person_outline
search
hrendeitpt
Podsjećamo: Angela Merkel je prije godinu dana nudila bonus (mito) vladama EU članica od 10.000 eura za svakog primljenog migranta!
Yu političari i Yu novinari ovaj jezik komunikacije obožavaju!
  • Posted
  • Read 9826 times

Podsjećamo: Angela Merkel je prije godinu dana nudila bonus (mito) vladama EU članica od 10.000 eura za svakog primljenog migranta!

Mnoge članice EU ne žele primati izbjeglice. Zato je Merkel nudila novac što se može tretirati kao masovno podmićivanje. Naravno, tzv. hrvatski političari i tzv. hrvatski urednici medija doslovno obožavaju taj jezik komunikacije

Prije pet godina Angela Merkel samostalno je suspendirala brojne zakone koji su bili na snazi u Njemačkoj i međunarodno obvezujuće sporazume, otvorivši širom vrata migrantima. I doslovno uništila nekad uređenu Njemačku, koja uz Francusku i Švedsku prednjači po broju ubojstava, silovanja, i drugim kaznenim dijela počinjenih od Soroševih migranata.

Naime, već pet godina ljudi iz Afrike, Bliskog, a u nekim slučajevima čak i Dalekog Istoka putuju u Europu. Oni su ideološki obojeni, nazivaju se izbjeglicama ili tražiteljima zaštite. Međutim, niti zakoni o azilu niti razne izbjegličke konvencije ne primjenjuju se na ove imigrante. U pravilu to su ekonomski migranti koji se žele useliti u socijalne sustave europskih zemalja - a posebno u Njemačku.

Zbog toga Merkel je imala velikih problema "probijajući" novi migracijski pakt u zemljama EU. No, neke članice EU odbijaju to učiniti. Poljska, Slovačka, Češk, Mađarska, Danska nisu htjele sudjelovati u raspravi. Nisu dozvolili da kvota diktira hoće li i koliko migranata prihvatiti. 

Gdje burgija neće euri hoće, moto je Merkelice. "Svaka država članica dobit će bonus od 10.000 eura za svaku odraslu »izbjeglicu« koju prihvati. Države koje odbiju prihvatiti te kontingentne osobe zauzvrat će biti kažnjene visokim novčanim kaznama", bila je njena poruka EU premijerima.

Dok je Njemačka vršila pritisak na EU kako bi druge zemlje ponovile pogrešku berlinske vlade i nastavile primati neograničeni broj migranata pod krinkom čovječnosti, austrijski kancelar, Sorošev potrčko koji je na sreću Austrijanaca otiišao u poviijest, Sebastian Kurz razočarano je izjavio da su svi pokušaji sporazuma neuspješni. “Tolike države to odbijaju. To neće uspjeti ”. "Europa je trebala učiti od 2015."

Komisija EU je najavila detaljnu prezentaciju svojih prijedloga za reformu azila, koja je godinama kontroverzna. Njihov je plan prisiliti države EU da prihvate migrante. Sporna točka je tko definira ovo izvanredno stanje. Komisija EU želi se u velikoj mjeri pridržavati jedinog formalno valjanog dublinskog načela prema kojem je ta država EU u pravilu odgovorna prihvatiti zahtjev za azil na čije je tlo osoba, koja traži zaštitu, prvi put kročila na europsko tlo.

Trenutna događanja "premlačivanja" migranata od strane hrvatske policije prenijeli su svi režimski EU mediji. Migranata bez dokumenata, bez obitelji, djece, migranata sa kreditnim karticama, preciznim kartama kretanja...da nije smiješno bilo bi tragikomično. Šprajc mediji posebno su aktivni u demoniziranju hrvatskih policajaca koji su štiltili ilegalan prelazak sumnjivih ljudi, bez ikakvih papira, vjerojatno i naoružanih. 

EU komisija tada je predložila uspostavljanje »EU koordinatora za povratak". 

Sve za lovu, moto je tzv. hrvatskih političara i urednika tzv. hrvatskih medija!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dijelite objave Ipl-a - najcenzuriranijeg portala!
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. „Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sloboda misli, savjesti i vjeroispovijesti jedan je od temelja demokratskog društva. U svojoj vjerskoj dimenziji ona je jedan od najvitalnijih elemenata koji sačinjavaju identitet vjernika i njihovu koncepciju života, ali također je dragocjena za ateiste, agnostike, skeptike i neopredijeljene. Pluralizam, neodvojiv od demokratskog društva, koji se teškom mukom stjecao tijekom stoljeća, ovisi o njoj.
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike u objavama, blokiraju linkove i videozapise, ograničavaju doseg, usporavaju otvaranje, domet našoj fb stranici smanjili su na minimum minimuma...Podnijeli smo nekoliko kaznenih prijava za elektronsko ometanje, ali DORH ne reagira!
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

(11 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: