija: Zdravstveni dužnosnici u Australiji rekli su da su otkrili dva slučaja varijante Omicron kod putnika iz južne Afrike.

Maroko: obustavlja sve letove zbog varijante Omicron.

UK: Škole će možda morati rano prekinuti za Božić jer porast slučajeva Covida izaziva pustoš u učionicama: https://www.thesun.co.uk/news/16874020/schools-break-early-christmas-covid/

Kaos u zračnoj luci Johannesburg jer avioprijevoznici otkazuju letove zbog nove COVID varijante. Putnici su u subotu ostali nasukani u zračnoj luci Johannesburg jer su avioprijevoznici otkazali letove za Europu, nakon što je EU uvela zabranu putovanja iz Južne Afrike zbog otkrivanja nove varijante COVID-19. Novu varijantu, poznatu kao 'Omicron' (B.1.1.529), u četvrtak je Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) označila kao 'varijantu koja izaziva zabrinutost' i sadrži "veliki broj mutacija, od kojih su neke zabrinjavajuće “Kao odgovor na pojavu novog virusa, Europska komisija je u petak objavila novi set ograničenja pristupa EU iz Južne Afrike, Zimbabvea, Bocvane, Eswatinija, Lesota, Mozambika i Namibije. Sličnim potezom Velika Britanija je dodala deset zemalja na svoj crveni popis.

Rizik od infekcije Covidom postupno raste nakon druge inokulacije cjepiva Pfizer, prema novoj studiji.

Izrael zatvara granice za strance na dva tjedna zbog novog soja - odluku je odobrilo ministarsko povjerenstvo za borbu protiv koronavirusa na hitnom sastanku.

Velika Britanija izvještava o trećem potvrđenom slučaju novog soja Omicrona, u zemlji se istražuje nekoliko sumnjivih slučajeva bolesti.

Češka istražuje sumnjivi slučaj zaraze omikron, sortom Covida.

Zemlje Bliskog istoka neće riskirati s varijantom virusa Omicron" i uvesti ograničenja putovanja.

Predsjednik Jair Bolsonaro rekao je da se Brazil i svijet ne mogu nositi s novim začaranim krugom, jer je zdravstveni regulator njegove zemlje u petak predložio obustavu letova iz Južne Afrike zbog straha od nove varijante Covida

Kanadski političar Peter Guthrie osuđuje mandate Covida koje promiče njegova stranka: “ Trebamo imati manje uplitanja vlade u naše osobne i poslovne živote, a ne više.”

Bloomberg: "Izgled nestanka struje povećava osjećaj tjeskobe u Europi ove zime."

U Dubaiju će dopunske doze cjepiva Pfizer-BioNTech biti dostupne šest mjeseci nakon druge doze za osobe starije od 18 godina.

Francuski znanstveni časopis The Lancet: “Očekivalo se da će visoka razina cijepljenja protiv Covid-19 smanjiti prijenos SARS-CoV-2 među stanovništvom smanjenjem broja mogućih izvora prijenosa i time smanjiti teret bolest. Međutim, noviji podaci pokazuju da se epidemiološki značaj ljudi cijepljenih protiv Covid-19 povećava.

Pripremite se za zaključavanje

Opet zatvaraju granice. Izrael i neke druge zemlje zabranjuju ulazak stranaca iz svih zemalja zbog Omikrona: https://www.news18.com/news/world/israel-to-ban-entry-of-foreigners-from-all-countries-over- omicron-4494851.html

Međunarodna seksualna trgovina djecom:

Danas, 29. studenoga započeti će savezni slučaj Sjedinjene Države protiv Ghislaine Maxwella. Suđenje Maxwellu bilo je predodređeno da otkrije holivudsku, političku i globalnu elitu kao Sotonu koji obožava otmičare, silovatelje, mučitelje i ubojice djece. Federalni slučajevi nisu emitirani na televiziji. Koristite ovaj telefonski broj, 844 721 7237 Pristupni kod 999 1787. Možete slušati audiozapis. Sjedinjene Države protiv Ghislaine Maxwell, 20 Kr. 330 (AJN) Ako vjerujete da ste bili žrtva Ghislaine Maxwell ili imate informacije o navodima u optužnici, nazovite 1-800-Call-FBI. https://www.justice.gov/usao-sdny/united-states-v-ghislaine-maxwell

Europol je podržao široku međunarodnu akciju protiv trgovine ljudima. U danima akcije, koje su koordinirali Europol i Frontex, sudjelovalo je 29 zemalja na čelu s Austrijom i Rumunjskom. U tim aktivnostima više od 14.000 policijskih službenika ciljalo je rute trgovine ljudima na cestama i u zračnim lukama. To je rezultiralo 212 uhićenja i identificiranjem daljnjih 89 osumnjičenih za trgovinu ljudima. Policija je također ciljala širok raspon mogućih lokacija za trgovce ljudima, kao što su barovi, bordeli, noćni klubovi, nail barovi, studiji za masažu i striptiz klubovi. Ovaj raznoliki raspon ciljanih područja rezultat je obavještajnih podataka koji su pokazali da trgovci ljudima koriste više metoda za vrbovanje svojih žrtava, kao što je metoda 'ljubavnika' i prijetnje nasiljem nad rođacima žrtava.

Akcijskim danima nastojalo se identificirati i uhititi osumnjičene za trgovinu ljudima dok su prolazili diljem Europe, kao i identificirati i zaštititi žrtve trgovine ljudima i spriječiti povezane prijevare s dokumentima. Europol je koordinirao nacionalnu policiju, jedinice za informiranje putnika, graničare i nacionalne agencije koje se bore protiv trgovine ljudima. Zajedno su stvorili čvrstu mrežu oko ruta krijumčarenja, pri čemu su nacionalna policija i granični agenti obavljali provjere na cesti, dok su jedinice za informiranje putnika provjeravale putnike zrakoplovnih prijevoznika.
https://www.europol.europa.eu/newsroom/news/human-traffickers-grounded-in-29-country-sweep-of-european-airports-and-roads

https://www.hstoday.us/subject-matter-areas/human-trafficking/human-traffickers-grounded-in-29-country-sweep-of-airports-and-roads/

Izborna prijevara 2020.

Senatorica Wendy Rogers iz Arizone poziva 186 zakonodavaca iz 39 država poziva na reviziju svih 50 država - Arizona planira prva potvrditi odluku.
https://resistthemainstream.org/watch-sen-wendy-rogers-gives-update -on-az-audit-says-186-legislators-from-39- states-wrote-a-letter-calling-for-a-a-50-state-audit/?utm_source=telegram

Podzemni tuneli DUMBS:

Vojska troši pola milijarde na obuku vojnika za borbu u podzemlju . Vojska obučava i oprema 26 od svoje 31 borbene brigade za podzemno ratovanje. www.military.com/daily-news/2018/06/24/army-spending-half-billion-train-troops-fight-underground.html

Informacije/informacije od Jayne o UK i Irskoj DUMBS i tuneli:Šuma Bentwaters/Rendlesham je ili je bila nuklearno skladište, MK Ultra i žrtvovanje djece, vađenje organa. Berkshire pod gradom Peasemore, vodeći projekt Mannequinn koji je produžetak MK Ultra, klonirajući operacije za stvaranje Super vojnika. Berkshire DUMB pod Newburyjem. Berkshiren RAF Greenham Common. Berkshire Lambourne (ekvivalent UK Area 51) Skladište antigravitacijskih zrakoplova, sjedište za MI16 Project Mannequinn kontrolu uma i genetsku manipulaciju, A1 hibridni program. Berkshire RAF Welford. Cornwall St Ives pristup moru za podmornice koje imaju pristup svjetskom podsustavu. Cornwall ispod gradića Zennor, kvantna energetska mreža koja ga je povezivala s Montaukom i drevnim kamenjem Men An Toi. Lancashire Liverpool kompleks podzemnih tunelskih sustava ispod cijelog grada. Liverpool Metropolitan Cathedral puna masonske sibologije, Liverpool Anglikanska katedrala tuneli ispod Katedrale.

Londonska baza CLC1 pod Westminsterskim parlamentom, masivni tunelski objekt koji ima zamršene tunele koji se šire izvan gradskog područja. Pristup preko New Victoria Tube Line, Intercontinental Hotel on Park Lane, Buckinghamska palača, stanica podzemne željeznice Hyde Park koja je dio Maglev sustava, tuneli do rezidencija i ureda u Downing Streetu. Manchester DUMB je tunelima povezan s DUMBS-om u Walesu i Irskoj. Oxfordshire Harewell Laborotories. Oxfordshire Watchfield Military Science College Institute Defense Academy, Shrivenham DUMB & tuneli nalazi se između Shrivenhama i Ireland Mayo County ulaz iz dovoda u rijeku Aille u podnožju planine Partry 12 milja istočno od Westporta dok idete prema jezeru Carra, ovo je drevni objekt star više od 1000 godina, Station Island, High Level demonics SRA i 9th Circle žrtva područje. Wales Brecon Beacons cijeli je vrlo drevni DUMB objekt.

Izvor:https://operationdisclosureofficial.com/

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, zamijenjuju slike u objavama, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, blokiraju daljnje dijeljenje, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

(10 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: