person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 156134 times

Joe Biden je mrtav, pogubljen! HRT, NOVA TV, RTL, Večernji, Jutarnji, Slobodna, Novi list, Index.hr...prestanite nas varati! Plenkoviću i Milanoviću zatvorite corona cirkus

U tijeku su suđenja tzv. eliti na vojnom sudu. Oko 222.000 zapečaćenih optužnica odnosi se na najmonstruoznije zločine protiv čovječnosti. Od trgovine ljudima, organima, djecom, ropstva, izdaje, terorizma, prijevare, zlouporabe umjetne inteligencije, genocida, ispiranja mozga, klevete, 5G ugroženosti, vjerske diskriminacije, lažnog predstavljanja, cenzure, kršenja privatnosti i sprečavanja spašavanja čovječanstva od biotehnološka ugroženost

Joseph R. Biden je mrtav! Pogubljen! Putem Međunarodnog vojnog suda za ljudska prava 2019. godine, zbog zločina nad djecom / čovječanstvom. Optužen je za sljedeća kaznena djela iz naslova 18 američkog zakona, koja će biti javno objavljena u nekom trenutku tijekom filma putem hitnog emitiranja ili nekom drugom metodom deklasifikacije.

18 Američki zakonik § 2381 - Izdaja  
18 Američki zakonik § 2382 - Misija o izdaji
18 Američki zakonik § 2383 - Pobuna ili pobuna
18 Američki zakonik § 2384 - Nametnička zavjera
18 Američki zakonik § 2385 - Zagovaranje svrgavanja vlade

oznaceno3c33333reenshot 1joe

Od tada je klon /dvojnik Joe Bidena, kojeg smo vidjeli u predsjedničkoj kampanji i raspravama, sudjelovao u izbornoj prijevari i veleizdaji. Nakon „pobjede“ lažno je inauguriran kao predsjednik likvidirane i raspuštene korporacije USA Inc. Ured klona/dvojnika Bidena nije u Bijeloj kući, jer je zatvorena, već u zemlji Sodome i Gomore, Kaliforniji.

Sglumaccreenshot 1

Donald Trump uspješno je raspustio bankrotiranu tvrtku USA Inc. koju su kontrolirali City of London i Vatikan, nakon čega je uslijedila provedba Trumpsare / NESARA / GESARA, zbog čega je duboka država totalno u panici. Trump i dalje koristi AF1 (predsjednički avion) što je potvrda da je on stvarni vrhovni zapovjednik vojske i predsjednik obnovljene Republike SAD. Inauguracija Donalda Trumpa, kao 19-og predsjednika Amerike, planirana je 4. ožujka 2021.

Paralelno, u tijeku su suđenja eliti na vojnom sudu. Oko 222.000 zapečaćenih optužnica odnosi se na najmonstruoznije zločine protiv čovječnosti. Od trgovine ljudima, organima, djecom, ropstva, izdaje, terorizma, prijevare, zlouporabe umjetne inteligencije, genocida, ispiranja mozga, klevete, 5G ugroženosti, vjerske diskriminacije, lažnog predstavljanja, cenzure, kršenja privatnosti i sprečavanja spašavanja čovječanstva od biotehnološka ugroženost.

Ovo su potvrđene tužbe koju su podnijeli Cipar A. Parsa, The AI Organization protiv Googlea i dr. 26. veljače 2020. Jednako tako, na web stranici Međunarodnog suda za ljudska prava objavljeni su brojni dokumenti koji se odnose na kršenja svih 30 članaka Opće deklaracije o ljudskim pravima (UDHR), uključujući ratne zločine za počinjenje masovnog genocida u koje su uključeni ANTIFA, CDC, Fauci, Zaklada Gates, National Odvjetnički ceh, Udruženje nacionalnih guvernera, Obitelj Rothschild i WHO.

10Screenshot 1

11Screenshot 1

12Screenshot 1

13Screenshot 3

Mnogi političari, tzv elite, bili su upozoreni na skorašnja uhićenja tajnim omotnicama podijeljenim na pogrebu Georgea HW Busha. On je sve priznao na sudu za ljudska prava (snimljeno na analognom) što je ozbiljno impliciralo mnoge marionete duboke države. Pogledajte video zapis podijeljenih omotnica: https://youtu.be/pmHwJbS_ku8

Mnogi od njih koristili su COVID-19 kao pokriće za svoje zločine protiv čovječnosti, koristeći šifrirane komunikacije kako bi se međusobno upoznali o svojoj pravnoj situaciji. Oni, koji još nisu osuđeni ili pogubljeni imaju priključen SMART monitor na gležnju ili mikročip da ne bi pobjegli.

Snogacreenshot 1

Od 11. lipnja 2020. godine popisi s imenima osuđenim, pogubljenim i onima koji su na Tribunalu počeli su se pojavljivati na društvenim mrežama i kružiti po grupama i grupnim chatovima. Naravno, svi svjetski MSM mediji, u vlasništvu samo šest ljudi o tome su šutjeli, nisu demantirali, jednostavno su ignorirali. Uhićenja elite, smaknuća i tribunali započeli su još 2017. godine za vrijeme Trumpovog predsjedanja. Ona traju, i trajati će, jer mnoge optužnice još nisu ni otpečaćene.

Trump je uspio upotrijebiti dokaze o adrenokromu i trgovini djecom u svim zemljama svijeta kako bi ih natjerao da kapituliraju. To uključuje kraljevske članove, premijere, predsjednike, Vatikan i sve središnje banke pod nadzorom Rothschilda. U osnovi, ovo objašnjava kako je Trump trenutno najmoćniji čovjek na svijetu s najvećom vojskom na svijetu jer sve zemlje koje su se složile kapitulirati pred Trumpovim zahtjevima sada slijede svaku njegovu zapovijed. Isto tako potvrđeno je kloniranje ljudi. Mnogi poznati političari, glumci, pjevači koji su pogubljeni,a u MSM medijima ih stalno gledamo, zapravo su klonovi ili dvojnici.

https://video.wixstatic.com/video/9ff952_7576cae1c5d74de0892e3760ded6c220/480p/mp4/file.mp4

Trumpove zapovijedi osloboditi će čovječanstvo od centralističkih banaka koje su kontrolirali globalistički iluminati. Sada, ako se pozivamo na 116. Kongres (2019.-2020.) S.394 - Zakon o poboljšanju predsjedničke tranzicije iz 2019. godine (prikazan ispod), jasno je da je Trump još uvijek na funkciji do 60 dana (do 20. ožujka 2021.) nakon inauguracije. Trump, kao dio želje za istinskim vraćanjem SAD-a ustavnom zakonu, planira u ožujku održati inauguraciju, kako bi se uskladio s izvornim ustavom .

Kliknite za prikaz: Zakon o poboljšanju predsjedničke tranzicije iz 2019 ??''

Nadalje, potvrđeno je da Trump i dalje vodi kuću i senat, u još jednom lažnom procesu opoziva Trumpa. Pravni fakultet Cornell definira američki postupak opoziva kao ograničen za nositelje dužnosti s ograničenim svrhama uklanjanja s funkcije i diskvalifikacije za obavljanje buduće funkcije. Stoga, što znači da je Trump još uvijek na funkciji predsjednika .

Čak su i Google Maps Ovalni ured Bijele kuće nedavno označili kao trajno zatvoren. To je zato što se tehnički Bijela kuća nalazi na stranom državnom zemljištu (DC). Trump trenutno upravlja obnovljenom Republikom SAD iz Mar-a-Laga, kao zamjenskom Bijelom kućom. Iz svog ureda do službene, javne inauguracije.

Snaslovreenshot 1

Ured predsjednika novoobnovljene Republike SAD Donalda Trumpa

Stoga, urednici HRT-a, NOVE TV, RTL-a, Večernjeg, Jutarnjeg, Slobodne Dalmacije, Novog lista, Indexa, Net-a i ostalih sluganskih medija, prestanite lagati hrvatski narod! Plenkoviću i Milanoviću zatvorite corona cirkus!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.“

 

 

 

(44 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: