Print this page
Monsanto, izdajnička vlast i "hrvatski" zastupnici su ubojice pčela!
  • Posted
  • Read 16177 times

Monsanto, izdajnička vlast i "hrvatski" zastupnici su ubojice pčela!

Gdje god NATO zaprašuje chemtrailsom (smrtonosnim smećem koje sadrži nano čestice, aluminijev oksid, stroncijum, barijum, sumper heksa-klorid, mangan i arsen), događaju se pomori pčela, morgeloni, razni tumori... Glavni mediji, u službi židocionista, o tome ne smiju pisati!

Kolaps globalne populacije pčela je velika prijetnja za usjeve. Procjenjuje se da je trećina svega što jedemo ovisi o oprašivanju pčela. Nova studija objavljena u časopisu Zbornik radova Nacionalne akademije znanosti otkrila je da neonikotinoidni pesticidi ubijaju pčele uništavajući njihov imunološki sustav i čineći ih nesposobnim boriti se protiv bolesti i bakterija. GeoengineeringWatsch.org je dokazao da pčele najviše ubija  aluminij u chemtrailsu i umiru od simptoma Alzheimera i demencije!

Pčele su odgovorne za oprašivanje oko jedne šestine cvatova biljnih vrsta širom svijeta.

U 2010. godini, pčele su pomogle osigurati više od 19 milijardi dolara vrijednosti poljoprivrednih kultura u Americi. Međutim, bez obzira na njihovu neprocjenjivu važnost u našem ekosustavu, pčelinja populacija konstantno opada. 44 posto pčelinjih zajednica u SAD-u je umrlo prošle godine, izvijestilo je američko ministarstvo poljoprivrede.

Pčele će u Hrvatskoj izumrijeti!

Naše pčelare uznemirila je vijesti da je zamijećen pomor pčela. Naravno "naši", korisni idioti, ocjenjuju da su uzroci – proljeće, koje je uranilo, i visoke temperature – pa pčele misle da je vrijeme za oprašivanje i skupljanje meda. Naravno,  oporbeni dio korisnih stručnih režimskih idiota sumnja da je uzrok pomora prekomjerna uporaba pesticida, od kojih su neki u Hrvatskoj zabranjeni.

Podsjećamo da je na području Valpova nedaleko od mjesta Nard prije par godina otrovano je oko 150 pčelinjih zajednica i za njih je pčelarska sezona završila. I drugi pčelari su se javljali da u košnicama ima sve manje pčela. Ali režimski židomediji su na kapaljku pustali informacije o pomoru pčela. Isto se događa i danas u Međimurju gdje je ubijeno 60 milijuna pčela a istraga je zapela kako je sinoć u RTL direktu rekao Šprakc. Pčele će nestati u Hrvatskoj kako bi Monsanto mogao uvoziti što više GMO smeća, odnosno nastaviti sa depopulacijom hrvatskog naroda

Gdje god NATO zaprašuje chemtrailsom, smrtonosnim smećem koje sadrži nano čestice, aluminijev oksid, stroncijum, barijum, sumper heksa-klorid, mangan i arsen, događaju se čudne stvari, pomori pčela, morgeloni, razni tumori, i sve više mladih ljudi umire! Glavni mediji o tome šute ili puštaju vijesti na kapaljku! Da nema alternativnih medija ne bi zapravo ni znali kakav pakleni plan nam pripremaju cionisti ili nacisti 21 stoljeća, odnosno NATO - koji djeluje pod pokroviteljstvom Ujedinjenih naroda!

4815895604 8a574c3688 b

Pčele u ekosustavu imaju jednu od najvažnijih uloga. Osim što proizvode med, doprinose našem ekosustavu na način da oprašuju biljke. Svi dobro znamo da bez oprašivanja biljaka ne bi bilo ni njenog ploda, pa tako ni hrane za nas i životinjski svijet. Na Zemlji se samo oko 10% biljaka cvijetnica oprašuje vjetrom, dok 90% oprašuju insekti. Glavninu tih insekata čine upravo pčele. Tu sitnu posvećenu životinju, iznimne inteligencije, štovali su mnogi narodi i vjerojatno odatle potječe izreka da 'pčele umiru, a ne ugibaju'. No, izgleda da su počele ugibati i na misteriozan način nestajati.

Znanstvenici danas znaju da je za ovaj problem zaslužna grupa pesticida pod imenom neoniktinoidi, koji su se počeli koristiti u poljoprivredi. Smatra se da kemikalije iz pesticida uzrokuju smrt, a u blažem slučaju gubitak orijentacije kod pčela pri čemu se izgube, te umiru daleko od kolonije. Ovo automatski znači raspadanje košnice.

Pokazalo se da i najmanja doza pesticida na određen način šteti pčelama. Izumiranju pčela odnose se na GMO usjeve! Za to su najzaslužniji Mesić i Račan koji su doveli zločinačke privatne korporacije NATO i Monsanto, zatim Sanader, Josipović, Kosor, Milanović (ukinuo Uredbu o označavanju GMO-a na prodajnim policama), Kolinda, Plenković i naravno sluganska zastupnička oligarhija koja šuti, a zna što se događa jer uredno dobiva dokaze o trovanju chemtrailsom.

Albert Einstein je rekao: 'Nestanu li pčele sa planeta Zemlje, čovjeku kao vrsti ostaje još oko 4 godine života'.

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

(6 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved