person_outline
search
hrendeitpt
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 11325 times

Hrvatska je 'krava' muzara koju Hrvati hrane, a Plenković i HDZ-ova nakupina kriminalaca bezočno muzu

Biti siromašan nije sramota, ali je sramota ništa ne poduzeti da se takvo stanje promijeni. A stanje u Hrvatskoj je sve gore i gore. Hrvatska se slikovito može usporediti sa kravom muzarom koju su Plenković i njegova nakupina tzv. hrvatskih ministara te ostalih HDZ-ovih kriminalaca okrenuli tako da joj glava bude u Hrvatskoj, a vime u Europskoj uniji. Hrvati je godinama hrane, a oni godinama bezočno muzu

 Plenkovićev kabinet tzv. hrvatskih ministara nakupina je izuzetnih glazbenika. Stalno sviraju o blagostanju i boljem sutra koristeći instrument koji najviše ljube – instrument vladanja. Glazbena ljestvica im je potpuno nepoznata, no u tančine su upućeni u skalu za pljačku imovine hrvatskog naroda. Tipični gudaći za razliku od instalirane oporbe, izrazitih puhača, koji najviše vole udaraljke. A jedni i drugi toliko su zaneseni sranjima da nikada ništa ne povlače. Ni odgovornost, ni vodu.

Gudači (HDZ) i udarači (SDP, HNS, IDS, SDSS, Možemo i Pametno) vrlo dobro znaju našu slabost

Maria Jurić Zagorka Hrvate je najbolje detektirala: „ Zna neprijatelj našu slabost. Valja među nas baciti iskru sumnje i smjesta se hvata oganj. Odviše smo hitri na sumnjama prema svojima. To je naša mana, teška i opasna. Jer sumnja je brža od razuma, brža od vjetre, hitrija od munje, najbrža od svih zala i zato najrazornija od svih rušitelja naše snage i naše jednodušnosti. Sumnja je početak raspadanja, izvor svih poraza. Sumnja je kap što truje rijeke i mora“.

I poručila im: „Vjera je napitak snage. Vjera je vrelo svih pobjeda. Vjera je sila, moć, sjeme vječnog života. Ne bojte se Hrvati, dok vjerujete u sebe. Tonut ćete u izdajstvu, neprijateljstvu, u zloću sile, ali nikada nećete potonuti. Vjerujemo li u sebe?

Plenkoviću, nisu loša vremena, loš je čovjek

Stari filozof Plutarh je rekao da je krepost apsolutno sretna i onda kad živi u najvećoj neimaštini, a zao je čovjek u najvećoj raskoši i vlasti vrlo nesretan. A društvo je uvijek u opasnosti kada oni koji ne vole slušati dobiju pravo zapovijedati. 

Biti siromašan nije sramota, ali je sramota ništa ne poduzeti da se takvo stanje promijeni. A stanje u Hrvatskoj je sve gore i gore. Hrvatska se slikovito može usporediti sa kravom muzarom koju su Plenković i njegova nakupina tzv. hrvatskih ministara, te ostalih HDZ-ovih kriminalaca okrenuli tako da joj glava bude u Hrvatskoj, a vime u Europskoj uniji. Hrvati je godinama hrane, a oni godinama bezočno muzu.

Netko je lijepo napisao: 'Hrvati su odviše krotki, strpljivi, čovječni, odviše naivni da sumnjaju, premalo ogorčeni da su bune, a nadasve prestrašeni za svoje osobne sudbine. Više skloni opraštanju nego osuđivanju.“

Do kada?

Svi se pitamo zašto hrvatska vlada, hrvatski sabor, Ustavni sud, pravosuđe, DORH...rade protiv svog naroda. Odgovor je jednostavan.

Niti je vlada hrvatska, niti je sabor hrvatski, niti su Ustavni sud i pravosuđe u službi hrvatskog naroda, niti će DORH procesuirati političare koji nas otvoreno pljačkaju i ubijaju HAARP-om, Chemtrailsima, GMO-om, 5G mrežom, Covid 'cjepivima', lihvarenjem, rasprodajom strateških resursa...nabrajanju nema kraja.

Niti je Hrvatska njihova država. Oni imaju registriranu svoju paradržavu za čiji račun rade, protuustavno koristeći ime Republika Hrvatska. Imaju svoju tzv. 'Republika Hrvatska d.o.o.' (dioničarsko društvo s ograničenom odgovornošću), oni hrvatskom narodu ne polažu račune. A našu Hrvatsku, za koju smo se 1991. izjasnili (94,17%) 29.04.2013,, nakon višegodišnjeg protuustavnog, enormnog zaduživanja i nemogućnosti vraćanja duga, odveli su u stečaj. Likvidirali su je. Ne postoji!

Tko su oni?

Oni su Rothschildive sluge, prikriveni Židovi cionisti. Kazari. Novonormalni partizani koji su 1991. legalno, Narodnim referendumom. srušili Jugoslaviju da bi je (o)pljačkali, uništili, rasprodali privredne, strateške resurse koji su bili zajedničko vlasništvo svih naroda bivših republika (per capitta 98%). A samo 2% bilo je u vlasništvu države - Jugoslavije.

Protuustavnom privatizacijom (kako se može privatizirati privatno vlasništvo) odabrani su postali vlasnici svih privrednih resursa!

Pročitajte prava prezimena aktualnih političara novostvorenih država, prikrivenih Židova cionista koji svim narodima bivše države sustavno i kordinirano rade o glavi

HRVATSKA

Andrej Plenković (Palenker)
Stjepan Mesić (Mesis),
Ante Nobilo (Antel Nobel),,
Vesna Pusić (Wessner Pusch),
Ivica Račan (Jawitz Rach),
Ivo Sanader (Jawor Sander),
Aleksandar Stanković (Steinkopf)
Milan Bandić (Mil Bandis),
Ivo Banjac (Jawor Beina(c)ker),
Ivan Čermak (Tschermak),
Ivan i Petar Čobanković (Iwan & Peter Czoban),
Ljubo Ćesić zv. Rojs (Ches - i njegov nadimak Rojs doslovno je sefardsko prezime iz Galicije),
Martina Dalić (Martiner Dalicz),
Ivan Đikić (Dieck),
Mate Granić (Granik),
Eugen i Slavko Kvaternik (Kwater),
Ivan Malenica (Mielnica),
Vladimir Šeks (Schek, Seks),
Miroslav Škoro (Skóra),
Mika Špiljak (Spilek) i mnogi drugi

SRBIJA

Aleksandar Vučić (Alexander Wuchs),
Aleksandar Vulin (Alexander Wulin),
Ivica Dačić (Jawitz Daches),
Dobrica Ćosić (Dobrisch Chocz),
Vladan Danković (Dankowicz),
Vuk Drašković (Dereschowitz),
Milovan i Dragan Đilas (Mielwurm & Dragon Gielso(h)n), Zoran Đinđić (Zoren Ginzich),
Vuk Jeremić (Jeremiasz),
Borisav Jović (Boriczower Jawitsch),
Nataša Kandić (Kan, Kandel),
Vuk Karadžić (Byk Karach),
Nenad Janković alias Nele Karajlić (Nenadel Jankowicz alias Koralik),
Jelena Karleuša (Czarnolewski),
Nenad Kecmanović (Nenadel Kesmann),
Miloš Ković (Miloch Kowis),
Siniša Mali (Mały),
Goran Milić (Gorn Milich),
Slobodan Milošević (Miloch),
Željko Mitrović (Zehl Mittler),
Branimir Nestorović (Nestrowicz),
Srđan i Rajko Nogo (Nog), Goran Novaković (Gorn Nowak),
Dositej i Boško Obradović (Oberard),
Željko Ražnatović zv. Arkan (Zehl Rożniatowski - i njegov nadimak Arkan doslovno je drevno jevrejsko prezime), Jovan i Ljubiša Ristić (Jofe & Lubasch Rister),
Nikola Sandulović (Nik Sandel),
Ivan i Petar Stambolić (Iwan & Peter Stambulka),
Vojislav Šešelj (Weisler Sessel) i po majci Danici Misita (Messite), Dragan Škobalj (Dragon Schöbs),
Teša Tešanović (Teschner),
Branislav i Sergej Trifunović (Branis & Serkes Trif) i mnogi drugi

BOSNA I HERCEGOVINA:

Alija i Bakir Izetbegović/Izet-bega Jahića (Bäker Jahwetz) i po majci Halidi Repovac (Repan),
Dragan Čović (Dragon Chowis),
Milorad Dodik (Milrad Dodik),
Edhem Bičakčić (Edelheim Biczaczer),
Ejup Ganić (Ganz),
Ivo i Željko Komšić (Jawor & Zehl Kamche),
Emir Kusturica (Emer Kustin),
Branko i Mario Mikulić (Bran & Marin Mikulincer),
Jozo Leutar (Leuter),
Hakija i Hamdija Pozderac (Haker & Hummer Poster),
Zdravko Krsmanović (Kesmann),
Haris Silajdžić (Harz Seeliger)
Jadranko Prlić (Perlis),
Krešimir Zubak (Dziubak) i mnogi drugi

SLOVENIJA:

Janez Janša (Jantschalek),
Milan Kučan (Kuchen),
Borut Pahor (Paczornik),
Lojze Peterle (Peterling),
Janez Potočnik (Potocznik) i drugi

CRNA GORA:

Milo Đukanović (Jochanowicz),
Ranko Krivokapić (Krywólka),
Andrija Mandić (Mand),
Slavko Perović (Perowicz) i mnogi drugi

Židova sa lažnim prezimenima najviše ima u Bosni i Hercegovini!

Potpuno je jasno da svi oni rade usklađeno (vrana vrani oči ne vadi), subordinirano, medijski skriptirano, služeći zajedničkom gazdi - dubokoj državi! Oni su veleizdajnici. Njihov zakon, Ustav je Talmud, a Bog Lucifer.

A Talmud je sveta knjiga za Židove. On sadržava ne samo religiozni nauk Židova, nego i građanske zakone: privatno pravo, obiteljsko pravo i kazneno pravo. Talmud je za Židove više nego sveto pismo za Kršćane! A Talmud ili židovska knjiga zla, zapravo je knjiga zla koja poziva na ubijanje nežidova, poziva na holokaust nad kršćanima. Talmud uči da je Isus Krist kopile, sin prostitutke, nečiste životinje i za Talmud su svi nežidovi goyimi (stoka) i rođeni da služe Židovima.

Židovi cionisti autori su AGENDE 21 i AGENDE 2030!

AGENDA 21 ili nova verzija Agenda 2030, plan je iluminata za preuzimanje svih resursa na zemlji, upravljanje njima, stvaranje jedne svjetske vlade, jedne svjetske banke i ostalih institucija preko kojih će kontrolirati sve procese u svijetu. AGENDU 21 daleko od naše javnosti i bez da se pita narod, bez referenduma, potpisala je najprije HDZ-ova vlada 1992. na svjetskom samitu zemalja u Brazilu, a 2012.godine na samitu RIO+20, u ime Kukuriku koalicije agendu je potpisao Neven Mimica. Agendu 2030 potpisali su Kolinda Grabar Kitarović i građevina Tihomir Orešković. Potpisima su u obvezi sprovoditi Agende.

Jasno, bez medija ne bi  uspjeli u svojim namjerama. A oni su vlasnici svih glavnih svjetskih medija (96%). Ovo je njihova strategija:

kako uništiti 2

Citirati ću Marka Tulija Cicerona:

„Nacija može da preživi budalu, pa i one ambiciozne. Ali, izdaju iznutra – nikako. Neprijatelj pred vratima, manje je strašan – jer je poznat i, on nosi svoju zastavu otvorenu. Dok se izdajnik kreće slobodno, među onima unutar gradskih kapija, njegov lukavi šapat širi se svim ulicama i čuje se čak i u kuloarima vlade. Takav izdajnik nam se ne pojavljuje kao izdajnik, on priča glasom koji je žrtvama blizak i prijatan; njegovo lice i način odijevanja sličan je njihovom i on oživljava onu pokvarenost koja leži duboko u srcima svakog čovjeka. Izdajnik razara dušu nacije; podrivajući temelje grada; on širi zarazu u tijelu politike, sve dok ona njegovoj bolesti ne podlegne. Manje se treba plašiti ubojica – izdajnik je kuga!“

Upravo to, veleizdaja, nam se događa

I ne vidi se kraja izdaje, pljačke, lihvarenja, pauperizacije i depopulacije Hrvata. I svih ostalih naroda bivše države.

Na kraju poruka hrvatskom narodu:

zadnja slika

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite Čitajte objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

(12 votes)

Donirajte

Amount: