person_outline
search
hrendeitpt
Ivica Luka Vrkić Ivica Luka Vrkić
  • Posted
  • Read 94165 times

Beroš, korumpirani urednici glavnih medija i ravnatelj škole, najodgovorniji su za smrt ovog anđela!

Neupitno, paradržavni korumpirani stožer sa kupljenim ministrom zdravlja i korumpirani urednici glavnih medija izravni su krivci za smrt maturantice iz Splita! Koja nije umrla od koronavirusa, već zbog stožerove odluke pravilnog nošenja maske! A pravilno nošenje maske umanjuje unos kisika što je imalo za izravnu posljedicu smrt nesretne djevojke. Tim više što je nesretna djevojka imala upalnu bolest dišnih putova. i I za to će morati odgovarati!

Nedostatak kisika inhibira razvoj mozga, a šteta koja je nastala NE MOŽE se poništiti, napisala je, a mi smo objavili, dr. Margarite Griesz-Brisson, neurologinja i neurofiziologinja s doktoratom farmakologije, s posebnim zanimanjem za neurotoksikologiju, medicinu okoliša, neuroregeneraciju i neuroplastičnost.

„Ponovno udisanje našeg izdahnutog zraka bez sumnje će stvoriti nedostatak kisika i poplavu ugljičnog dioksida. Znamo da je ljudski mozak vrlo osjetljiv na depravaciju kisika. Na primjer, u hipokampusu postoje živčane stanice koje bez kisika ne mogu biti duže od 3 minute - ne mogu preživjeti. Akutni simptomi upozorenja su glavobolja, pospanost, vrtoglavica, problemi s koncentracijom, usporavanje vremena reakcije - reakcije kognitivnog sustava.

Drugi je problem što se živčane stanice u vašem mozgu ne mogu normalno podijeliti. Dakle, u slučaju da naše vlade velikodušno ukinu obvezno nošenje maski neće ispraviti štetu jer se izgubljene živčane stanice, zbog nedostatka kisika, više neće regenerirati. Ono što je nestalo, nestalo je! Nedostatak kisika opasan je za svaki pojedini mozak, posebice za dječji. Svako ljudsko biće ima pravo odlučiti želi ili ne želi nositi masku koja je apsolutno neučinkovita od virusa..

Za djecu i adolescente prisila na nošenje maski je zločin.

Djeca i adolescenti imaju izuzetno aktivan i prilagodljiv imunološki sustav te im je potrebna stalna interakcija s mikrobiomom Zemlje. Njihov mozak je također nevjerojatno aktivan, jer ima toliko toga za naučiti. Dječji mozak ili mozak mladeži žeđa za kisikom. Što je organ metabolički aktivniji, to mu je potrebno više kisika. U djece i adolescenata svaki je organ metabolički aktivan. Uskratiti kisik mozgu djeteta ili adolescenta ili ga ograničiti na bilo koji način, ne samo da je opasan za njihovo zdravlje, već je apsolutno zločin protiv djeteta i adolescenta. I za to odgovorni moraju kazneno odgovarati. Nedostatak kisika inhibira razvoj mozga, a šteta koja je nastala NE MOŽE se poništiti!

Djetetu je mozak potreban za učenje, a mozgu je potreban kisik da bi funkcionirao. Za to nam nije potrebna klinička studija. Ovo je jednostavna, neosporna fiziologija. Svjestan i namjerno izazvan nedostatak kisika apsolutno je namjerna zdravstvena opasnost i apsolutna medicinska kontraindikacija. Kad se za desetak godina demencija eksponencijalno povećava, jer mlađe generacije nisu mogle ostvariti svoj bogomdani potencijal, neće nam pomoći isprika odgovornih "nisu nam trebale maske".

Ja znam koliko je oštećenje mozga zbog nedostatka kisika, kardiolog to zna za srce, pulmolog to zna za pluća. Oduzimanje kisika oštećuje svaki pojedini organ. Gdje su naši zdravstveni odjeli, naše zdravstveno osiguranje, naša liječnička udruženja? Molim vas drage kolege, svi se moramo probuditi. Molim vas drage kolege, svi se moramo probuditi", apelirala je na sve posebice svoje kolege dr. Margarite Griesz-Brisson.

Tko je odgovoran za smrt maturantice?

Oni koji to žele provesti? Oni koji su to dopustili i poigrali se, ili oni koji to ne sprečavaju? Ne radi se o maskama, ne radi se o virusima, sigurno nije riječ i o našem zdravlju. Riječ je o puno puno gorem. A to puno gore upravo se dogodilo. Pala je prva žrtva paradržavnog stožera i sluganskih medija koji im od ožujka 2020-te. pokrivaju njihove laži. Naravno da će prevaranti reći da nemaju uvjete za izvršiti obdukciju.

Neupitno, paradržavni korumpirani stožer sa kupljenim ministrom zdravlja i korumpirani urednici glavnih medija izravni su krivci za smrt maturantice iz Splita! Koja nije umrla od koronavirusa, već zbog stožerove odluke pravilnog nošenja maske! A pravilno nošenje maske umanjuje unos kisika što je imalo za izravnu posljedicu smrt nesretne djevojke. Tim više što je nesretna djevojka imala upalnu bolest dišnih putova. I za to će najodgovorniji morati odgovarati!

Ako ništa drugo odgovarati će pred Bogom.

A koliko stožer, glavni mediji i njihovi urednici, znanstvenici, vlada i korumpirani ministar zdravlja Beroš brinu o zdravlju naše djece najbolje govori ovaj post dr. Sladoljeva:

Sladcreenshot 5

Netko je napisao nisu loša vremena, loši su ljudi. A oni su svuda oko nas, u vladi, lažnoj oporbi, medijima, zdravstvu. prosvjeti, crkvi... ali i u nama koji na sve ovo gledamo kao na ružno vrijeme koje će samo od sebe proći. Neće samo od sebe proći, neće proći ako svi zajedno ne dignemo glas protiv korumpiranog stožera, korumpirane vlade, korumpiranih urednika glavnih medija, korumpiranih znanstvenika, liječnika...

U cvijetu mladosti otišao je jedan mladi život. A ovo je tek početak. Loši ljudi neće stati ako budemo i dalje šutjeli!

Roditelji, ne šaljite djecu u školu s maskama!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28) 

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

 

 

(44 votes)

Donirajte

Amount: