person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 14473 times

„Učinak“ Merkel-Soroš-evih migranata u Njemačkoj: Preko 2.000 ubojstava, oko 7.000 seksualnih zločina i gotovo 21.000 nasilnih zločina!

Od rujna 2015., migranti / „izbjeglice“ počinili su ukupno 2290 ubojstava, uključujući 834 ubojstva (uključujući ubojstva iz časti) i pokušaja ubojstava. Od 4. rujna 2015. prijavljeno je gotovo 7000 seksualnih kaznenih djela od kojih je 714 pokušaja, a 725 silovanje. Počinitelji se ne brinu o dobi svojih žrtava. Od seksualnih prijestupnika nitko nije siguran, bilo da ima 5 ili 95 godina.

Aktivistička skupina stvorila je interaktivni pregled zločina migranata počinjenih u Njemačkoj. Dokumentira: Više od 70.000 takozvanih izoliranih slučajeva, uključujući preko 2.000 ubojstava, oko 7.000 seksualnih zločina i gotovo 21.000 nasilnih zločina. Ako je u Njemačkoj kazneno djelo počinio migrant, „izbjeglica“ ili tražitelj azila, glavni mediji, stari stranački političari uvijek reagiraju na sličan način na identično ponašanje: u početku se djelo negira ili skriva.

Ako ga u nekom trenutku ne možete izbjeći i morate zauzeti stav protiv djela, tada će to biti relativizirano ili umanjivo. Gotovo neizbježno, identične šuplje fraze obično potječu od "traumatiziranog pojedinog počinitelja" i, u međuvremenu, ništa manje zloglasnog "pojedinačnog slučaja koji žali za činom koji je počinio".

U međuvremenu, broj ovih nesretnih pojedinačnih slučajeva "traumatiziranih pojedinačnih počinitelja drastično se smanjio. Ti su podaci dostupni i mogu se pripremiti u relevantnim statistikama za javnost - ako se to politički traži. Ali ne traži, jer bi brojke mogle uznemiriti ljude u zemlji. Međutim, borci za istinu neumorno bilježe policijska izvješća svaki dan, uključujući i na policijskom tiskovnom portalu, slažući i objavljujući podatke u interaktivnoj karti.

 oScreenshot 1

polcreenshot 1

Kliknite na ovaj link: https://www.refcrime.info/de/Crime/Map

Evo nekoliko podataka koji nas moraju natjerati na brzu akciju: od rujna 2015., migranti / „izbjeglice“ počinili su ukupno 2290 ubojstava, uključujući 834 ubojstva (uključujući ubojstva iz časti) i pokušaja ubojstava. Od 4. rujna 2015. prijavljeno je gotovo 7000 seksualnih kaznenih djela od kojih je 714 pokušaja, a 725 silovanje. Počinitelji se ne brinu o dobi svojih žrtava. Od seksualnih prijestupnika nitko nije siguran, bilo da ima 5 ili 95 godina.

Više od 21.000 nasilnih zločina, preko 37.000 imovinskih zločina i 9.200 slučajeva prijevara upotpunjuje te brojke. Imovinska šteta u 7000 slučajeva otkako je Merkel nezakonito pokrenula ukidanje osobnih provjera na njemačkim granicama. Zabilježeno je više od 5.000 prometnih prekršaja, kao i preko 18.000 drugih kaznenih djela (uključujući više od 3.500 prekršaja protiv droge i više od 1.400 ilegalnih oružja).

Riječ je o puno "nesretnih pojedinačnih slučajeva", koje su počinili "traumatizirani pojedinačni počinitelji" ...kako kažu, lažu, mediji i političari na vlasti i pri vlasti. Isto se događa u Francuskoj, a događati će se i u Hrvatskoj, ako ne potjeramo Soroševog emisara „humanitarca“ Tvrtka Baruna, odnosno ne pošaljemo u ropotarnicu povijesti dvije zločinačke družine HDZ i SDP! !

Izvor: Sven von Storch


NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(12 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: