person_outline
search
hrendeitpt
Vincent V. Vincent V.
  • Posted
  • Read 13556 times

Paradržavni stožer roditeljima će oduzimati djecu temeljem tzv. "Zakona o zaštiti stanovništva prilikom epidemije od nacionalnog dosega!"

"Vaše dijete u kući mora izbjegavati kontakte sa drugim članovima obitelji, tako što se Vi trebate pobrinuti za vremensko i prostorno odvajanje (djeteta). Ne smije biti zajedničkih obroka (doručak, ručak, večera). Vaše dijete mora po mogućnosti, boraviti samo u zasebnom prostoru, odvojenom od drugih članova obitelji...."Dakle, djeca ne smiju zajednički ni jesti sa roditeljima, već ih se mora zaključati u zasebnu sobu i valjda im gurati hranu ispod vratiju, kao psu.

U Njemačkoj su službeni nalozi Ureda za zdravlje u nekoliko njemačkih pokrajina, nedavno podigli veliku prašinu u javnosti. Jer u tim nalozima upućenim roditeljima, prijeti se oduzimanjem njihove djece! Pod plaštom zaštite od korone. Roditeljima se nalaže da svoju djecu, ako samo postoji sumnja da bi mogla biti zaražena koronom, moraju izolirati u karantenu u vlastitom domu i ne smiju imati kontakt sa njima svi članovi obitelji. Ako se roditelji ne drže tog naloga, prijeti im se oduzimanjem djece. Nalog se odnosi za djecu od 3 do 11 godina starosti!

O tome je proteklih dana izvjestilo više njemačkih mainstream medija:

Prema izvješću novina "Neue Westfälische", koje prenose službeni nalog pokrajinskih zdravstenih ureda, pokrajina Hessen i Baden-Württemberg, originalni izvadak iz naloga:"Vaše dijete u kući mora izbjegavati kontakte sa drugim članovima obitelji, tako što se Vi trebate pobrinuti za vremensko i prostorno odvajanje (djeteta). Ne smije biti zajedničkih obroka (doručak, ručak, večera). Vaše dijete mora po mogućnosti, boraviti samo u zasebnom prostoru, odvojenom od drugih članova obitelji...."
Dakle, djeca ne smiju zajednički ni jesti sa roditeljima, već ih se mora zaključati u zasebnu sobu i valjda im gurati hranu ispod vratiju, kao psu.

I onda prijetnja, zakukuljenim birokratskim jezikom:

"Ako ne ispunite dotični nalog za izolacijom, ili ako na osnovu Vašeg dosadašnjeg ponašanja, pretpostavimo da taj nalog niste dovoljno ispunili onda je nužno, u svrhu zaštite stanovništva, odvajanje djeteta u jedan zatvoreni prostor."

Jednostavnim riječnikom: ako roditelji u svom vlastitom domu, sami ne zaključaju vlastito dijete u karantenu, prijeti im oduzimanje djeteta i njegovo odvođenje u zasebni dom za karantenu, što je ništa drugo no zatvor.

U pokrajini Baden-Württemberg, u gradiću Bruchsal, u srpnju je u jednoj školi, jedna učiteljica imala pozitivan test na koronu. Zbog toga je nastava prekinuta, dva razreda djece kojima je ta učiteljica predavala poslani su kućama. Roditelji te djece dobili su službeni nalog u kojoj se navodi da zbog sumnje da su im djeca zaražena moraju izolirati svoju djecu u karantenu. I to u zasebnu sobu kako djeca ne bi imala kontakt sa roditeljima i ostalim članovima obitelji. Ako roditelji ne budu izvršavali ovaj nalog, prijeti im se najprije novčanim kaznama, ako ne plate oduzimanjem djece i odvođenjem u zasebni dom za karantenu.

Informaciju o ovomu objavila je obiteljska inicijativa "Familien in der Krise" (Obitelji u krizi). Kako kažu u ovoj inicijativi, sam taj nalog za izolacijom vlastitog djeteta u vlastitom stanu, već predstavlja duševnu okrutnost. Pored toga, prijetnjom mogućeg oduzimanja djece, roditelje se masovno zastrašuje. Prema izvješću novina Neue Westfälische, pokrajinski uredi za zdravlje u tri njemačke pokrajine, su roditeljima poslali ovakve prijeteće naloge. Također i vrlo mala djeca, dakle ona od 3 godine starosti, moraju biti izolirana od roditelja. Nakon žestoke reakcije roditelja i javnosti, iz ovih pokrajinskih ureda za zdravlje, pokušali su se opravdati da je sve nesporazum, da su ih pogrešno razumjeli, itd. Tipična taktika, ako se pruži otpor slijedi malo povlačenje, ali oni, Židovi cionisti, nikada ne odustaju od svoje namjere.

Na osnovu takozvanog "Zakona za zaštitu stanovništva prilikom epidemije od nacionalnog dosega" , kojega su Merkeličina vlada i skoro cijeli parlament (jedino su protiv bili zastupnici AFD-a), po nalogu svojih gospodara, donijeli krajem travnja, udaren je temelj za puzajuću diktaturu. Naravno da Merkeličina, kao i Plenkovićeva vlada za sve to što rade, dobivaju naređenja iz centra mafije odakle se kontrolira i kordinira cijela lažna pandemija: Gatesova zaklada, WHO i Sveučilište John Hopkins.

A ovi izvršavaju plan židocionističke elite iz duboke države: onih koji u svom vlasništvu drže Federalni sustav rezervi, cijeli svjetski financijski i gospodarski sustav, sve velike banke i koncerne te glavne medijske i TV kuće. Sve se odvija, baš onako kako je Zaklada Rockefeller "mudro predvidjela" u svom scenariju pandemije, prije 10 godina.

Te karantene za djecu, faktički će biti zatvori za djecu. Gdje ih pedofilska elita može nekažnjeno zlostavljati i iživljavati se nad njima. Svim roditeljima treba biti jasno: takva sudbina čeka svu djecu u budućoj planiranoj svjetskoj, orwelowskoj robovlasničkoj državi, koja se treba uspostaviti, nakon lažne pandenije, masovnog cjepljenja i čipiranja stanovništva. Djeca više neće biti vlasništvo svojih roditelja, već vlasništvo sotonističke elite. Koja će ih koristiti za zlostavljanje, mučenje, za adrenochrome: http://slobodari.com/category/aktualno/

Ovo je faktički nastavak onoga, što židocionističko - sotonistička elita (duboka država) radi (otima djecu) već godinama, preko svojih instaliranih političara i njihovih pomoćnika (korumpiranih znanstvenika, liječnika, stožeraša, novinara...) u mnogim državama. Raniji su razlozi bili navodna nebriga roditelja za djecu, ili ako roditelji nisu željeli da im djeca pohađaju satove takozvanog seksualnog odgoja u školi. Sada je razlog lažna korona-Covid19. U Hrvatskoj se to također radi, a Ipl je više puta izvještavao o tome, o rabotama, doktorice Gordane Buljan-Flander, navodne "zaštitnice" djece, inače bivše suradnice Kinsey instituta koja je prije 7 godina u svojim brošurama otvoreno propagirala pedofilnu Kinseyevu "znanost".

Njemački liječnik tajlandskog podrijetla, dr. Sucharit Bhakdi, kritičar pandemije korone od početka i protivnik suludih mjera zaključavanja i torture stanovništva kroz nošenje maski, kaže: „Nametanje maski djeci je tjelesno zlostvaljanje djece. To što se sada i djeci nameće nošenje maski, i to što djeca odrastaju tako da su svi ljudi oko njih sa maskama, ta će djeca od toga dobiti trajne psihičke poremećaje za cijeli život. Jer djeca moraju imati otvorena lica i moraju gledati otvorena lica drugih osoba. Mnogi roditelji u Njemačkoj i drugim državama javljaju da njihova mala djeca noću ne mogu spavati, jer po cijeli dan, viđaju ljude samo sa maskama“.

Roditeljska inicijativa ElternStehenAuf (Roditelji ustaju) zahtjeva ukidanje obaveza maski i druge mjere torture djece u školama i protivi se mogućem prisilnom cjepljenju, te uvođenju mogućih "imuniteskih putovnica". https://elternstehenauf.de/ueber-uns/

U Njemačkom savezu za zaštitu djece šokirani su najavama državnih ureda za zdravlje. "Situacija u karanteni je za obitelji, posebno za djecu vrlo opterećavajuća. Izolirati djecu od svojih roditelja, braće i sestara, oblik je psihičkog nasilja" - rekao predsjednik saveza, Heinz Hilgers. U priopćenju, Saveza za zaštitu djece, navodi se da roditeljima od strane ureda za zdravlje, stižu službene prijetnje, da će im se oduzimati djeca!

Naravno, stigao je odgovor, priopćenje, zapravo priznanje državnog ureda za zdravlje da oni doista i te kako imaju namjeru, oduzimati djecu roditeljima: "Ova mjera (odvajanje, odnosno oduzimaje djece) bila bi ultima ratio, ako roditelji svojim ponašanjema ne doprinose tomu, da druge osobe, ne budu zaražene od njihove djece".

Ustvari, već je zločin to što se sada očito želi stigmatizirati i djecu, kao što se ranije, posebno na početku lažne pandemije, stigmatiziralo starije osobe. Sjetimo se kako se prije nekoliko mjeseci sve starije osobe proglasilo rizičnom skupinom i zbog njihove navodne zaštite, silom ih se izoliralo, zatvaralo i odvajalo od ostalih pripadnika obitelji, od njihove djece i unučadi. A oni koji žive u staračkim domovima su i do dan danas faktički zatočenici. Niti smiju napuštati dom, niti ih njihova rodbina smije posjećivati.

Iako su svi znastvenici, pa čak i oni iz mainstream medija, još davno rekli, da djeca ne oboljevaju od korone, da su sigurna, sada odjednom žele i djecu proglasiti rizičnom skupinim. Po principu, što gore-to bolje, stalno se izmišljaju nove i nove laži, da bi se opravdale stare laži, a paniku i lažnu pandemiju održavali na životu. Da nas drže zatočenima, dok ne naprave smrtonosno cjepivo kako bi nas spasili od Covida 19 koji ne postoji!

Već sada se u školama u Njemačkoj i mnogim drugim državama (nastava počinje ranije nego kod nas), djecu prisiljava da nose maske cijeli dan dok su u školi, čak i one najmlađe, prvašiće. Učitelje i nastavnike se prisliljava na testove. A situacija je posebno zastrašujuća u nekim azijskim državama, gdje maske moraju nositi i predškolska djeca u vrtićima, a čak se i novorođenčadima stavljaju zaštitni štitovi na lice, kao u vatrogasaca. Evo nekoliko primjera:

slika1

slika3

Iako su iz službenih državnih zdravstvenih ustanova, nespretno i neuvjerljivo uvjeravali, da se radi o nesporazumu, stvarnost pokazuje, da Merkeličina vlada u službi cio-elite korak po korak pooštrava diktaturu. To pokazuje i oglas za zapošljavanje, koji je objavila "Diakonie Michaelshoven" za grad Köln. Oglas u kojem se traže osobe za posao "primjene sprovođenja mjera karantene"- drugim riječima,- prisilnog oduzimanja djece neposlušnim roditeljima. Diakonie (đakonija) je organizacija Evanđeličke crkve Njemačke (EKD), pandam katoličkom "Caritasu"koja usko surađuje sa državom i pod jurisdikcijom je Merkeličine vlade.

Režimska, "napredna", gejevsko-ljevičarska EKD već je u prošlosti, imala svoje prste u suradnji sa pedofilima. Posebice sa Helmutom Kentlerom, dugogodišnjim najpoznatijim njemačkim gej pedofilom 70-ih i 80-ih godina, koji je uz pomoć državnih vlasti, godinama udomljavao maloljetne dječake kod svojih pedofilnih prijatelja od kojih su mnogi već bili osuđivani za zlostavljanje. O čemu je također Ipl izvještavao.

Helmut Kentler je u suradnji sa državnim organima nadležnim za obitelj i djecu, dao više desetina dječaka svojim gej-pedofilnim pajdašima na usvajanje - da im ovi budu "očevi". Kentler je bio dugogodišnji član EKD-a, umrežen sa najvišim krugovima. A nakon njegove smrti (2008.), "Studijski centar za evanđelički rad sa mladeži" - službena organizacija EKD-a, odala mu je počast.

Instalirani psihopati, pedofili i homoseksualci upravljaju gotovo u svim EU državama

Iza ovih najavljevnih mjera oduzimanja djece, stoji Merkeličin ministar zdravlja, opasan psihopat Jens Spahn. Spahn, deklarirani gej, koji nije liječnik i nema nikakvu medicinsku naobrazbu, postao je ministar zdravlja u novoj Merkeličinoj vladi CDU-a i SPD-a. Do prije nekoliko godina Spahn je bio malo poznati predsjednik mladeži CDU-a, a sada je jedan od najmoćnijih njemačkih političara, koji zasigurno pripada uskom krugu onih koji su od početka upućeni u plan lažne pandemije i koji, psihopatski, bez ta trepnu okom, izvršavaju naredbe svojih gazda.

Kritičar dr. Wolfgang Wodarg naziva Spahna korumpiranim lobistom u službi faramceutske industrije. Spahn je lani, po nalogu svojih gazda, uveo obavezu cjepljenja za svu malu djecu u Njemačkoj, Ranije je to bilo na dragovoljnoj osnovi, a sada svi roditelji moraju cjepiti svoju malu djecu. Spahn je također, pod prijetnjom kazne, zabranio takozvanu konverzivnu terapiju za homoseksualce, koji se žele riješti svoje homoseksualnosti i postati heteroseksualni.

U ovoj lažnoj pandemiji, ljudima se nameću maske, ali polako padaju one nevidljive maske, pod kojima su mnogi glumili nešto što nisu. Tako je pala maska i Markusu Söderu, bavarskom premjeru. Koji je pokazao svoje pravo lice, lice opasnog psihopata, koji je dugo vremena glumio kršćanina i desničara. Prije dvije godine Söder je pred kamerama demonstrativno mahao raspećem, glumeći velikog kršćanina i poručivao agresivnim ljevičarima i ateistima, da su raspeća stara bavarska tradcija i da će zauvijek visjeti u svim službenim ustanovama ove pokrajine i da ih nitko neće skinuti. A na početku ove lažne pandemije, on je u svojoj pokrajini Bavarskoj, uveo najstrožije mjere zaključavanja u cijeloj Njemačkoj i prvi koji je uveo obavezu nošenja maski u Njemačkoj. I bio je prvi njemački političar, koji se još u travnju založio da masovno cjepljenje stanovništva protiv korone, postane obavezno za sve. I zaprijetio svim liječnicima, koji ne budu htjeli cjepiti, da će im se oduzeti licenca, bez koje neće moći obavljato svoj posao.

Söder je njemački političar, koji najviše širi paniku od lažne korone i koji iz dana u dana besramno laže. Kao nedavno kada je izjavio da se "korona vratila svom žestinom" i da "postaje iz dana u dan sve gora". Iako za to uopće nema nikakvih dokaza. Pored toga, otkrilo se da Söderova supruga vodi biznis sa prodajom maski.

Dr. Bhakdi je izjavio: „Već više tjedana, u Njemačkoj nije zabilježen nijedan novi slučaj korone. Međutim, političari kao Söder, plaćeni stožeraši, "virolozi" i mainstream mediji i dalje lažu. Jer se već sada radi na pripremi insceniranja drugog nastavka namještenog i lažiranog horor filma, takozvanog DRUGI VAL."

A španjolski socijalistički premjer, Pedro Sanchez, Sorosev plaćenik i sudionik skupa Bilderbergovaca 2016., već je najavio novo zaključavanje cijele države, polovicom rujna.

Söder i Spahn, spominju se kao kandidati za nasljednika Merkelice na položaju kancelara, kada krajem 2021. nakon isteka 4. mandata, odstupi sa dužnosti. Bilderbergovac Spahn i njegov ljubavnik, "muž", nedavno su kupili veliku luksuznu vilu za 4 milijuna eura. Pošto Spahn ima ministarsku plaću od oko 20.000 eura mjesečno (na dužnosti ministra je oko 2 i pol godine), u njemačkim medijima se pitaju odakle mu toliki novac za vilu.https://www.heise.de/tp/features/Mitten-in-der-Coronakrise-soll-Jens-Spahn-sich-eine-Luxusvilla-gekauft-haben-4871799.html

Dugogodišnje štićenje pedofila i suradnja sa njima, kao u slučaju Kentlera, nije stvar prošlosti. Nakon što je preklani otkriven veliki skandal, dugogodišnjeg nekažnjenog zlostavljanja djece u gradiću Lügde, u svibnju ove godine, u sjeni korona krize, u javnost je izišao novi, još gori, skandal, pedofilni zločin masovnog dugogodišnjeg zlostavljanja djece u Münsteru. I ovdje su službeni organi vlasti, nadležne institucije za obitelj, godinama zatvarale oči i štitili pedofile.

Kako je izvjestio "Die Welt" na svom portalu, cjelokupni obujam zločina, šokirao je čak i iskusne otvrdnule kriminalne policajce, koji se godinama bave istragom pedofilnih zločina. Samo mali dio onoga što su ti istražitelji dosada otkrili je pedofilski čat sa 1800 članova na kojem su pedofili međusobno izmjenjivali dječiju pornografiju koju su sami snimali. Glavni osumnjičeni, Adrian V. prije nekoliko godina je bio osuđen zbog posjedovanja i rasparčavanja dječije pornografije, ali svaki put je dobivao samo uvjetnu kaznu. Nikad nije ni vidio zatvora. I svaki put, su ga nadležni državni organi, kofol slali na terapiju za liječenje i davali pozitivnu ocjenu - da se popravio.

I Hrvatima, treba biti jasno što ih čeka. Sve što se događa u Njemačkoj dogoditi će se i u Hrvatskoj ako narod bude šutio. A to je već najavila bivša ministrica Divjak što je komentirala Željana Maričić:

kkScreenshot 2

A čeka ih sotonistička, cionistička ili Plenković diktatura. U kojoj djeca više neće biti vlasništvo roditelja, već vlasništvo elite. Pod plaštom „zaštite“ stanovništva od virusa. Što znači da mogu raditi što god požele: nametati brnjice, aplikacije za kontrolu kretanja, imunitetske putovnice, smrtonosno cjepivo, oduzimati djecu... 

A nije pretjerano reći da nije daleko dan, kada će ubijati i ČLANOVE OBITELJI, sve pod plaštom opće zaštite VEĆINE stanovništva.

https://www.nw.de/gesundheit/22837442_Gesundheitsaemter-Kinder-sollen-getrennt-vom-Rest-der-Familie-isoliert-werden.html

https://www.journalistenwatch.com/2020/08/09/traumjob-kinder-wegnahme/

https://www.bild.de/politik/inland/news-inland/bei-corona-verdacht-gesundheitsaemter-wollen-kinder-von-familien-isolieren-72246430.bild.html

https://www.oe24.at/coronavirus/bei-corona-verdacht-gesundheitsamt-will-eltern-die-kinder-wegnehmen/440866505

https://www.infranken.de/ueberregional/deutschland/nimmt-uns-der-staat-die-kinder-weg-aerger-um-corona-isolation-so-ist-die-lage-in-franken-art-5049216

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja

 

 

(8 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: