person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 18625 times

Da bi prikrili pljačku mirovinskih fondova covid cjepivima likvidiraju umirovljenike!

Višestruka pljačka mirovinskih fondova - nedostaje barem 20 milijardi kn, a političari – lopovi ne žele reći gdje je nestao taj silni novac! Slavko Kulić: ''Želim podsjetiti da se mirovine i danas isplaćuju velikim dijelom iz sumnjivih rasprodaja državne imovine i iz inozemnog zaduživanja. Mislim da se čak oko 47 posto mirovina isplaćuje na taj način.'' Plenkovićev je primarni zadatak, po naredbi EU komisije, kao izvršnog direktora Vlade d.o.o (kćeri paradržavne, paralelne, tvorevine RH d.o.o) covid cjepivima eutanizirati sve umirovljenike iznad 65 godina, kako ne bi morali odgovarati - vratiti novac iz pokradenih umirovljeničkih fondova

Mirovina koju političarski slugani svjetske bankarske Oligarhije – gospodari ekonomskog konc-logora – daju robovima je višestruka prevara – najmanje šesterostruka:

1. Vladajući muljaju i pljačkaju mirovinske fondove:

Iz mirovinskog fonda nedostaje barem 20 milijardi kn, a političari – lopovi ne žele reći gdje je nestao taj silni novac.

2. Novac iz mirovinskih fondova se nenamjenski troši:

http://direktno.hr/en/2014/direkt/9965/Otimanjem-budu%C4%87nosti-na%C5%A1e-djece-Vlada-provodi-eutanaziju-stanovni%C5%A1tva.htm

„Vijest da će Vlada potiho uzeti novac iz drugog stupa mirovinskog fonda i preliti ga u tekuću potrošnju, odnosno da će potrošiti naše mirovine da bi isplatili sebi i svojim službenicima nezasluženo visoke plaće, izazvala je brojne vrlo negativne reakcije ekonomista i ekonomskih analitičara.

Slavko Kulić: ''Želim podsjetiti da se mirovine i danas isplaćuju velikim dijelom iz sumnjivih rasprodaja državne imovine i iz inozemnog zaduživanja. Mislim da se čak oko 47 posto mirovina isplaćuje na taj način.“ A Hrvatski političarski slugani se smiju dok uništavaju ljude svojim lopovskim odredbama koje navodno trebamo slušati i provoditi na sveopću štetu svih nas.

3. Uplaćivanje za državnu mirovinu u Hrvatskoj se ne isplati:

Morate biti u mirovini 30 godina da vam se vrati vaš uplaćeni iznos koji ste mogli trošiti u mladosti, kada je to bilo važnije i kada je novac bio potrebniji.

4. Kada se napravi izračun mirovine, tek onda se vidi koliko je zapravo velika prevara.

Kao primjer navodim podatke jednog prijatelja koji ima oko 27 godina staža sa neto plaćom od 4100 kn. Izračun bruto iznosa plaće se može dobiti ovdje:
www.rrif.hr/wct_index.php?run=kalk16&wct=230&neto_bruto=net

Izračun pokazuje da bruto iznos za neto plaću od 4100 kn, uz prirez od 13 % iznosi 7580 kn. Od toga mirovinski doprinos iznosi oko 1300 kn mjesečno. Kada se tih 1300 kn stavi u program za računanje glavnice, dobitka, kamata i rente (mirovine) u fondovima, onda dolazimo do zanimljivih rezultata: Državni službenik mu je na upit rekao da će mirovina pod trenutnim uvjetima (koji se i dalje namjerno pogoršavaju) iznositi oko 1800 kn:

thumbnail image002

Proračun pokazuje da je mirovinski fond u tom slučaju oplodio novce sa svega 2,17 %godišnje! Da su ti isti novci (624,000 kuna) stavljeni u banku, dobili bi 4-6 % godišnje, a državne obveznice donose 6-8 %. Zašto se onda novac iz mirovinskih fondova ne da jednostavno bankama uz postotak od 4-6 % ili obvezničkim fondovima koji rade 6-8 %, što bi donijelo drastični rast mirovine?

Sa 4 % bi mirovina bila više od 5100 kn:
thumbnail image003

Sa 5 % bi mirovina bila više od 8200 kn:

thumbnail image004

Sa 6 % bi mirovina bila oko 12800 kn:

thumbnail image005

Kada bi fond radio sa 6 %, onda bi mirovina nakon 27 godina iznosila oko 5200 kn, i prijatelj bi rekao „Do viđenja gospodo. Dajte mi mojih 5200 kn i odlazim da vas više ne vidim!“
thumbnail image006

Na internetu postoje informacije o radu fondova i prema njihovim podacima mirovinski fond radi sa 7% godišnje, što je otprilike na razini dobitka fondova koji rade sa državnim obveznicama:

thumbnail image007

Nakon 27 godina uz dobitak od 7 % to bi izgledalo ovako:

thumbnail image008

Sa 7250 kn, što je skoro 1000 EUR, čovjek može mirno nakon 27 godina rada otići u mirovinu i osloboditi prostor za mlađe. Nakon punih 40 godina izračun izgleda ovako:

thumbnail image009

Mirovina od 19.400 kn je takva da umirovljeni čovjek može slobodno putovati po svijetu!

5. Kazneni postotci !?

Naravno, robovlasnici su dodatno zakinuli ljude tako da računaju kaznene postotke za svaku godinu manjka radnog staža, što ne radi niti jedan normalni fond, i to dodatno opterećuje robove koji za njih crnče i uplaćuju poreze.

6. Ako čovjek slučajno umre država otima novac

Ako čovjek slučajno umre prije nego što doživi mirovinu, demonska država sav uplaćeni iznos jednostavno otima i ne daje ga nasljednicima, dok ostali normalni fondovi daju nasljednicima uplaćeni novac. Usprkos toj ogromnoj krađi od svih onih koji su umrli prije ili poslije umirovljenja, mirovinski fondovi i dalje grcaju u nepremostivim problemima, što samo po sebi jasno ukazuje na veliki, još uvijek neotkriveni kriminal vladajućih struktura.

Dakle, razmjeri prevare u vezi mirovina su jezivi!

Zaključak je da je daleko bolje odmah imati i koristiti te novce ili ih sam uplatiti u bolje fondove (s dobiti 8-12 % ili čak i više ako je povoljno vrijeme bez krize), nego uplaćivati ih lopovima. Njihova ideja je neprekidno držati ljude u ropstvu da rade za mizernu crkavicu i da nemaju dovoljno niti za osnovne životne potrebe, a onda im još otimaju stanove i kuće. Sada još više stežu, jer su dobili takve naredbe od kriminalne Bilderberg grupe, koja se sastaje jednom godišnje.

U sustavu postoji ogroman broj parametara kojima se oni igraju i podešavaju ih tako da svima život bude sve teži. Mi zapravo živimo na planeti obilja, koju su oni manipulacijama pretvorili u zatvor, gdje robovi crnče za crkavicu i ne mogu čak niti preživjeti ako im oni to ne dozvole!

36468807 1061289110686948 2778321727107629056 n

Podsjetimo da je direktor paradržavne privatne tvrtke 'Hrvatski Zavod za Javno zdravstvo d.o.o.' Krunoslav Capak već najavio cijepljenje osoba iznad 65 godina (vrijeme kad se ide u mirovinu), a Plenkovićev potrčko Vili Beroš prije par dana naredio liječnicima obiteljske medicine da pozivaju sve osobe iznad 65 godina na cijepljenje.

S444HZJZ

Hrvatski Zavod za Javno Zdravstvo i paradržavna privatna kompanija istog imena 'Hrvatski Zavod za Javno Zdravstvo d.o.o.' na istoj adresi!!!

Plenkovićev je primarni zadatak, po naredbi EU komisije, kao izvršnog direktora Vlade d.o.o (kćeri paradržavne, paralelne, tvorevine RH d.o.o) covid cjepivima eutanizirati sve umirovljenike iznad 65 godina, kako ne bi morali odgovarati - vratiti novac iz pokradenih umirovljeničkih fondova.

Uz napomenu da su Mirovinski fondovi na isti način opljačkani su u svim državama Europske unije! 

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredjeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.“

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

(14 votes)

Donirajte

Amount: