person_outline
search
hrendeitpt
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 13965 times

Šeks je vlasnik Ustava. Šeparović radi po njegovim uputama. Milanoviću, srušite tu paradržavu RH d.o.o., ili pozovite narod da je sruši!

Hrvatsku vode mafijaši, a mafijaši kroje zakone prema sebi. Plenković hladnokrvno laže hrvatski narod. Jer ne smije izaći pred njega i reći istinu. A istina je da je Hrvatska protuustavno opljačkana i (pro)dana. Hrvatska vlada je privatna gremijeva korporacija koja, kao djeca u školi, samo rješava zadane zadatke. Šalje ih zastupnicima koji ih usvajaju. A usvajaju ih jer nisu hrvatski zastupnici već gremijevi plaćenici koji imaju jedini zadatak potvrđivati već davno i na drugom mjestu donesene gremijeve odluke. Zato je u Hrvatskoj i nemoguće moguće!

Član 1. Ustav RH kaže da vlast proizlazi i pripada narodu.
Član 2.Ustava RH kaže da je suverenitet nedjeljiv i neprenosiv.

No, ''naša'' vlada je potpisala famozni Aqui communite kojim je svaki Akt EU-a i EK iznad Ustava RH što je nespojivo sa suverenitetom i Ustavom RH, jer je Ustav najviši Zakon u RH'. A sve promjene na Ustavu radili su Vladimir Šeks i Dejan Palić i oni se vode kao vlasnici i autori Ustava RH!? Dakle, Ustav Republike Hrvatske ne pripada narodu već je vlasništvo Vladimira Šeksa i Dejana Palića (hrvatsko-srpska koprodukcija dužničkog porobljavanja oba naroda).
Copyright c 2010. Vladimir Šeks, Dejan Palić /sva prava pridržana/! Provjerite!

Zato se kriminalci oslobađaju, a sirotinji isključuje struja, voda, za dug od stotinjak kuna. Zatvaraju se 80-godišnje bakice, ili za dug od nekoliko tisuća kuna ovršni mafijaši za bagatelu dolaze do kuća i stanova, 400 tisuća potpisnika referenduskog a tretira glupanima.

1. Moramo vratiti Pravni suverenitet RH onome kome pripada - narodu!

'Bog je stvorio čovjeka, čovjek je stvorio državu, prema tome država mora biti u funkciji naroda. To nam kaže i Član 1. Ustava RH da vlast proizlazi i pripada narodu. Član 2.Ustava RH kaže da je suverenitet nedjeljiv i neprenosiv'.

HDZ-ova i SDP-ova vlada je donijela preko 4000 raznih zakona plus 100 tisuća stranica EU-a. Oni su potpisali i famozni Aqui communite kojim je svaki Akt EU-a i EK iznad Ustava RH što je nespojivo sa suverenitetom i Ustavom RH, jer je Ustav najviši Zakon u RH'. A sve promjene na Ustavu radili su Vladimir Šeks i Dejan Palić i oni se vode kao vlasnici i autori Ustava RH! Dakle, Ustav Republike Hrvatske ne pripada narodu već je vlasništvo Vladimira Šeksa i Dejana Palića (hrvatsko-srpska koprodukcija dužničkog porobljavanja oba naroda)! Copyright c 2010. Vladimir Šeks, Dejan Palić /sva prava pridržana/! 

Kako je to moguće?

Sigurno se pitate kako je moguće da je naš ustav RH vlasništvo ova dva čovjeka! Nema šanse, niti u Americi niti u bilo kojoj drugoj državi! Ustav pripada samo narodu, a ne jednom, dvojici, desetorici, pedesetorici… Jasno da je u Hrvatskoj moguće i nemoguće, jer Hrvatsku vode mafijaši, a mafijaši kroje zakone prema sebi. 

2. Moramo vratiti Financijski suverenitet - za zaduživanje nikada nije raspisan Referendum

To znači raskid ugovora sa MMF, Svjetskom Bankom i Europskom Centralnom Bankom.Neodrživo je da nas zadužuju godinama, neopravdano, nelegitimno, bez mandata ovog naroda. Prema njihovim službenim podacima zadužili su nas preko 50 milijardi eura'.

Zašto nas zadužuju?

Hrvatski Ustav članak 53. kaže da je HNB odgovorna za likvidnost u tuzemstvu i inozemstvu. Znači da je zaduživanje protuustavno i protuzakonito jer HNB mora financirati svoju državu, a ne protuustavno zaduživati svoje građane. Vračanjem izvlaštenog HNB-a poništavaju se i sva nezakonita zaduživanja zbog čega su građani ostali bez posla, upali u dužničko ropstvo i ovrhe'.

3. Moramo poništiti Pretvorbu i Privatizaciju.

Cijela pretvorba i privatizacije je u 98% slučajeva protuzakonita, utvrdila je Državna revizija. Sabor je izvještaj dobio samo zastupnici ne postupaju po njemu što sve govori o suverenitetu RH'.

4. Moramo provesti Strategiju Razvoja Republike Hrvatske

To će se postići državnim intervencionizmom kako bi pokrenuli proizvodnju, likvidirali nezaposlenost i osigurali Hrvatima socijalnu sigurnost i pravo na rad i pristojnu zaradu kojom može osigurati sebi i obitelji slobodan i dostojan život, Članak 55. i 56. Ustava RH',

Podsjetimo, u Plenkovićevom inauguracijskom govoru nitko nije primijetio da novi instalirani gremijev namjesnik nije spomenuo najvažnije članke Ustava RH, prvi i drugi:

Članak 1. Ustava RH koji kaže:
Republika Hrvatska jedinstvena je i nedjeljiva demokratska i socijalna država.
U Republici Hrvatskoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu kao zajednici slobodnih i ravnopravnih državljana.
Narod ostvaruje vlast izborom svojih predstavnika i neposrednim odlučivanjem 

Članak 2. Ustava RH koji kaže:
Suverenitet Republike Hrvatske neotuđiv je, nedjeljiv i neprenosiv. Suverenitet Republike Hrvatske prostire se nad njezinim kopnenim područjem, rijekama, jezerima,
prokopima, unutrašnjim morskim vodama, teritorijalnim morem te zračnim prostorom iznad tih područja. Republika Hrvatska ostvaruje, u skladu s međunarodnim pravom, suverena prava i jurisdikciju u morskim područjima i u podmorju Jadranskoga mora izvan državnoga područja do granica sa susjedima. Hrvatski sabor ili narod neposredno, samostalno, u skladu s Ustavom i zakonom, odlučuje: – o uređivanju gospodarskih, pravnih i političkih odnosa u Republici Hrvatskoj; – o očuvanju prirodnog i kulturnog bogatstva i korištenju njime; – o udruživanju u saveze s drugim državama,

Instalirani premijer je citirao (laprdao) o trećem Članku ustava:

Članak 3. Ustava RH …
'Sloboda, Jednakost, Nacionalna ravnopravnost, Mirotvorstvo, Socijalna pravda, Poštivanje prava čovjeka, Očuvanje prirode i čovjekova okoliša, Vladavina prava, Demokratski i višestranački sustav, Nepovrjedivost vlasništva' treba biti temelj svake naše ( HDZ-ove) politike....

Nepovrjedivost vlasništva?

Čijeg vlasništva Andrej Plenković? Opljačkanog narodnog ili gremijevog? Plenković hladnokrvno laže hrvatski narod. Jer ne smije izaći pred njega i reći istinu. A istina je da je Hrvatska protuustavno opljačkana i (pro)dana. Hrvatska vlada je privatna gremijeva korporacija i ona ne odlučuje o ničemu. Ona, kao i djeca u školi, samo rješava zadane zadatke - šalje ih zastupnicima koji ih usvajaju. Jer saborski zastupnici nisu hrvatski zastupnici nego gremijevi plaćenici koji imaju jedini zadatak potvrđivati već davno i na drugom mjestu donesene gremijeve odluke, što je javno izjavio Vladimir Šeks!

Odluka Ustavnog suda da su sve odluke paradržavnog stožera u skladu sa zakonom i najnovija da je 400 tisuća hrvatskih građana glupo jer traže Referendum, samo potvrđuje da Hrvatskom upravljaju pravi mafijaši! Zoran Milanović to zna. Jer on je direktor te mafijaške tvorevine istog imena ali ograničene odgovornosti tzv. Republika Hrvatska d.o.o., koja je u vlasništvu duboke države.

Zorane Milanoviću, srušite tu paradržavu ili pozovite narod da je sruši!

Izvor: Karino Hromin Sturm

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

(13 votes)

Donirajte

Amount: