Print this page
UN i Schwabov WEF stoje iza globalnog rata protiv poljoprivrednika!
  • Posted
  • Read 10050 times

UN i Schwabov WEF stoje iza globalnog rata protiv poljoprivrednika!

Vlade i međunarodne organizacije koriste različita opravdanja za tu politiku, poput poticanja "ekonomske pravde", zaštite raznih vrsta flore i faune, pa čak i vraćanja zemlje starosjediocima. Jasno da nije cilj zaštititi okoliš ili zaustaviti klimatske promjene. Priča o “održivosti” i druga objašnjenja, upozoravaju stručnjaci, zapravo su taktika za postizanje kontrole nad hranom, farmom i ljudima.

Ciljevi održivog razvoja “ Agende 2030 ” Ujedinjenih naroda i UN-ovih partnera na Svjetskom ekonomskom forumu (WEF) izravno su povezani sa sve većim regulatornim napadom na poljoprivredne proizvođače od Nizozemske i Sjedinjenih Država do Šri Lanke i dalje.

Zapravo, brojni od 17 UN-ovih ciljeva održivog razvoja (SDG) izravno su povezani s provedbom zakona koji vrše pritisak na globalnu poljoprivredu, stočarstvo i izvore hrane. Visokopozicionirani dužnosnici Komunističke partije Kine (KPK) unutar sustava UN-a pomogli su u razvoju SDG- a i trenutno pomažu u usmjeravanju organizacije u provedbi globalne strategije. Propisi o održivosti poljoprivrede i proizvodnje hrane koje podupiru UN, prema brojnim stručnjacima, uzrokovali bi ekonomsku propast, nestašicu osnovnih artikala, rašireno gladovanje i značajan gubitak osobnih sloboda ako se ne zaustave.

Dužnosnici predviđaju da će se opasna nestašica hrane s kojom se već suočavaju milijuni ljudi samo pogoršati kako godina bude odmicala. Prema riječima stručnjaka, iza svega stoji skriveni cilj.

Prema dokumentima UN-a, privatno vlasništvo nad zemljom je na nišanu jer se globalna proizvodnja hrane i globalno gospodarstvo modificiraju kako bi ispunili globalne ciljeve održivosti. Ciljevi postavljeni 2015. "nadovezuju se na desetljeća rada zemalja i UN-a", kako UN objašnjava na svojoj web stranici SDG . Konferencija Ujedinjenih naroda o ljudskim naseljima, često nazivana Habitat I, koja je prihvatila Deklaraciju iz Vancouvera (pročitajte u nastavku) , bila je jedna od prvih konferencija koja je definirala agendu "održivosti".

Prema sporazumu, privatno vlasništvo nad zemljom je "glavni instrument akumulacije i koncentracije bogatstva, stoga doprinosi društvenoj nepravdi", a "zemlja se ne može tretirati kao obična imovina koju kontroliraju pojedinci". Rezolucija UN-a navodi da je "javna kontrola korištenja zemljišta stoga neophodna", postavljajući sada poznato "predviđanje" Svjetskog ekonomskog foruma da do 2030. "nećete posjedovati ništa".
Od tada su brojne organizacije i predstavnici UN-a opisali svoju viziju "održivosti", koja uključuje zahtjeve za značajnim ograničenjima korištenja energije, potrošnje mesa, putovanja, životnog prostora i materijalnog bogatstva.

U pokušaju centraliziranja kontrole nad proizvodnjom hrane i gušenja nezavisnih farmera i stočara, neki od najbogatijih i najutjecajnijih korporativnih vođa u svijetu surađuju s komunistima u Kini i drugim zemljama, kažu stručnjaci. “Strateški partner” UN-a na Agendi 2030 je WEF, mreža značajnih međunarodnih korporacija koje blisko surađuju s KPK. Dok dužnosnici iz cijelog svijeta, uključujući američkog predsjednika Joea Bidena i voditelja Svjetskog programa za hranu Ujedinjenih naroda Davida Beasleyja, upozoravaju na nadolazeću nestašicu hrane diljem svijeta, regulacija proizvodnje hrane postaje sve stroža, a postoje čak i pokušaji zatvaranja niz brojne farme i rančeve. Preko 100 velikih farmi u Americi je zapaljeno, uništeno.

Ali zapadne nacije i mnoge države ovisne o pomoći još više pooštravaju propise, umjesto da ih olabave i promiču povećanu proizvodnju.

Ovog su ljeta nizozemski farmeri — koji su već bili blizu prijelomne točke — odgovorili širokim, velikim prosvjedima. Nakon toga uslijedili su burni preokreti u Šri Lanki vezani uz nestašice hrane uzrokovane političkim odlukama. Vlade i međunarodne organizacije koriste različita opravdanja za tu politiku, poput poticanja "ekonomske pravde", zaštite raznih vrsta flore i faune, pa čak i vraćanja zemlje starosjediocima. Jasno da nije cilj zaštititi okoliš ili zaustaviti klimatske promjene. Priča o “održivosti” i druga objašnjenja, upozoravaju stručnjaci, zapravo su taktika za postizanje kontrole nad hranom, farmom i ljudima.

Prema Craigu Ruckeru, voditelju Odbora za konstruktivnu sutrašnjicu (CFACT), organizacije za javnu politiku koja se usredotočuje na pitanja okoliša i razvoja, "krajnji je cilj ovih napora smanjiti suverenitet i pojedinačnih nacija i ljudi." Svrha je konsolidacija vlasti na nacionalnoj, pa čak i međunarodnoj razini. "Namjera onih koji guraju ovu agendu nije spasiti planet, kao što tvrde, već povećati kontrolu nad ljudima", rekao je.

Agendu 2030 u ime hrvatskog naroda, narodu iza leđa, potpisali su Kolinda Grabar Kitarović i najbrže instalirani tzv. hrvatski premijer, kojeg nitko nije birao, Tihomir Orešković.

Pametnome dosta!

Naslovnica Ipl-a  27.05.2022.

27.05.2022

Izvor: GreatGameIndia.com

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg hrvatskog portala!

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike, dijelove rečenica, blokiraju linkove, videozapise, ograničavaju doseg, daljnje dijelenje, brišu komentare, usporavaju otvaranje...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!

Više čitajte alternativne, a manje korporativne (glavne) medije! Njihovi koruptivni urednici i novinari potpuno su u službi WHO-a i NWO-a!

 

(5 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved