person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 8459 times

Ivan Benko krivotvorio i uništio dokaze koji terete napadača Reudi Freia, kako bi Mira Matijevića spremio i što duže držao u zatvoru!

Potpuno je jasno da je Miro Matijević odavno morao izaći vani. Njegovo zadržavanje je politički motivirano. Ponašanje Ivana Benka je sramotno i najbolja potvrda zašto narod ne vjeruje policiji. O Ostojiću nećemo trošiti riječi. O njemu je Matijević sve rekao

Sudska odluka o pritvoru prema Članku 10.st.3., ZKP ne može se temeljiti na dokazima pribavljenim povredama odredbi kaznenog postupka. Dokazi koje je Miro Matijević naveo u svom Zahjevu za trenutno puštanje na slobodu bili su itekako dovoljni da ga se odmah pusti na slobodu, a ne tri mjeseca drži u istražnom zatvoru. 

Jasno je da je ovo politički proces iza kojeg stoji Predsjednika Saborskog odbora za nacionalnu sigurnost Ranko Ostojić kojeg već dugo proziva Matijević za likvidaciju nepočudnih Hrvata, suradnje sa KOS-om i narkomafijom. Na Mira Matijevića izvršena su tri napada sa namjerom likvidacije: 14.12.2019., 20.12.2019 i 14.06.2020., kako bi mu se iz kuće otuđili dokazi koji kompromitiraju Ostojića i njegove suučesnike. 

Zbog zadnjeg napada 14.6.2020. umjesto napadača, starnog državljanina Reudi Freia, zatvoren je Miro Matijević zbog „namjere“ kako ju je konstruirao Ivan Benko. No, u laži su kratke noge što su, potvrdili i forenzičari.

Što se točno dogodilo?

Napadač Reudi Frei je izjavio: "Došli smo do kuće promijeniti bravu te ponovno doći u posjed. Kada sam pomaknuo prozorsko krilo s prozorske daske i lavaboa padale su stvari, bilo je puno stakla, tanjura, smeća. Vjerojatno je tu buku čuo Matijević jer se iz smjera sobe u jednom trenutku pojavio u kuhinji."

Reudi Frei je trebao biti u istražnom zatvoru jer je:

1. Preskočio zaključanu ogradu dvorišta, čime je počinio kazneno djelo „Nepovrijedivosti doma i poslovnog prostora".
2. Upao kroz prozor (Reudi Frei je profesionalni vojnik) naoružan s palicom i namjerom da počini razbojništvo, što je kazneno djelo u pokušaju.
3. Priznao da je provalio u kuhinju, razbijao i činio štetu, što je također kazneno djelo.
Inspektor zadužen za ovaj slučaj, lvan Benko, ništa od navedenog nije evidentirao čineći tako kazneno djelo“prikrivanje počinitelja kaznenog djela“. Izvješće policije: "Preskočili su ogradu sa namjerom da od Matijevića zatraže račune“

Nužna obrana.

Nakon razbojništva i masakra, koje je Matijević u dva navrata proživio, ovaj zadnji napad 14.06.2020. može se tretirati kao ,,zakonsko pravo na samoobranu.“ No, Ivan Benko zaključuje da je Matijević ciljao u područje glave, vrata i prsa napadača, što se tretira kao NAMJERA nakon čega zatvara Miru Matijevića.

Forenzičari demantirali Benka

„Metak, koji je Miro Matijević ispalio prema napadaču visokom preko 180 cm, udaljenom od 0,5 -1 metar nakon pet metara završio je 23 cm od poda“. (Benko je u svom izvješću naveo da je napadač bio udaljen 2-3 metra).

Što je neupitan dokaz da Matijević nije pucao prema glavi napadaća već u ruku, nisko. Dokaz je i majica koju je Reudi Frei nosio u tom trenutku. Naravno, nestala je kako bi se uklonili tragovi krvi, baruta i činjenice da je Miro Matijević pucao u ruku u kojoj je napadač držao palicu. Policija je uništila dokaze, majicu i palicu, koje je Matijević unio u kuću.

Potpuno je jasno da je Miro Matijević odavno morao izaći vani. Njegovo zadržavanje je politički motivirano. Ponašanje Ivana Benka je sramotno i najbolja potvrda zašto narod ne vjeruje policiji. O Ostojiću nećemo trošiti riječi. O njemu je Matijević sve rekao pa se nećemo ponavljati.

Razgovarali smo i sa dva odvjetnika koja su potvrdila da, po svemu navedenome, nema osnove za daljnje zadržavanje Mira Matijevića u pritvoru. Misli li tako i Matijevićev odvjetnik, uskoro ćemo saznati.

Ako predsjednik Slobodarske stranke i veliki borac za istinu Miro Matijević 14. 09.2020 (točno tri mjeseca u istražnom zatvoru) ne izađe iz pritvora, javnosti priložiti dokaz i zašto nije izašao!

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

(17 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: